S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۸۹ نرم افزار SolidCAM يك نرم افزار استانداردِ استثنايي و تضمين شده مي باشد كه به عنوان مهندسي CAM با نرم افزار SolidWorks در ارتباط مي باشد. اين نرم افزار يك مجموعه اي از بهترين كلاس هاي ساخت را در داخل SolidWorks فراهم مي آورد و فرآيندهاي فرزكاري 2.5 بعدي، فرزكاري 3 بعدي، ماشين كاري سرعت بالا(HSM)، فرزكاري هاي 4 و 5 محوره، شبيه سازي فرزكاري 5 محوره، تراشكاري، تراش فرز هاي تا 5 محور و وايركات را پشتيباني مي نمايد. منبع : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در صورت نبودن مطلب در صفحه نخست از ارشیو موضوعی استفاده کنید . 4 لینک به دیدگاه
Gharahi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ دوست عزیزم S.F ضمن تشکر از مطلب شما برای اطلاع بیشتر دوستداران soildcam وهمچنین حضرت عالی بنده توصیه میکنم به آدرس / برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراجعه کنید . 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۸۹ ممنون . این بلاگ احتمالا تازه تاسیسه . من که تا حالا ندیده بودم. راستی این کتاب در حال چاپ ترجمه همین کتاب موجوده . یا نه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده