bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ سلام به گلای نواندیشانی من اومدم با یه تاپیک خوشمزه... فکر کردم یه جایی رو برای تفریح داشته باشیم تا با چاشنی طنز غلط املایی هامونو یادآور بشیم و به شکل یه سرگرمی با لبخندمون اصلاحشون کنیم! امید که لحظه های شاد و گرمی رو به هم هدیه کنیم. فقط اینا رو یادتون نره دوستای من... *با نقل قول از نوشته ی اصلی، اونو به این تاپیک بیاریم. *شوخی ها دوستانه باشن تا دلخوری ایجاد نکنیم. *فقط غلط املایی های موجود در تاپیک های انجمن مشمول این تاپیک هستن. پس از پروفایل یا پیغام های خصوصی نقل قول نگیرید. ______ این قسمت بعداً حذف خواهد شد. دوستان لازم به توضیحه که عرض کنم هدف از ایجاد این کنج دوستانه دقت به املامون هست و رفع اشکالات با طنز و شوخی؛ و خلاصه جوّ دوستانه ای رو می خوایم با هم داشته باشیم؛ بدون دلخوری ها. مختص به من یا شخص خاصی نیست؛ هر کس هر جایی غلط املایی دوستانش رو می بینه می تونه توی این تاپیک باهاش شوخی کنه و دور هم رفعش کنیم! حتی خود من هم این روزا غلط املایی هایی دارم باورنکردنـــــــی. بیابید و بنگارید که گل خواهیم کاشت! 36 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ تایپکـ اصلی در تالار ادبیات: :) زنـگــــ امـــلا (: :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده