Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ این آخرین تلاش منه [h=1]تاجالملوک نیست؟[/h] 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ آهان اسطوخودوسه؟ دوست عزیز اول سرچ کنید ببینید .. شبیه گیاهتون هست یا نه.. بعد مطمئن شدید بگید. 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ این آخرین تلاش منه تاجالملوک نیست؟ آهان اسطوخودوسه؟ ميخواي به ترتيب حروف الفبا همه رو بگو بالاخره يكيش در مياد ديگه 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۲ منت به ديده و چشمانمون يكي بگيره اين هندونه ها رو يعني من بردم؟ باورم نميشه خب خب خب. گياهي كه من عكسشو ميذارم براتون عشق منه. حواستون باشه ها شک نکنید بابونه است .... سلام دوست من.. روند مسابقه براینه که.. سوال طرح میشه .. و دوستان پاسخ میدن.. کسی که طراح سواله.. اعلام میکنه. چه کسی زودتر و درست تر جواب داده. و بعد برنده رو اعلام میکنن.. و بعد کسی که برنده شد.. سوال بعد رو قرار میدهند. شما باید دنبال کنید.. که چه کسی برنده شده و طراح سوال است.. الان اقا امیر برنده شدن. بنابراین ایشون سوال رو طرح کردن. و سوال مسابقه الان .. این بالایی است.. با تشکر از .. همراهی شما دوست گرامی. 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ اسطوخودوسه فکر کنم lavandula 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ اسطوخودوسه فکر کنم lavandula احسنت به آن شيري كه تو را خورد :دي فقط لطف كن اطلاعات كاملشو بذار و سوال بعدي هم با شما 3 لینک به دیدگاه
هوادار 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ آهان اسطوخودوسه؟ u;s , خب عکسا کپی کن بنداز تو گوگل واست میگه چیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا به ترتیب حروف الفبا داری پیش میری 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ آهان اسطوخودوسه؟ اسطوخودوسه فکر کنم lavandula لازم به ذرکره. که اینجا عرض کنم. دوست عزیزمون. یمینا1جواب رو اول گفتن. منتهی.. اقا قاسم.. با نام علمیشون کرد.. و یمینا1 اشاره کردن به جواب سوال. و بعد اقا قاسم جواب دادن. امیرجان شما در اینجا. درسته اعلام برندگان باشماست. ولی باید ذکر میکردی.. که دوستمون هم اشاره کردن. ولی با توجه به اینکه. با نام علمی. کامل.. اسم گیاه رو قرار دادن. میتونن. سوال بعد رو مطرح کنن... من اینو گفتم که برایکاربر عزیز. و دیگر دوستان.. سوئتفاهم نشه.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ u;s , خب عکسا کپی کن بنداز تو گوگل واست میگه چیه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چرا به ترتیب حروف الفبا داری پیش میری لطفا داخل تاپیک اسپم نفرمایید متشکرم. 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ الان من درست گفتم؟یمنا هم درست گفتحالا کی باید عکس بذاره 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ الان من درست گفتم؟یمنا هم درست گفتحالا کی باید عکس بذاره شما ايشون داشتن ليست ميكردن گياهانو. با شك و ترديد ميگفتن. مطمئنم ايندفعه يمنا ميتونن برنده بشن. پشتكارشون خيلي خوبه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ بفرمایید بگید این چیه؟آسونه بگم؟اسونه ها....... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ جواب رو خودم میگم. سوال رو خودم میزارم. و جواب رو به اقا امیر میگم. که ایشون مدیریت کنن.. برای جواب دوستان.. چون من نیستم.. با عرض شرمندگی که خودم رسیدگی کنم..... شناسنامه کاسنی Compositae :تیره Cichorium intybus – C.caeruleum Gllib :نام لاتین Wild succory – succory – Chicory :نام انگلیسی هندبا – کاسنی – کاسنی تلخ :نام فارسی شکوریه – سرس :نام عربی کاسنی معمولی (نام علمی: Cichorium intybus L.) گیاهی است از راسته گل مینا (Asterales) تیره گلستارهایها (Asteraceae) از سرده کاسنیها (Cichorium). از این گیاه دو گونه کِشتی و چهار تا شش گونه وحشی موجود است. کاسنی انواع مختلفی دارد سه نوع آن معروف است . کاسنی بری که به tansy شهرت دارد در ایران نمی روید . کاسنی زرد که به گل قاصدک شهرت دارد و در طب قدیم ایران به نام ترخشقون نام برده اند در بیشتر نواحی ایران پراکندگی دارد و کاسنی معمولی . کاسنی معمولی، یک گیاه دارویی پایا با گلهای آبی یا ارغوانی است. کاسنی در اصل بومی جهان قدیم است و بعداً در قاره آمریکا نیز بهصورت گیاه خودروی کنار جادهای درآمده است. منشا اصلی این گیاه اروپای مرکزی، مناطق غربی و مرکزی آسیا و شمال آفریقا است و پراکندگی وسیعی در نواحی مختلف ایران به خصوص شهرستان اقلید ، آذربایجان و مناطق کوهستانی خراسان دارد. به آب و هوای خنک، آفتابی یا کمی سایه نیاز دارد و گرمای شدید تابستان راتحمل نمی کند. شرح گیاه گیاهی است علفی و دارای ساقه ای که در حالت وحشی ارتفاعش به 50 تا 150 سانتی متر می رسد ولی اگر پرورش یابد از 2 متر نیز تجاوز می کند. ریشه ای قوی به قطر انگشت به درازی 50 تا 100 سانتی سانتی متر و به رنگ قهوه ای دارد ولی اگر قطع گردد رنگ مایل به سفید نمایان می سازد. درداخل ریشه آن شیرابه ای شیری رنگ جریان دارد ساقه کاسنی باریک استوانه ای و دارای انشعابات کم در ناحیه مجاور رأس است به طوری که منحصراً در قسمتهای انتهایی ساقه شاخه هایی با حالت فاصله دار در گیاه دیده می شود. کاسنی برگهائی متناوب و پوشیده از تارهای فروان دراطراف رگبرگ میانی دارد. شکل ظاهری برگهای قاعده ساقه آن با بقیه فرق دارد. مانند آنکه در قاعده ساقه برگها عموماً دراز، منقسم به قطعات عمیق دندانه دار منتهی به یک قسمت انتهایی مثلث شکل است وهر قدر که به رأس ساقه نزدیک گردیم برگها کوچکتر می شوند و کناره تقریباً ساده وضع ساقه آغوشی پیدا می کنند. گلهای زیبا و آبی رنگ کاسنی در تابستان از تیر تا شهریور ظاهر می شود. چون به تعداد زیاد و به شکل فاصله دار در طول محور دراز ساقه و انشعابات آن شکفته می گردد از این جهت نیز به تناسب شرایط متفاوت محیط زندگی دارای گلهائی به رنگهای سفید یا گلی می باشند. در هر کاپیتول 18 تا 20 گل زبانه ای منتهی به 5 دندانه دیده می شود که در انولوکری سبز رنگ و مرکب از 2 ردیف براکته واقع اند. میوه آن فندقه 4 سطحی نسبتاً مسطح و منتهی به مجموعه ای از فلسهائی بسیار کوچک اند. کاسنی گیاهی است که در نواحی مختلف به تفاوت بطور یکساله، دوساله یا چند ساله در می آید. محل مناسب رویش زمینهای نسبتاً مرطوب کنار جاده ها، اماکن بایر و دامنه های کم ارتفاع کاشت تکثیر کاسنی از طریق کاشتن میوه آن صورت می گیرد میوه کاسنی به مدت 5 تا 6 سال قوه نامیه خود را حفظ می کند، و کاشت آن در زمینهای آماده نسبتاً مرطوب و دارای کود حیوانی کافی صورت می گیرد. برای این کار دانه گیاه را در هر فصلی می توان کاشت ولی مناسب ترین زمان، کاشتن دانه در اوایل فروردین می باشد. کاشت دانه درزمین ممکنست با دست یا ماشین های مخصوص انجام گیرد. پس از پراکنده کردن دانه در زمین با غلتک زدن ملایم روی دانه را با یک قشر نازک خاک می پوشانند. داشت پس از رشد و پیدایش گیاه جوان هنگامی که ساقه آنها به ارتفاع چند سانتی متر رسید و یا در امتداد و خطوط شیارها بخوبی نمایان شد اقدام به زدن کج بیل می کنند و سپس علفهای هرز را از زمین خارج می سازند و بعلاوه پس از گذشت 11 تا 20 روز اعمال فوق را به منظور اصلاح زمین مجدداً انجام می دهند. برداشت برگ کاسنی را معمولاً در مرداد ماه می چینند و آنها را در هوای آزاد و یا در اطاقهایی تحت اثر گرمای ملایم خشک می کنند. از هر هکتار زمین زراعی بطور متوسط معادل 1 تا 5/1 تن برگ تازه کاسنی بدست می آید. برداشت ریشه کاسنی در ماههای مهر و آبان انجام می گیرد که بوسیله چنگال یا وسایل مجهزتری از زمین خارج می کنند طول ریشه به 45 تا 50 سانتی متر می رسد لذا خارج کردن آنها مهارت و ابزار مخصوص لازم دارد. دامنه انتشار دامنه های کم ارتفاع البرز، راه قزوین به سرشت، اطراف رودبار، اطراف تهران، کرج، آذربایجان: ارومیه و نواحی دیگر آن گیلان، اطراف رشت، لاهیجان، فارس، بلوچستان، آبادان نواحی کوهستانی خراسان: بین بجنورد و مشهد در 1500 متری، بین مشهد و فریمان در 1000 تا 1300 متری. خواص دارویی: عرق کاسنی خنک است و گرمای کبد را رفع می کند. برگ های کاسنی دارای املاح پتاس و ویتامین C است که پتاس موجود در آن باعث تصفیه خون، تقویت معده شده و ویتامین C آن باعث حفظ جوانی و شادابی پوست را در پی دارد. این گیاه در پزشکی اهمیت بسیاری داشته است به طوری که ابن سینا در مورد گیاه کاسنی و خواص آن رساله ای نوشته است. کاسنی باز کننده و حمل کننده ماده بیماری کبد است. کاسنی مسکن عطش و حرارت درونی است. کاسنی در درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری، مؤثر است. اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب های طولانی و مداوم است. مالیدن آب کاسنی به محل های خارش بدن بسیار مفید است. غرغره آب کاسنی با فلوس برای درد گلو، ورم و سوزش گلو مفید است. فرمول مذکور برای درمان ورم حلق (لارنژیت) و تورم مفصلی نافع است. مصرف تخم کاسنی، کمی با حالت تهوع همراه است که باید در آن سکنجبین اضافه کنید.کاسنی,عرق کاسنی,گیاه کاسنی,خواص کاسنی,فواید کاسنی,گیاهان دارویی,داروهای گیاهی,خواص ریشه کاسنی,تخم کاسنی,انواع کاسنی ریشه کاسنی در باز کردن و روان شدن اخلاط بسیار مؤثر است. ریشه کاسنی، مجاری گوارشی را پاک می کند و بهترین تصفیه کننده خون است. ریشه کاسنی در از بین بردن ورم احشا خیلی مؤثر است. ریشه کاسنی بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است. ریشه کاسنی برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و ضد یرقان مفید است. عرق کاسنی که از گیاه تازه کاسنی گرفته شده باشد برای خنکی به کار می رود. برگ های کاسنی دارای املاح پتاس است و جوشانده آن برای تصفیه خون، تقویت معده و اعضا به کار می رود. کاسنی انواع مختلف دارد که ریشه و برگ های آن در پزشکی، در بهبود تب ها، یرقان (زردی) و انسداد مجاری صفراوی مفید است. تمام قسمت های کاسنی مخصوصاً ریشه و برگ آن، محرک صفراست و به عمل هضم کمک می کند و اثر آن در نارسایی های کبدی، قولنج های کبدی و ناراحتی های صفراوی بارز است. کاسنی در ازدیاد نطفه و زیبایی چهره کودک تازه متولد مفید است. کاسنی انسان را از ابتلا به قولنج نگه می دارد. کاسنی، توان و نیروهای بدنی را تجدید می کند. کاسنی در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون مفید است. کاسنی، قلب، کلیه، کبد را فعال و با نشاط می گرداند. کاسنی رحم را به وظیفه طبیعی خود وا می دارد. برگ کاسنی، دارای مقداری ویتامین«ث»است و لذا در حفظ جوانی مؤثر است. برگ کاسنی، ریشه گیاه کاسنی بهترین تصفیه کننده خون، عرق آن خنک کننده بدن و برگ آن محرک صفرا و مقوی اعصاب است. همچنین التهابات معده را رفع کرده و استفاده از آب کاسنی بر روی محل های خارش بدن سودمند است. ریشه کاسنی بهترین دارو برای درمان نفخ است و برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و ضد یرقان مفید است. کاسنی در طب سنتی کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک میکند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال میکند. کاسنی گیاه دارویی کاسنی، گیاهی با گلهای آبی است که بیشتر در فصل بهار رشد میکند و در هوای مرطوب نیز رشد آن دوچندان میشود. حمید رضا عبدوس، کارشناس گیاهان دارویی دربارهی خواص کاسنی میگوید: تمامی قسمتهای کاسنی اعم از ریشه و برگ مصرف دارویی دارند و مصرف دَم کرده برگ و یا ریشه کاسنی به مقدار یک فنجان قبل از هر وعده غذایی اثر تقویتی بر معده داشته و اشتها را زیاد میکند. وی افزود: برگ تازه کاسنی حاوی ویتامین «ث» فراوان بوده و از این رو مصرف آن التهابات لثه را که ناشی از کمبود این ویتامین است، بهبود میبخشد. برای بهبودی لثه تحلیل رفته، مالیدن عصاره گیاه با استعمال خارجی بر روی لثه توصیه شده است. این کارشناس گیاهان دارویی یادآور شد: شربت تهیه شده از جوشانده ریشه کاسنی برای سرفه های خشک و مقاوم با خلط غلیظ توصیه میشود. وی افزود: کارشناسان عَرَق کاسنی را در تصفیه خون موثر دانسته و نوشیدن یک فنجان در یک لیوان آب سرد صبح و شب موثر میدانند. عبدوس همچنین با اشاره به دیگر خواص عَرَق این گیاه دارویی تاکید کرد: بهره گیری از عَرَق کاسنی برای طراوت و شادابی پوست و رهایی از جوش صورت نیز موثر است. زیادهروی نکنید یک متخصص گیاهان دارویی در دانشکده داروسازی زنجان با بیان این که مصرف بلندمدت فرآوردههای کاسنی، موجب تخریب عروق شبکیه میشود، گفت: مصرف طولانی مدت فرآوردههای کاسنی علاوه بر آنچه گفته شد، موجب افت فشار خون و افزایش ترشحات صفرا میشود. دکتر علیرضا یزدینژاد با بیان این مطلب، اظهار کرد: با توجه به این که مصرف فرآوردههای کاسنی موجب انقباض عضلات رحمی میشود، مصرف آن در دوران بارداری احتمال زایمان زودرس را تقویت میکند. وی، افزایش اشتها را از جمله خواص این گیاه دارویی عنوان کرد و افزود: مصرف این گیاه دارویی همچنین موجب کاهش کلسترول و LDL میشود. یزدینژاد با اشاره به این که بر اساس طب سنتی، گیاه کاسنی دارای خواص تببر میباشد، ادامه داد: اندام هوایی این گیاه مانند برگ و ساقه آن، برای هضم غذا مفید است. وی با اشاره به این که این گیاه در حاشیه جادهها نیز به وفور یافت میشود، گفت: بر اساس مطالب مندرج در کتب پزشکی قدیمی، این گیاه همراه مسافران بوده و در بسیاری مواقع نیز برای درمان گرمازدگی مورد استفاده قرار میگرفته است. یزدینژاد با اشاره به استفاده از اندامهای هوایی این گیاه در کشورمان، خاطرنشان کرد: در کشورهای اروپایی از ریشه و ساقههای جوان این گیاه به عنوان دمنوش بدون کافئین استفاده میشود و در بسیاری از موارد حتی جایگزین قهوه و کاکائو میشود. این متخصص گیاهان دارویی دانشکده داروسازی زنجان افزود: با وجود اینکه دمنوش بدون کافئین این گیاه دارویی در کشورهای اروپایی بسیار مورد مصرف قرار میگیرد، ولی در کشور ما چندان مورد استفاده نیست. کاسنی در طب سنتی ابنسینا، پزشک بزرگ مسلمان در مورد گیاه کاسنی و خواص آن گفته است: * کاسنی بازکننده است و سموم کبد را دفع میکند. * کاسنی در درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری مۆثر است. * مالیدن آب کاسنی به محلهای خارش بدن بسیار مفید است. * غرغره آب کاسنی گلودرد و تورم مفصلی را از بین میبرد. * اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تبهای طولانی و مداوم است. * ریشه کاسنی در باز کردن و روان شدن اخلاط بسیار مۆثر است. * ریشه کاسنی، مجاری گوارشی را پاک میکند و بهترین تصفیهکننده خون است. * ریشه کاسنی در از بین بردن ورم احشا خیلی مۆثر است. * ریشه کاسنی بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است. * ریشه کاسنی برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و یرقان مفید است و مشکلات صفراوی را بر طرف میکند. * کاسنی در ازدیاد نطفه موثر است و انسان را از ابتلا به قولنج محفوظ نگه میدارد و توان و نیروهای بدنی را تجدید میکند. * این گیاه در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون مفید است. * قلب، کلیه و کبد را فعال و با نشاط میکند. * کاسنی رحم را به وظیفه طبیعی خود وا میدارد و برگ آن دارای مقداری ویتامین C است لذا در حفظ جوانی مۆثر است. منابع: جام جم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ جواب رو خودم میگم. سوال رو خودم میزارم. و جواب رو به اقا امیر میگم. که ایشون مدیریت کنن.. برای جواب دوستان.. چون من نیستم.. با عرض شرمندگی که خودم رسیدگی کنم..... شناسنامه کاسنی Compositae :تیره Cichorium intybus – C.caeruleum Gllib :نام لاتین Wild succory – succory – Chicory :نام انگلیسی هندبا – کاسنی – کاسنی تلخ :نام فارسی شکوریه – سرس :نام عربی کاسنی معمولی (نام علمی: Cichorium intybus L.) گیاهی است از راسته گل مینا (Asterales) تیره گلستارهایها (Asteraceae) از سرده کاسنیها (Cichorium). از این گیاه دو گونه کِشتی و چهار تا شش گونه وحشی موجود است. کاسنی انواع مختلفی دارد سه نوع آن معروف است . کاسنی بری که به tansy شهرت دارد در ایران نمی روید . کاسنی زرد که به گل قاصدک شهرت دارد و در طب قدیم ایران به نام ترخشقون نام برده اند در بیشتر نواحی ایران پراکندگی دارد و کاسنی معمولی . کاسنی معمولی، یک گیاه دارویی پایا با گلهای آبی یا ارغوانی است. کاسنی در اصل بومی جهان قدیم است و بعداً در قاره آمریکا نیز بهصورت گیاه خودروی کنار جادهای درآمده است. منشا اصلی این گیاه اروپای مرکزی، مناطق غربی و مرکزی آسیا و شمال آفریقا است و پراکندگی وسیعی در نواحی مختلف ایران به خصوص شهرستان اقلید ، آذربایجان و مناطق کوهستانی خراسان دارد. به آب و هوای خنک، آفتابی یا کمی سایه نیاز دارد و گرمای شدید تابستان راتحمل نمی کند. شرح گیاه گیاهی است علفی و دارای ساقه ای که در حالت وحشی ارتفاعش به 50 تا 150 سانتی متر می رسد ولی اگر پرورش یابد از 2 متر نیز تجاوز می کند. ریشه ای قوی به قطر انگشت به درازی 50 تا 100 سانتی سانتی متر و به رنگ قهوه ای دارد ولی اگر قطع گردد رنگ مایل به سفید نمایان می سازد. درداخل ریشه آن شیرابه ای شیری رنگ جریان دارد ساقه کاسنی باریک استوانه ای و دارای انشعابات کم در ناحیه مجاور رأس است به طوری که منحصراً در قسمتهای انتهایی ساقه شاخه هایی با حالت فاصله دار در گیاه دیده می شود. کاسنی برگهائی متناوب و پوشیده از تارهای فروان دراطراف رگبرگ میانی دارد. شکل ظاهری برگهای قاعده ساقه آن با بقیه فرق دارد. مانند آنکه در قاعده ساقه برگها عموماً دراز، منقسم به قطعات عمیق دندانه دار منتهی به یک قسمت انتهایی مثلث شکل است وهر قدر که به رأس ساقه نزدیک گردیم برگها کوچکتر می شوند و کناره تقریباً ساده وضع ساقه آغوشی پیدا می کنند. گلهای زیبا و آبی رنگ کاسنی در تابستان از تیر تا شهریور ظاهر می شود. چون به تعداد زیاد و به شکل فاصله دار در طول محور دراز ساقه و انشعابات آن شکفته می گردد از این جهت نیز به تناسب شرایط متفاوت محیط زندگی دارای گلهائی به رنگهای سفید یا گلی می باشند. در هر کاپیتول 18 تا 20 گل زبانه ای منتهی به 5 دندانه دیده می شود که در انولوکری سبز رنگ و مرکب از 2 ردیف براکته واقع اند. میوه آن فندقه 4 سطحی نسبتاً مسطح و منتهی به مجموعه ای از فلسهائی بسیار کوچک اند. کاسنی گیاهی است که در نواحی مختلف به تفاوت بطور یکساله، دوساله یا چند ساله در می آید. محل مناسب رویش زمینهای نسبتاً مرطوب کنار جاده ها، اماکن بایر و دامنه های کم ارتفاع کاشت تکثیر کاسنی از طریق کاشتن میوه آن صورت می گیرد میوه کاسنی به مدت 5 تا 6 سال قوه نامیه خود را حفظ می کند، و کاشت آن در زمینهای آماده نسبتاً مرطوب و دارای کود حیوانی کافی صورت می گیرد. برای این کار دانه گیاه را در هر فصلی می توان کاشت ولی مناسب ترین زمان، کاشتن دانه در اوایل فروردین می باشد. کاشت دانه درزمین ممکنست با دست یا ماشین های مخصوص انجام گیرد. پس از پراکنده کردن دانه در زمین با غلتک زدن ملایم روی دانه را با یک قشر نازک خاک می پوشانند. داشت پس از رشد و پیدایش گیاه جوان هنگامی که ساقه آنها به ارتفاع چند سانتی متر رسید و یا در امتداد و خطوط شیارها بخوبی نمایان شد اقدام به زدن کج بیل می کنند و سپس علفهای هرز را از زمین خارج می سازند و بعلاوه پس از گذشت 11 تا 20 روز اعمال فوق را به منظور اصلاح زمین مجدداً انجام می دهند. برداشت برگ کاسنی را معمولاً در مرداد ماه می چینند و آنها را در هوای آزاد و یا در اطاقهایی تحت اثر گرمای ملایم خشک می کنند. از هر هکتار زمین زراعی بطور متوسط معادل 1 تا 5/1 تن برگ تازه کاسنی بدست می آید. برداشت ریشه کاسنی در ماههای مهر و آبان انجام می گیرد که بوسیله چنگال یا وسایل مجهزتری از زمین خارج می کنند طول ریشه به 45 تا 50 سانتی متر می رسد لذا خارج کردن آنها مهارت و ابزار مخصوص لازم دارد. دامنه انتشار دامنه های کم ارتفاع البرز، راه قزوین به سرشت، اطراف رودبار، اطراف تهران، کرج، آذربایجان: ارومیه و نواحی دیگر آن گیلان، اطراف رشت، لاهیجان، فارس، بلوچستان، آبادان نواحی کوهستانی خراسان: بین بجنورد و مشهد در 1500 متری، بین مشهد و فریمان در 1000 تا 1300 متری. خواص دارویی: عرق کاسنی خنک است و گرمای کبد را رفع می کند. برگ های کاسنی دارای املاح پتاس و ویتامین C است که پتاس موجود در آن باعث تصفیه خون، تقویت معده شده و ویتامین C آن باعث حفظ جوانی و شادابی پوست را در پی دارد. این گیاه در پزشکی اهمیت بسیاری داشته است به طوری که ابن سینا در مورد گیاه کاسنی و خواص آن رساله ای نوشته است. کاسنی باز کننده و حمل کننده ماده بیماری کبد است. کاسنی مسکن عطش و حرارت درونی است. کاسنی در درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری، مؤثر است. اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تب های طولانی و مداوم است. مالیدن آب کاسنی به محل های خارش بدن بسیار مفید است. غرغره آب کاسنی با فلوس برای درد گلو، ورم و سوزش گلو مفید است. فرمول مذکور برای درمان ورم حلق (لارنژیت) و تورم مفصلی نافع است. مصرف تخم کاسنی، کمی با حالت تهوع همراه است که باید در آن سکنجبین اضافه کنید.کاسنی,عرق کاسنی,گیاه کاسنی,خواص کاسنی,فواید کاسنی,گیاهان دارویی,داروهای گیاهی,خواص ریشه کاسنی,تخم کاسنی,انواع کاسنی ریشه کاسنی در باز کردن و روان شدن اخلاط بسیار مؤثر است. ریشه کاسنی، مجاری گوارشی را پاک می کند و بهترین تصفیه کننده خون است. ریشه کاسنی در از بین بردن ورم احشا خیلی مؤثر است. ریشه کاسنی بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است. ریشه کاسنی برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و ضد یرقان مفید است. عرق کاسنی که از گیاه تازه کاسنی گرفته شده باشد برای خنکی به کار می رود. برگ های کاسنی دارای املاح پتاس است و جوشانده آن برای تصفیه خون، تقویت معده و اعضا به کار می رود. کاسنی انواع مختلف دارد که ریشه و برگ های آن در پزشکی، در بهبود تب ها، یرقان (زردی) و انسداد مجاری صفراوی مفید است. تمام قسمت های کاسنی مخصوصاً ریشه و برگ آن، محرک صفراست و به عمل هضم کمک می کند و اثر آن در نارسایی های کبدی، قولنج های کبدی و ناراحتی های صفراوی بارز است. کاسنی در ازدیاد نطفه و زیبایی چهره کودک تازه متولد مفید است. کاسنی انسان را از ابتلا به قولنج نگه می دارد. کاسنی، توان و نیروهای بدنی را تجدید می کند. کاسنی در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون مفید است. کاسنی، قلب، کلیه، کبد را فعال و با نشاط می گرداند. کاسنی رحم را به وظیفه طبیعی خود وا می دارد. برگ کاسنی، دارای مقداری ویتامین«ث»است و لذا در حفظ جوانی مؤثر است. برگ کاسنی، ریشه گیاه کاسنی بهترین تصفیه کننده خون، عرق آن خنک کننده بدن و برگ آن محرک صفرا و مقوی اعصاب است. همچنین التهابات معده را رفع کرده و استفاده از آب کاسنی بر روی محل های خارش بدن سودمند است. ریشه کاسنی بهترین دارو برای درمان نفخ است و برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و ضد یرقان مفید است. کاسنی در طب سنتی کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک میکند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال میکند. کاسنی گیاه دارویی کاسنی، گیاهی با گلهای آبی است که بیشتر در فصل بهار رشد میکند و در هوای مرطوب نیز رشد آن دوچندان میشود. حمید رضا عبدوس، کارشناس گیاهان دارویی دربارهی خواص کاسنی میگوید: تمامی قسمتهای کاسنی اعم از ریشه و برگ مصرف دارویی دارند و مصرف دَم کرده برگ و یا ریشه کاسنی به مقدار یک فنجان قبل از هر وعده غذایی اثر تقویتی بر معده داشته و اشتها را زیاد میکند. وی افزود: برگ تازه کاسنی حاوی ویتامین «ث» فراوان بوده و از این رو مصرف آن التهابات لثه را که ناشی از کمبود این ویتامین است، بهبود میبخشد. برای بهبودی لثه تحلیل رفته، مالیدن عصاره گیاه با استعمال خارجی بر روی لثه توصیه شده است. این کارشناس گیاهان دارویی یادآور شد: شربت تهیه شده از جوشانده ریشه کاسنی برای سرفه های خشک و مقاوم با خلط غلیظ توصیه میشود. وی افزود: کارشناسان عَرَق کاسنی را در تصفیه خون موثر دانسته و نوشیدن یک فنجان در یک لیوان آب سرد صبح و شب موثر میدانند. عبدوس همچنین با اشاره به دیگر خواص عَرَق این گیاه دارویی تاکید کرد: بهره گیری از عَرَق کاسنی برای طراوت و شادابی پوست و رهایی از جوش صورت نیز موثر است. زیادهروی نکنید یک متخصص گیاهان دارویی در دانشکده داروسازی زنجان با بیان این که مصرف بلندمدت فرآوردههای کاسنی، موجب تخریب عروق شبکیه میشود، گفت: مصرف طولانی مدت فرآوردههای کاسنی علاوه بر آنچه گفته شد، موجب افت فشار خون و افزایش ترشحات صفرا میشود. دکتر علیرضا یزدینژاد با بیان این مطلب، اظهار کرد: با توجه به این که مصرف فرآوردههای کاسنی موجب انقباض عضلات رحمی میشود، مصرف آن در دوران بارداری احتمال زایمان زودرس را تقویت میکند. وی، افزایش اشتها را از جمله خواص این گیاه دارویی عنوان کرد و افزود: مصرف این گیاه دارویی همچنین موجب کاهش کلسترول و LDL میشود. یزدینژاد با اشاره به این که بر اساس طب سنتی، گیاه کاسنی دارای خواص تببر میباشد، ادامه داد: اندام هوایی این گیاه مانند برگ و ساقه آن، برای هضم غذا مفید است. وی با اشاره به این که این گیاه در حاشیه جادهها نیز به وفور یافت میشود، گفت: بر اساس مطالب مندرج در کتب پزشکی قدیمی، این گیاه همراه مسافران بوده و در بسیاری مواقع نیز برای درمان گرمازدگی مورد استفاده قرار میگرفته است. یزدینژاد با اشاره به استفاده از اندامهای هوایی این گیاه در کشورمان، خاطرنشان کرد: در کشورهای اروپایی از ریشه و ساقههای جوان این گیاه به عنوان دمنوش بدون کافئین استفاده میشود و در بسیاری از موارد حتی جایگزین قهوه و کاکائو میشود. این متخصص گیاهان دارویی دانشکده داروسازی زنجان افزود: با وجود اینکه دمنوش بدون کافئین این گیاه دارویی در کشورهای اروپایی بسیار مورد مصرف قرار میگیرد، ولی در کشور ما چندان مورد استفاده نیست. کاسنی در طب سنتی ابنسینا، پزشک بزرگ مسلمان در مورد گیاه کاسنی و خواص آن گفته است: * کاسنی بازکننده است و سموم کبد را دفع میکند. * کاسنی در درمان التهابات معده و پاک کردن مجاری ادراری مۆثر است. * مالیدن آب کاسنی به محلهای خارش بدن بسیار مفید است. * غرغره آب کاسنی گلودرد و تورم مفصلی را از بین میبرد. * اگر آب پخته کاسنی را با سکنجبین میل کنید بهترین داروی تبهای طولانی و مداوم است. * ریشه کاسنی در باز کردن و روان شدن اخلاط بسیار مۆثر است. * ریشه کاسنی، مجاری گوارشی را پاک میکند و بهترین تصفیهکننده خون است. * ریشه کاسنی در از بین بردن ورم احشا خیلی مۆثر است. * ریشه کاسنی بهترین دارو برای آب آوردن شکم است و در نفخ و تحلیل مواد بسیار نافع است. * ریشه کاسنی برای تقویت معده، زیاد کردن ادرار و رفع درد مفاصل و یرقان مفید است و مشکلات صفراوی را بر طرف میکند. * کاسنی در ازدیاد نطفه موثر است و انسان را از ابتلا به قولنج محفوظ نگه میدارد و توان و نیروهای بدنی را تجدید میکند. * این گیاه در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون مفید است. * قلب، کلیه و کبد را فعال و با نشاط میکند. * کاسنی رحم را به وظیفه طبیعی خود وا میدارد و برگ آن دارای مقداری ویتامین C است لذا در حفظ جوانی مۆثر است. منابع: جام جم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ بااجازه اقای زارع.. ببخشید منتظر نموندم. شما ااعلام کنید که درسته.... چون من باید برم. باید زود سوال رو بزارم. ببخشید: 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ هيچكي بلد نيست جواب بده؟ سخت نيستا!!! 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ بااجازه اقای زارع.. ببخشید منتظر نموندم. شما ااعلام کنید که درسته.... چون من باید برم. باید زود سوال رو بزارم. ببخشید: هيچكي بلد نيست جواب بده؟ سخت نيستا!!! 1هفته گذشته.. امیرجان باید شما جواب رو قرار میدادید..... من اطلاعات این گیاه رو قرار میدم. از آقای محمودی درخواست میکنم سوال بعد رو قرار بدن. متشکرم. وقتي دچار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ميشويم زندگي براي ما انگار تلخ ميشود و بسختي ميتوانيم عادتهاي خود را تغيير دهيم. مثلا با ابتلا به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كمكم بايد مصرف چاي و قند را تعديل كنيم. چاي تلخ است و نياز به شيريني دارد. به خود ميگوييم: ما به آن عادت كردهايم. اگر چاي نخوريم پس چه بخوريم ؟ خـوشـبـخـتانه نوشيدنيهاي جايگزين و بسيار مفيدي وجود دارد كه ميتواند از نظر آرامش بخشي و رفـع خـسـتـگـي بـراي كـسـانـي كه علاقهمند به نوشيدنيهاي گرم هستند سودمند باشد. چاي ترش از آن جمله است. چاي ترش از گياه (هيبيسكوس) يا رز چيني تهيه ميشود كه از گلبرگ و دانههاي آن ميتوان به عنوان نوشيدني استفاده كرد. چاي هيبيسكوس داراي رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است. در ميان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام كه نام چاي را به خود گرفتهاند، چاي قرمز يا چاي ترش كه به آن چاي مكه هم ميگويند، به علت رنگ، طعم و خاصيت ويژهاي كه دارد، جايگاه مهمي را به خود اختصاص داده است. در عهدباستان از چاي سرخ به عنوان شادابكننده و رفـعكـنـنـده عوارض بيماريهاي قلبي استفاده ميكردند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين محصول در تعدادي از فرهنگها مانند چين، مكزيك و حتي اروپا وجود دارد. در سودان و مصر به عنوان يك نوشيدني تشريفاتي در جشنهاي رسمي از آن استفاده ميكنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين گياه را ميتوان به صورت سرد و گرم به همراه مقداري قند يا نبات يا حتي بدون آن به عنوان يك نوشيدني رژيمي مصرف كرد. خواص چاي ترش نـوشـيـدنـي ايـن گياه كاهشدهنده فشار خون، خـنـككـنـنـده بـدن، رقـيـق و تـصـفـيـهكـنـنده خون، كـنترلكننده كلسترول خون، اختلالات كبدي و صفرايي و همچنين آرام بخشي مناسب ميباشد و برعكس چاي كه باعث دفع آهن ميشود چاي ترش خود يكي از منابع غني آهن به شمار ميآيد. طريقه مصرف چاي ترش افرادي كه داراي قند، چربي و فشارخون بالا هستند، ميتوانند يك تا دو نوبت از چاي روزانه خود را به چاي قرمز اختصاص دهند و براي هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگهاي چاي قرمز را داخل يك فنجان ريـخـته و سپس آب جوش بر روي آن بريزند و سرپوشي گذاشته، 10 دقيقه بماند تا دم بكشد، سپس صاف كرده و ميل كنيد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده