masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ خاسنبل الطيب سوال بعدي هم با خودته گفته باشم درسته برو سوال بعد حرفم نباشه...:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ درسته برو سوال بعد حرفم نباشه...:vahidrk: سوال بعدم خودت بگو دست رو كوچيكترم بلند نكن بي تربيت :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سوال بعدم خودت بگودست رو كوچيكترم بلند نكن بي تربيت :vahidrk: حرف رو حرف بزرگتر میزنی.... حالتو میگیرم امیر وایسااااا بعدامیام سوال میزارم ده امتیاز ازت کم میکنم 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ حرف رو حرف بزرگتر میزنی.... حالتو میگیرم امیر وایسااااا بعدامیام سوال میزارم ده امتیاز ازت کم میکنم نشسته بهتره باو اينا كه خيلي تابلويه. يچي بذار همه نتونن حدس بزنن قاصدك درختي 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ نشسته بهتره باو اينا كه خيلي تابلويه. يچي بذار همه نتونن حدس بزنن قاصدك درختي قاصدك درختي؟ باشه امير خدانكشتتت 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ قاصدك درختي؟باشه امير خدانكشتتت نترس خدا نميكشتم. نماينده زياد داره خدا برا كشتن ما پسرا و اما جواب : نام كامل علمي: Eucalyptus globulus Labill. نام فارسي: اكاليپتوس گلوبولوس سوال بعدي هم طبق معمول با خودته 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ نترس خدا نميكشتم. نماينده زياد داره خدا برا كشتن ما پسرا و اما جواب : نام كامل علمي: Eucalyptus globulus Labill. نام فارسي: اكاليپتوس گلوبولوس سوال بعدي هم طبق معمول با خودته ديگه نخير.. برو سوال رو بزار سريع....بدو...ميخوام ببينم اصلا بلدي سوال بزاري.. ميدوني به چي ميگن گياهان دارويي 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ ديگه نخير.. برو سوال رو بزار سريع....بدو...ميخوام ببينم اصلا بلدي سوال بزاري.. ميدوني به چي ميگن گياهان دارويي نوچ. من بلد نيستم. خودت بذار گياهان دارويي هم يه مشت علفن كه آدمو سالم ميكنن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ نوچ. من بلد نيستم. خودت بذار گياهان دارويي هم يه مشت علفن كه آدمو سالم ميكنن امير سوال بعد لطفا 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ امير سوال بعد لطفا باشه باشه. گريه نكن :there: اين گياهيه كه خيلي دوسش دارم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ باشه باشه. گريه نكن :there: اين گياهيه كه خيلي دوسش دارم :ws3:lملسي اميرجان... نميگم ببينم دوستان ميگن 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ دیگه دل و دماغ گذشته ها رو ندارم که فعالیت داشته باشم. یادش بخیر کاش زمان برمیگشت به عقب چقد خوب بود اون موقعها اگه اشتباه نکنم باید پامچال باشه درسته تیره پامچال Primulaceae متعلق به راسته پامچال Primulalesمیباشد. گیاهانی علفی ، دارای برگهای متقابل یا با آرایش چرخهای هستند. گلها منظم و پنج چرخهای بوده 5 پرچم متکی بر گلبرگها دارند. تخمدان 5 برچهای ، دارای تمکن مرکزی و محتوی تخمکهای واژگون است. میوه کپسول و محتوی دانههای آلبومندار است. این تیره شامل 30 جنس و 350 گونه است که فقط 150 گونه آن را پامچال تشکیل میدهد. پریمولاسهها در مناطق معتدل و سرد نیمکره شمالی انتشار دارند. بسیاری از آنها کوهستانی هستند. برا اطلاعات بیشتر به این آدرس برین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ دیگه دل و دماغ گذشته ها رو ندارم که فعالیت داشته باشم. یادش بخیر کاش زمان برمیگشت به عقب چقد خوب بود اون موقعها اگه اشتباه نکنم باید پامچال باشه درسته تیره پامچال Primulaceae متعلق به راسته پامچال Primulalesمیباشد. گیاهانی علفی ، دارای برگهای متقابل یا با آرایش چرخهای هستند. گلها منظم و پنج چرخهای بوده 5 پرچم متکی بر گلبرگها دارند. تخمدان 5 برچهای ، دارای تمکن مرکزی و محتوی تخمکهای واژگون است. میوه کپسول و محتوی دانههای آلبومندار است. این تیره شامل 30 جنس و 350 گونه است که فقط 150 گونه آن را پامچال تشکیل میدهد. پریمولاسهها در مناطق معتدل و سرد نیمکره شمالی انتشار دارند. بسیاری از آنها کوهستانی هستند. برا اطلاعات بیشتر به این آدرس برین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درسته.. منتهی ما زمانی امتیاز میدیم که دوستان پایدار شرکت کنن. حالا شما دل و دماغو بزار کنار.. این روزا خیلی ها دل و دماغ ندارن.. و عکس بعدی رو بفرمایید بزارید///:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ ممنونم.. من میدونم دوستان بدوید...:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ آقا من گل و گیاه شناس نیستم اصلاً ولی اون گل پامچال چقدر قشنگ بود. بسی خوشمان آمد 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ والا گل زیبایی هست بیرون دیدمش اما اسمش رو نمیدونم والا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده