masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ یکی از مهمترین مواردی که میتوان در خصوص روغنهای گیاهی به آن اشاره کرد ، نوع روشهای روغنگیری از گیاهان میباشد ، که شامل چندین روش میباشد که هر عطاری و یا کارخانه بر اساس اطلاعات دانش علمی و مهمتر از همه تکنولوژی رسیدن به بهترین نتیجه ، از روش مخصوص خود استفاده میکند . که ما به طور کلی روغنهای موجود در بازار را به 3 روش کلی تعریف میکنیم که به ترتیب الویت به طور خیلی خلاصه تعریف میکنیم : 1- روش اول : با استفاده از دانش فنی جدید و علوم سنتی ، با بکارگیری تکنولوژیهای پیشرفته تهیه میشود که البته از لحاظ کیفیت و حفظ خواص بهترین روش در دنیا میباشد ، در تهیه روغنهایی که ما به شما پیشنهاد میکنیم فقط از این روش استفاده میشود . 2- روش دوم : روش سنتی میباشد که باز خودش بر اساس میزان علم و وجدان تهیه کننده جای صحبت دارد ، که معمولا تمام خواص گیاه را حفظ نمیکند و مقداری از خواص بر اساس حرارت از بین خواهد رفت . و این روش را از لحاظ ارزان بودن و در دسترس بودن پیشنهاد میکنیم . 3- روش سوم : روش سودجویان که برای رسیدن به سود و منفعت مالی دست به هر کاری میزنند . و فقط اسانسهای شیمیایی را به روغنهای شیمیایی و یا روغنهای خوراکی تاریخ گذشته اضافه میکنند و اقدام به فروش مینمایند . و یا در بعضی موارد که ما شاهد آن بودیم ، اسانسهای شیمیایی خطرناک را با روغن بچه ( که در ایران ارزانترین روغن هست ) اضافه و سپس به نام روغن گیاهی برای مصارف ماساژ به بازار و مشتریان ارائه میکنند . و یا روغن زیتون خوراکی را که دارای مواد شیمیائی میباشد را به جای روغن ماساژ به فروش میرسانند . بطور کلی با ذکر یک سوال شاید بتوان بهتر نتیجه گیری کرد : مثلا چرا روغن زیتون که یک تولید داخلی است ، دارای اختلاف قیمتی بسیاری بر اساس نوع کارخانه میباشد ؟ و از لحاظ بو و رنگ و مزه متفاوت هستند ؟ لیست روغنهای خالص غلیظ آماده ترکیب 100 درصد خالص گیاهی که با روشهای جدید و پیشرفته ترین تکنولوژیهای روز تهیه و خواص داروئی خود را کاملا حفظ کرده اند توجه : اولین ستون شماره کالا هست و دومین ستون نام روغن و سومین ستون مبلغ به تومان برای 25گرم توجه : ما در ایران فروشنده روغن و محصولات نیستیم و قیمتها و لیست جهت اطلاع اساتید و شاگردان ارائه شده است ، و بر اساس سفارش آنها ، به صورت محدود روغنها را برایشان ارسال میکنیم . و مدت زمان دریافت سفارشات بستگی به مدت زمان طی مراحل پست و گمرکی و ..... دارد ، به قیمتهای ارائه شده هزینه های پستی و گمرکی و عوارض اضافه شده است . لیست قیمت روغن غلیظ 100درصد خالص طبیعی 25گرمی 1 رازیانه 35,000 2 ریحان 45,000 3 ترنج 50,000 4 هندو 35,000 5 هل 170,000 6 پرک هندی 35,000 7 چوب سرو 35,000 8 دارچین 20,000 9 کیترونلا جاوا 25,000 10 میخک 25,000 11 اوکالیپتوس 25,000 12 رازیانه 40,000 13 فلوراین رز 150,000 14 کندر 45,000 15 گل شمعدانی 60,000 16 زنجبیل 45,000 17 گریپ فروت 45,000 18 گل یاس 120,000 19 درخت عرعر 70,000 20 اسطو خودوس عادی 45,000 21 اسطو خودوس عادی لیمو 45,000 22 لیمو 45,000 23 علف لیمو 45,000 24 مرزنجوش 70,000 25 منتول مایع 35,000 26 جوز 50,000 27 پرتقال 25,000 28 پتچولی 70,000 29 قرص نعناع 35,000 30 پتی دانه 40,000 31 کاج 35,000 32 رزماری 45,000 33 نوعی اقاقیای بلند 100,000 34 مریم گلی 50,000 35 چوب محکم و سخت صندل سفید 400,000 36 درخت چای 45,000 37 زمستان سبز 25,000 38 یلانگ یلانگ 70,000 39 کوسمو ارنج 45,000 40 زیتون سبز 45,000 41 چای زیتون 45,000 مخلوط روغنهای 100درصد خالص طبیعی در آزمایشگاه ، قیمت 25گرم 42 آروما منته 45,000 43 بلک کارنت 45,000 44 بوتو 45,000 45 تناسب 45,000 46 هوای تازه 45,000 47 زنجبیل زیتون سبز 45,000 48 مامارین 45,000 49 نائومی طبیعی 45,000 50 نرولی 45,000 51 زیتون زنجبیل 45,000 52 نارنج گریپ فروت 40,000 53 پتچولی پرتقالی 45,000 54 آرامش بخش 45,000 55 تنظیم کننده جنسی 45,000 56 استقامت 45,000 57 سادوسین تای 40,000 58 چای 40,000 59 تونی فای 40,000 60 چای سفید 45,000 61 یاراو 40,000 ردیف روغنهای ترکیبی غلیظ مخصوص ماساژ 100درصد خالص قیمت 25گرم 62 بعد از آفتاب 70,000 ( موارد مصرف : جهت کسانیکه یک روز سخت زیرنور مستقیم آفتاب کار کرده اند ) 63 ضد بافت سلولیت 60,000 (سرو کوهی ، شمعدانی ، لیمو ، گریپ فروت ، رزماری ، ترنج و ... ) ( موارد مصرف : کاهش بافتهای چربی پرتقالی زیر پوست که در رانها ، پاها ، بازوها ، شکم و پهلوها دیده میشوند ، و تنظیم سیستم هورمونی بدن ، جهت دفع بافتهای چربی و سموم انباشته شده بصورت عمیق بر روی بدن ماساژ داده شود ) 64 ضد فشار و استرس 50,000 ( موارد مصرف : رفع استرس و فشارهای فکری و روحی ) 65 تعادل ساز بدن 50,000 ( ترنج ، پرتقال ، لیمو ، گل شمعدانی ، گل چوب ، سروکوهی و ... ) ( موارد مصرف : اضطراب ، سردرد ، میگرن ، فشار خون ، فشارهای احساسی و جهت جلوگیری و یا رفع انواع بیماریهای روحی و جسمی کاربرد دارد ) 66 انرژی بخش 50,000 ( اکالیپتوس ، گریپفروت ، روزماری ،سروکوهی و ... ) ( موارد مصرف : نشاط بخش و تسکین دهنده ناراحتیهای ناشی از افسردگی ، خارشک ، کار طولانی مدت ، خستگی فیزیکی و بیماریهای طولانی) 67 عضله 50,000 ( پرتقال ، لیمو ، زنجبیل ، ترنج ، رزماری ، اسطو خودوس ، جوهر نعناع ، اکالیپتوس ، کاج و ... ) (موارد مصرف : برای درمان و کاهش دردهای عضلانی و کاهش اثر درد در هر بخش از بدن ، موثر برای ماهیچه های خسته ، گرفتگی عضلانی ، تسکین دهنده ماهیچه هایی که بیش از حد استفاده شده اند ، قبل و بعد از رقابتهای ورزشی و رفع استرسهای عضلانی برای ورزشکاران ) 68 آرامش بخش 50,000 ( اسطوخودوس ، لیمو ، پرتقال ، ترنج ، چوب سدر و ... ) ( موارد مصرف : تسکین استرس ، بیخوابی ، درد عصبی ، فشار چشم ، جهت رفع انواع خستگی جسمی و روحی ) 69 تنفسی 50,000 ( جهت تفس باز و عمیقتر و در نتیجه جذب اکسیژن بیشتر ) 70 ------------------ 71 گیاهان دارویی تایلند 50,000 ( انواع خواص گیاهی را در خود دارد و جهت جلوگیری از انواع مریضی جسمی و روحی کاربرد دارد ) ترکیب روغنهای گیاهی غلیظ با روغنهای پایه توجه : معمولا نسبت ترکیب روغن غلیظ با روغن پایه 3% میباشد . بطور مثال در 1 لیتر(1000گرم ) روغن پایه 30 میلی لیتر ( 30 گرم ) ، اما به دلیل کیفیت بالای روغنهایی که ما برای مصرف شاگردانمان تهیه میکنیم پیشنهاد میکنیم این ترکیب بصورت 2 % باشد . بطور مثال در هر 30میلی لیتر روغن پایه ، فقط 3 قطره روغن غلیظ مخلوط میکنیم . نکات بسیار مهم در مورد روغنهای گیاهی غلیظ توجه : هرگز روغنهای غلیظ را مستقیما برای بو کردن ، جلوی بینی قرار ندهید . توجه : هرگز روغنهای غلیظ را در داخل ظروف پلاستیکی و یا مقابل نور قرار ندهید و در ظروف آلومینیومی و یا شیشه ای رنگی نگهداری کنید . توجه : از تماس پوست بدن با روغنهای غلیظ پرهیز کنید منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ خواص روغن گیاهی کاج روغن گیاهی Pine oil از جمله روغنهای مفید و تأثیرگذار بر سلامت افراد است كه معمولاً از برگهای آن استخراج میشود. این روغن مفید در رایحه درمانی برای تخفیف علائم بیماریهای مختلفی استفاده میشود و مخلوط آن با روغنهایی مانند عصاره روغنی رزماری، اسطوخودوس، روغن درخت عرعر و... در رایحه درمانی كاربرد دارد. روغن درخت كاج خاصیت ضدباكتریایی و انرژیبخشی داشته و در تخفیف دردهای مزمن نقش دارد. همچنین خاصیت مدر بودن این روغن با سمزدایی و تصفیه بدن، از ابتلا به بیماریهای كبدی پیشگیری میكند. از روغن درخت كاج برای كنترل و كاهش علائم بیماریهای خطرناك پوستی استفاده میشود. بهبود علائمی مانند خارش و قرمزی پوست در بیماران مبتلا به پسوریازیس از جمله خواص استفاده از روغن درخت كاج است. همچنین از این روغن برای تخفیف اگزمای پوستی استفاده میشود. متخصصان پوست، استفاده از روغن درخت كاج را در بازسازی لایههای آسیبدیده پوست، نرمی و درخشندگی آن مؤثر میدانند. از اسانس موجود در برگ درخت كاج در ساخت انواع محصولات آرایشی استفاده میشود. روغن درخت كاج رایحهای شیرین داشته و در تولید انواع عطر نیز استفاده میشود. در گذشته از این روغن برای از بین بردن شپشهای مو استفاده میشد و در حال حاضر نیز توصیه متخصصان ماساژ پوست سر با روغن درخت كاج قبل از حمام به منظور تقویت موها و پیشگیری از ریزش آنها است. روغن درخت كاج باعث افزایش سرعت متابولیسم بدن و به دنبال آن انرژیبخشی و افزایش سرعت سوخت و ساز كالریها میشود. این روغن به دلیل خاصیت سمزدایی و ادرارآوری كه دارد در درمان افراد مبتلا به مسمومیتهای غذا بهكار میرود. تخفیف دردهای مزمن از خواص روغن درخت كاج بوده و برای افراد مبتلا به دردهای مفصلی و بیماریهایی همچون آرتریت استخوانی و مفصلی مفید محسوب میشود. كاهش استرس و آرامشبخشی از دیگر خواص روغن درخت كاج است. استشمام رایحه روغن درخت كاج باعث كاهش اضطراب خستگی و افزایش تمركز میشود. روغن كاج درمان خانگی و طبیعی برای انواع عفونتهای ادراری یا عفونتهای باكتریایی محسوب میشود. همچنین مالیدن آن بر زخم و جراحتهای پوستی روند بهبود را تسریع میبخشد. التیام مشكلات تنفسی، سرفههای مزمن و كاهش التهابات مثانه از دیگر خواص این روغن است. افراد مبتلا به بیماریها و نارساییهای كلیوی یا افرادی كه پوستهای حساس دارند نباید از این روغن استفاده كنند. استفاده از روغن درخت كاج ممكن است باعث افزایش فشار خون شده، از اینرو مصرف آن به كودكان، سالمندان و مبتلایان به این بیماری توصیه نمیشود منبع برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ طرز تهیه روغن بنفشه: طبیعت روغن بنفشه:سرد و تر است. افعال- خواب اور/جهت حرارت تن و خشکی دماغ و سرفه و نرم کردن اعصاب و مفاصل و حفظ صحت ناخن و مکرراشامیدن بعد از تعریق در حمام جهت تنگی نفس و ضماد ان بر سینه و جهت سرفه موثر است گل بنفشه تازه ۱۴۰ گرمدر ۴۰۰ گرم روغن کنجدیا روغن بادام شیرین داخل کنیددر شیشه ای ریخته در افتاب بگذاریدهر۵روزگلها را فشار دهیدو روغن را صاف کنید.و دوباره گل تازه بگذاریداین کار را انقدر انجام دهید تا روغن رنگ و بوی بنفشه بگیردانچه در روغن کنجد درست میشود روغن بنفشه نام داردو انچه با روغن بنفشه باداماست که دومی بهتر است. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ کاربرد روغنهای گیاهی در تغذیه طیور روغنهای گیاهی روغن های گیاهی زیادی به عنوان منابع انرژی در دسترس هستند اما در اکثر موارد به علت رقابت صنعت تولید خوراک انسان، استفاده از آنها برای خوراک های حیوانی مقرون به صرفه نمی باشد. اکثر روغن های گیاهی حاوی 8700 کیلو کالری انرژی قابل متابولیسم در کیلوگرم می باشند و یک ماده خوراکی مطلوب برای پرندگان خیلی جوان محسوب می شوند. در صورت مواجه بودن با محموله ارزان قیمتی از این روغنها جهت استفاده در خوراک طیور باید به دلایل عدم بکارگیری آنها در صنایع غذایی انسان، مثلا احتمال وجود آلودگی توجه نمود. - روغن پنبه دانه مصرف روغن پنبه دانه به علت حضور پیگمنت زرد گوسیپول که در آن وجود دارد که یک ماده ضدتغذیه ای یا سمی است محدود شده است که می تواند سبب کمبود آهن و غیرقابل دسترس کردن لیزین که ناشی از واکنش میلارد است شود. بنابراین ارزش غذایی پروتئینها را کاهش می دهد (موقعی که به شکل کنجاله مصرف شود). باید به جیره جوجه های گوشتی که روغن پنبه در آنها استفاده شده سولفات آهن افزوده شود، زیرا با گوسیپول کلیت می شود و از جذب آن در دستگاه گوارش و اثرات مخرب آن ممانعت می کند. جوجه های گوشتی می توانند میزان بالاتر از ppm100 گوسیپول آزاد را بدون کاهش عملکرد تحمل کنند ولی استفاده از گوسیپول در جیره مرغان تخمگذار توصیه نشده است. حضور اسیدهای چرب سیکلوپروپنوئیک اثرات گوسیپول را شدت می بخشند. موقعی که مقادیر زیادی از این اسیدهای چرب خورده شود رنگ زرده، قرمز رنگ شده و ویسکوز (چسبندگی) پس از مدت زمان کوتاهی پس از نگهداری در یخچال مشاهده میشود که این تغییرات به علت افزایش در غلظت اسیدهای چرب اشباع در زرده است که از فعالیت آنزیمهای و دساچوراز ممانعت می کنند که دناتوره شدن اسیدهای استئاریک و پالمتیک و اسیدهای چرب تک غیراشباع صورت می گیرد. در گله های مادر میزان بالای گوسیپول می تواند سبب کاهش قابلیت هچ شود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ معجزه ای که روغن های گیاهی می کنند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روغنهای طبیعی گیاهی از جمله داروهای طبیعی و پرخاصیتی هستند كه امروزه استفاده از آنها برای درمان و تسكین بسیاری از بیماریهای جسم و روح توسط درمانگران شیوههای درمانی طبیعی توصیه و تجویز میشود. این روغنها كه از دانه، مغز، میوه و پوست آنها تهیه میشود امروزه بهصورت موضعی و خوراكی برای درمان بیماریهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. در این شماره برخی از خواص درمانی و كاربردهای موضعی روغنهای طبیعی را مرور میكنیم. وقتی سرما خوردید بذر كتان به خانه بیاورید روغن به دست آمده از بذر كتان یكی از بهترین عصارههای گیاهی برای درمان گرفتگی بینی و زكام است. درمانگران طب سنتی به بیمارانی كه در فصل زمستان دچار زكام، سرماخوردگی و گرفتگی بینی میشوند توصیه میكنند یك تا 2 قطره از روغن بذر كتان را درون حفرههای بینی خود بچكانند یا مقدار اندكی از این روغن را روی بینی خود ماساژ دهند این كار كمك میكند تا علاوه بر باز شدن حفره بینی، تنفس این افراد نیز تقویت شود. رفع بیخوابی با ماساژ روغنی قطعا با روغن بادام شیرین آشنایی دارید یا از این روغن در آشپزخانه خود نگهداری میكنید. روغن بادام شیرین یكی از پرمصرفترین روغنهای گیاهی در میان مردم است كه خواص درمانی متعددی برای آن ذكر شده است. یكی از مفیدترین خواص این روغن گیاهی رفع بیخوابی، اضطراب و افكار پریشان ذكر شده است. درمانگران طب سنتی ماساژ این روغن را در ناحیه سر پیش از خواب یكی از بهترین روشها برای درمان بیخوابی و اختلال خواب ناشی از فكر، خیال و اضطراب ذكر كردهاند. علاوه بر این، ماساژ موضعی روغن بادام شیرین از جمله روشهایی است كه به چاقی بدن كمك میكند. اگر مفصلهایتان درد میكند درمانگران طب سنتی برای كاهش دردهای مفصلی-استخوانی به مراجعان خود استفاده موضعی از روغن سیاه دانه را توصیه میكنند. مصرف این روغن به افرادی كه مزاج سرد دارند توصیه میشود. ماساژ این روغن در موضع درد موجب گرم شدن ناحیه و كاهش دردها و التهابهای موجود در مفاصل بیمار میشود. علاوه بر این، مالیدن این روغن روی قفسه سینه یا بدن موجب درمان سرفههای ناشی از سرماخوردگی و آنفلوآنزا میشود. در عین حال ماساژ این روغن در ناحیه قفسه سینه موجب كاهش درد سینه و از بین رفتن تنگی نفس در افراد مبتلا به سرماخوردگی میشود. دفع سنگ به سادهترین شیوه افرادی كه مبتلا به سنگ كلیه یا سنگ مثانه هستند میتوانند در كنار درمان اصلی خود از ماساژ روغن كنجد نیز برای تسكین درد ناشی از سنگ كلیه یا سنگ مثانه بهره بگیرند. درمانگران طب سنتی ایران ماساژ روغن به دست آمده از دانههای كنجد را بهترین روش برای دفع سنگ كلیه و مثانه میدانند. آنها براین باورند، درصورتی كه بیمار بهطور مستمر از این روغن برای ماساژ ناحیه مربوط به مثانه و كلیهها استفاده كند در مدت زمان كوتاهی قادر است سنگ را با دردسر كمتری دفع كند. تسكین دردهای ناشی از سیاتیك در متون مختلف طب سنتی ایران به تاثیر درمانی و تسكیندهنده روغن گردو بر دردهای ناشی از گرفتگی سیاتیك و اسپاسمهای آن اشاره شده است. درمانگران طب سنتی ماساژ روغن گردو كه از مغز گردو و پوست آن تهیه میشود را در ناحیه كمر، پشت و پاهای بیمار برای درمان سیاتیك بسیار موثر میدانند و بر این باورند، استمرار در ماساژ این ناحیه با روغن گردو منجر به بهبود سیاتیك و برطرف شدن اسپاسمهای این ناحیه میشود. به جای ریمل استفاده كنید روغن فندق یكی از مفیدترین داروهای گیاهی موضعی است كه از میوه و پوست فندق به دست میآید. این روغن كه مصرف خوراكی و موضعی دارد در درمان سرفههای مزمن، خروج اخلاط مزاحم از ریه و درمان برخی از بیماریهای كبد بسیار مفید است اما مصرف موضعی این روغن در ناحیه ابرو و مژه موجب تقویت و پر پشتی موهای مژه و ابرو میشود. علاوه بر این، درمانگران طب سنتی ماساژ روغن فندق در ناحیه سررا موجب تقویت مغز و افزایش توانایی ذهنی انسان میدانستند. روغن تلخی كه برای پوست شما شیرین است روغن بادام تلخ از جمله روغنهای گیاهی با طبیعت گرم و كمی مرطوب است. این روغن كه از مغز بادام تلخ بهدست میآید به 2 صورت خوراكی و موضعی توسط درمانگران به بیماران تجویز میشود. درمانگران طب سنتی ماساژ صورت با روغن بادام تلخ را یكی از بهترین شیوههای طبیعی برای از بین بردن آثار لك، آثار باقی مانده از جوش و سایر آثار پوستی میدانند. از اینرو به مخاطبان خود توصیه میكنند 2 تا 3 بار در هفته از این روغن برای ماساژ پوست صورتشان استفاده كنند. علاوه بر این، مالیدن این روغن روی پوست موجب خشك شدن و از بین رفتن جوشهای چركی و عفونتهای پوستی نیز میشود. درمان میخچه و پینه با روغن كدو درمانگران طب سنتی روغن كدو را در شرایطی خاص از مغز و پوست تخم كدو تهیه میكنند. روغن به دست آمده از تخم كدو خواص درمانی متعددی دارد كه از میان آنها میتوان به درمان سرفه و خشونت سینه، درمان خارش سر و تقویت اعصاب میتوان اشاره كرد. علاوه بر این، روغن كدو خاصیت دیگری نیز دارد كه از آن بهصورت موضعی برای درمان میخچه، پینه و نرم كردن آنها استفاده میشود. از اینرو این درمانگران ماساژ موضعی روغن كدو روی میخچه و پینهها را بهترین روش برای درمان و تسكین دردهای ناشی از میخچه یا پینه كف دست یا كف پا میشناسند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روغن گیاهی به صورت تجاری و در مقیاس وسیع تولید میشوند که از آن میان ۱۲ نوع، بیش از ۹۵ درصد تولید جهانی روغن را به خود اختصاص میدهند. منابع گیاهی تولید روغن شامل گروه منابع دانهای نظیر پنبهدانه، کلزا، گلرنگ، سویا، آفتابگردان، بادام زمینی و کنجد و همچنین گروه منابع بوتهای (درختی) مانند نارگیل و پالم هستند. روغن موجود در دانههای روغنی را به وسیله فشار فیزیکی با استفاده از یک پرس هیدرولیک، یک پرس مارپیچی و یا ترکیبی از این دو و یا به کمک یک حلال شیمیایی از درون بافت دانه خارج میکنند. اما مهمترین منابع تولید روغن نباتی در جهان عبارتند از: ● بابا سو Babassu: درخت این میوه نخل باباسو نام دارد و در نواحی آمازون در کشور برزیل میروید. نخل باباسو بعد از ۱۰ سالگی میوه میدهد و ممکن است بیش از ۲۰۰ سال عمر کند هر خوشه این درخت به طور متوسط دارای ۲۰۰ عدد میوه است. میوهها پوسته ضخیم و سفتی دارند و درون هر میوه ۳ تا ۷ دانه وجود دارد. این دانهها دارای مقدار زیادی روغن هستند. ● نارگیل: بیشترین درختان را میتوان در نواحی آسیایی و جزایر پاسیفیک (اقیانوس آرام) یافت. درخت نارگیل پس از ۵ تا ۶ سالگی میوه میدهد. در سالهای نخست این درخت حدود ۱۰ میوه میدهد اما در حدود ۳۰ سالگی میوههایش به ۸۰ عدد هم میرسد. برای استخراج روغن نارگیل، رشتههای فیبری روی پوست میوه رسیده را جدا کرده، پوسته را شکافته، گوشت درون آن را خشک میکنند و در نهایت از مغز نارگیل روغن استخراج میکنند. ● پنبه دانه: این گیاه از زمانهای خیلی قدیم کشت می شده است و یک محصول جانبی در فرآیند تولید الیاف پنبهای به شمار میرود. امروزه از گونههای وحشی این گیاه که در مناطق گرمسیر و نیمکره میرویند، ارقام بسیاری حاصل شده ،کشت میشود. مهمترین مناطق کشت پنبه دانه ایالات متحده آمریکا، هندوستان، پاکستان، چین، ترکیه، مصرو سودان هستند. برای استخراج روغن از این گیاه پس از جداسازی الیاف و رشتههای پنبه، دانههای باقیمانده خرد میشوند و طی فرآیندی از آنها روغن استحصال میشود. ● بادام زمینی: گفته میشود که منشاء بادامزمینی در آمریکای جنوبی بوده اما این گیاه در قرن ۱۶ توسط پرتغالیها به غرب آفریقا برده شده است. هندوستان، چین، آفریقای غربی و آمریکا از مهمترین نواحی کشت بادام زمینی هستند. گل این گیاه قبل از میوه دادن به سمت زمین خم میشود و دانههای جوان را در زمین دفن میکند به همین دلیل به این گیاه بادامزمینی میگویند. این دانهها در زمین رشد میکنند و میرسند. هر غلاف بادام زمینی بیش از ۴ دانه دارد و یک بوته کاملا رشد کرده و حدود ۴۰ غلاف یا بیشتر تولید میکند. ● گلرنگ: از جمله گیاهان مناطق خشک است که در شرایط آب و هوایی آن مناطق ودر زمینهایی که دارای سفرههای غنی آب زیرزمینی باشند به خوبی رشد میکند. منشاء اولیه این گیاه در خاور نزدیک است اما امروزه در هندوستان، آفریقا و اروپا نیز کشت میشود. یکی از ویژگیهای اصلی این گیاه داشتن یک ریشه قوی است که تا عمق۲ تا۳/۵متر در خاک نفوذ میکند. بخش فوقانی گلرنگ حدود یک متر ارتفاع دارد و کاملا متراکم و انبوه است. هر غلاف گلرنگ حاوی ۲۰ تا ۱۰۰ دانه است. این دانهها تقریبا به اندازه جو هستند و پوستهای فیبری دارند که گوشت و هسته آنها را احاطه میکند. میان روغنهای استخراج شده از گونههای مختلف گلرنگ تنوع بسیار زیادی وجود دارد. به طوری که بعضی گونهها حاوی مقادیر زیادی از اسیدهای چرب ضروری و برخی دیگر دارای مقدار قابل ملاحظهای اسیداولئیک هستند. ● آفتابگردان: تخمه آفتابگردان که حتما خوردهاید. دانههای این گیاه منبع خوبی برای تهیه روغن نباتی هستند. برخی معتقدند گونههای وحشی آفتابگردان ابتدا در مناطق جنوبی آمریکا و مکزیک میروییدند. گفته میشود در سال ۱۵۶۹ این گیاه توسط اسپانیا به این کشور وارد شد و از آنجا در سرتاسر اروپا گسترش یافت پس از آن کشت آفتابگردان به عنوان یک دانه روغنی در روسیه و سپس در برخی کشورهای اروپای شرقی آغاز شد و پس از آن در آرژانتین متداول شد. این گیاه نسبت به شرایط آبوهوایی مختلف سازگاری زیادی دارد به طوری که در کشورهای گرمسیر، نیمه گرمسیر و معتدل به خوبی پرورش مییابد. ● سویا: این گیاه در نواحی گرم و معتدل که در تابستانها آبوهوای گرم حارهای دارند،نظیر منطقه مرسوم به کمربند پنبه و ذرت در آمریکا و همچنین در چین و برزیل به خوبی رشد میکند. منشا پیدایش این گیاه در ایالات منجوری واقع در شمال شرق چین کنونی بوده است. در قرن ۱۹ سویا به آمریکا برده شده و با وجود مقدار کم روغن موجود در دانه آن هم اکنون مهمترین دانه روغنی کشت شده در جهان به شمار میرود. یکی از دلایل این امر به کیفیت کنجاله سویا مربوط میشود که سرشار از پروتئین است. روغن سویا علاوه بر اسیدهای چرب اشباع مانند اسید پالمتیک ۱۲(درصد) و اسیداستئاریک ۴(درصد) دارای اسیدهای چرب غیراشباع از جمله اسید اولئیک ۴۹( درصد) و اسید لینولنیک ۱۰( درصد) است. ● کلزا: کلزا قدیمیترین دانه روغنی در اروپای غربی به شمار میرود. فرانسه، آلمان و سوئد تولید کنندگان اصلی این گیاه در اروپا هستند. البته هندوستان، چین و کانادا هم از مهمترین کشورهای تولید کلزا هستند. طبق اسناد تاریخی این گیاه ۲ هزار سال قبل از میلاد در هند کشت میشده و از روغن آن به عنوان روغن چراغ و همچنین روغن خوراکی استفاده شده است. در حال حاضر کلزا یکی از مهمترین دانههای روغنی تولید شده در جهان است و پس از سویا بیشترین میزان تولید جهانی را به خود اختصاص داده است. در ابتدا روغن و کنجاله کلزا مشکلات فیزیولوژیکی و سمی خاصی داشتند که به وجود مقادیر زیادی اسید اروسیک در روغن و گلوکوزینولیتها در کنجاله مربوط میشد اما در ارقام جدید و اصلاح شده کلزا این ویژگیهای نامطلوب برطرف شده است. کاشت کلزا در ایران نیز به طرزمحدود از اواخر دهه ۴۰ شمسی آغاز شده که در چند سال گذشته رشد چشمگیری داشته است. در حال حاضر کلزای ایران با نام اختصاصی کلزا یا کانولا کیفیت بسیار خوبی دارد به گونهای که میزان اسیداروسیک در روغن کلزای ایرانی به حدود ۰/۴درصد و میانگین میزان گلوکلرکوزینولیت در این دانه به حدود ۱۰ میکرومول برگرم رسیده است. ● پالم: روغن پالم از میوه درختی به نام الایسگوویننسیس به دست میآید. منشاء این درخت احتمالا نواحی نیجریه در آفریقاست. اما اکنون نواحی کشت این گیاه در حاشیه ۹۰۰ کیلومتر شمال و جنوب خط استوا گسترش یافته است. تاریخچه روغن پالم به حدود ۵ هزار سال پیش برمیگردد. اما امروزه تولید این روغن به دلیل گسترش کشت این گیاه درکشورهای آسیایی جنوب شرقی به ویژه مالزی و اندونزی افزایش یافته است و روغن پالم از پر مصرفترین روغنهای خوراکی جهان است. درخت پالم پس از ۴ یا ۵ سال به بار مینشیند و پس از ۱۵ سال به حداکثر باردهی و تولید محصول میرسد هر خوشه میوه پالم حاوی هزار تا ۳ هزارمیوه کوچک است و وزنی معادل ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم دارد. روغن پالم از جوشاندن قسمت بدون پوست و گوشت میوه استخراج میشود. اما هر میوه پالم ۲ تا۳ هسته دارد که از این هستهها هم روغن جداگانهای به نام روغن پالم کرنل استخراج میشود. روغن پالم در مقایسه با روغن هسته آن از اسیدهای چرب اشباع کمتری برخوردار است. مقاومت در برابر سرخ شدن، نداشتن کلسترول، هضم بالاو جذب خوب از جمله خواص قابل توجه روغن پالم است. همچنین روغن پالم استحکام خوبی دارد به آسانی فاسد نمیشود و از این رو برای تهیه مارگارین بسیار مناسب است. ● زیتون: گفته میشود که زیتون قدیمیترین درختی است که در جهان کاشته شده است. این درخت در مناطق نیمه گرمسیری خیلی خوب رشد میکند. اصلیترین منطقه رشد زیتون کرانههای دریای مدیترانه است. درخت زیتون به طور متوسط حدود ۱۰ تا ۲۰ کیلوگرم میوه میدهد. ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون برحسب ناحیه تولید متغیر است و تحت تاثیر عواملی چون آبوهوا، نوع و درجه رسیدن زیتونها هنگام برداشت تغییر میکند. اسید چرب اصلی روغن زیتون اسید اولئیک است که حدود ۵۵ تا ۸۳ درصد اسیدهای چرب این روغن را تشکیل میدهد. وجود این مقدار زیاد اسیداولئیک که در مقابل اکسیداسیون به مراتب مقاومتر از اسیدهای چرب دارای چند پیوند غیراشباع (مانند لینولئیک و لینولنیک) است سبب پایداری خوب روغن زیتون در برابر حرارت میشود. به علاوه اسیداولئیک از طریق کاهش کلسترول بد (الدیال) خون و حفظ یا افزایش کلسترول خوب (اچدیال) در جلوگیری از گرفتگی عروق کرونر و جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی موثر است. وجود مواد آنتیاکسیدان در روغن زیتون از دیگر محاسن این روغن است. ● کنجد: برخی از محققان خاستگاه اصلی کنجد را ایران میدانند و برخی معتقدند کشت کنجد در کشور ما از ۴ هزار سال پیش متداول بوده است. هر چند ما ایرانیها امروزه از کنجد بیشتر در نان و شیرینیپزی استفاده میکنیم اما در ادبیات داستانی ما مثل هزار و یک شب به روغن کنجد اشاره شده است. در حال حاضر کنجد در بسیاری از کشورها کشت میشود. دانههای کنجد به رنگ سفید و سیاه هستند و از انواع کنجد سفید در مقایسه با کنجد سیاه روغن بهتری تولید میشود. مقدار اسیدهای چرب اشباع شده روغن کنجد حداکثر ۱۵ درصد است و مابقی اسیدهای چرب اشباع نشده مانند اسیداولئیک و اسید لینولئیک است. به دلیل وجود ماده آنتیاکسیدانی به نام سیزامال که منحصرا در روغن کنجد وجود دارد این روغن دیراکسید میشود و به همین دلیل از روغن کنجد برای جلوگیری از فساد سایر روغنها استفاده میشود. روغن کنجد را میتوان برای مصارف سرخ کردنی به کار برد. قابلیت هضم این روغن بسیار بالاست و به علت بالا بودن درصد اسیدهای چرب غیراشباع مصرف آن سطح کلسترول بدخون را پائین میآورد. در آمریکایی شمالی روغن کنجد بسیار مورد توجه است و به خاطر مشخصات ویژهای که دارد به آن ملکه روغنها میگویند. دانه کنجد سرشار از ویتامینE ، پروتئین و ویتامینهای Aو B است و میزان کلسیم آن از شیر بیشتر است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ روغنهایی غیر ماساژ فهرست ذیل صرفاً جهت آشنایی کلی مخاطبان با روغنها (که عموماً روغنهایی غیر ماساژ را نیز شامل می شوند) نوشته شده است و در مباحث بعدی به مطالب تخصصی تر خواهیم پرداخت: 1- روغن اسطوخدوس: نقرس و رماتیسم، ناراحتیهای پوستی و التیام دهنده زخمهای سخت و عفونی. 2- روغن اسفند: سیاتیک، حساسیت و ضد انگل، دردهای مفصلی 3- روغن بابونه : تقویت مو، ورم و التهاب، ضد درد، شفافیت و نرمی مو. 4-روغن سیر : جوش سر، سیاتیک و نقرس، شقاق و ترک پوست. 5- روغن نخود خام : دردمفاصل، تورم لثه، درد دندان، زیبایی موی سر. 6- روغن مازو: تقویت موی سر و از بین برنده موهای سفید. 7- روغن سقز: روماتیسم، شکستگی استخوان، دردهای مفصلی . 8- روغن خارخاسک: درد مفاصل، سختی ادرار، شاداب کننده پوست. 9- روغن سنجد: آرتروز و دردهای عضلانی، تقویت اعضای بی حس 10- روغن زنجبیل: تبخال، درد کمر و زانو، تقویت نیروی جنسی. 11- روغن کنجد: سوختگی، ریزش مو، شوره سر ،موخوره، تقویت عضلات 12- روغن زیتون: یبوست ،دردهای عضلانی،موی سر 13- روغن گردو: نقرس، رعشه و دردهای مفاصل، دردهای عصبی 14- روغن بنفشه: ریزش مو ، برطرف کننده چروکهای پوست، گرفتگی بینی 15- روغن بادام شیرین: ملین، نرمی لثه، سرفه های خشک 16- روغن بادام تلخ: تقویت مو، ترک پوست، خارش ناشی از اگزما. 17- روغن جوانه گندم: درد کمر، شادابی پوست صورت.شفاف کننده. 18- روغن کرچک: ملین، شوره سر، نرم کننده مفاصل 19- روغن نارگیل: تقویت مو، درد زانو و دردهای موضعی 20- روغن فندق: ریزش مژه وابرو، نارسایی های ناخن، واریس 21- روغن گلسرخ: مسکن درد گوش، التیام ورم و بواسیر 22- روغن مورد: تقویت مو و مژه و ابرو، شوره سر، رفع بوی بد بدن. 23- روغن دارچین: سرما زدگی ، گرم کردن مفاصل، لاغری موضعی، بسیار مفید برای بی حسی عضلانی 24- روغن سدر: تقویت مو، رشد مو، شوره سر 25- روغن ختمی: شادابی پوست، ضد حساسیت، ریزش موی سر 26- روغن شنبلیله: شوره سر، سرمازدگی دست و پا، سوختگی 27- روغن سیاه دانه: رشد موی صورت، ریزش مو، کمر درد 28- روغن نعناع: کمک به گردش خون، خون مردگی در مفاصل. 29- روغن رازیانه: ضد انگل، از بین برنده موهای زائد صورت. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ روغنها از لحاظ نوع استفاده و کاربرد به دو دسته عمده تقسیم می شوند: روغنهای حامل یا پایه روغنهای عطر دار (معطر) یا اسانس دار از برخی روغنها به عنوان روغن پایه که به آنها روغنهای حامل نیز گفته میشود استفاده می کنند مانند روغن بادام که برای ماساژ از آن بهره می گیرند اما نوع دوم روغنها که به آنها روغنهای معطر یا عطر دار نیز گفته می شود مثل روغن زردک آن دسته از روغنها هستند که به طور خالص به هیچ وجه نباید مصرف کرد. گرما کمک شایانی به ثمر بخشی بیشتر ماساژ می کند؛ برای ثمر بخشی بیشتر ماساژ و گرفتن نتیجه مطلوب از ماساژ بایستی به این نکته توجه کرد که بدن در هنگام ماساژ گرم باشد و گرمای خود را از دست ندهد. برای این مهم نخست از ماساژ گیرنده می خواهیم که یک دوش آب گرم گرفته و سپس خود را در حوله ای بپیچد، و برای جلوگیری از سرد شدن سریع اعضا آن قسمتی را برهنه می کنیم که می خواهیم ماساژ دهیم. به چه نکاتی در خرید یک روغن ماساژ باید توجه کرد؟ قطعاً صرف بسته بندی شیک و جذاب برای هیچ محصولی نشانگر کیفیت بالا و مرغوب بودن آن محصول نیست. کدر بودن شیشه روغن؛ در موقع خرید روغنها باید دقت کنید که شیشه یا ظرف روغن کدر باشد چه اینکه نور باعث ایجاد واکنش شیمیایی و فاسد شدن روغن خواهد شد. ۲. قیمت بالای روغنهای معطر؛ روغنهای معطر معمولاً از قیمت بالاتری برخودار هستند لذا در انتخاب روغنهای معطر به خرید انواع ارزان راغب نباشید. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۲ انواع روغنهای گیاهی در نقاشی در نقاشی رنگ روغن سه نوع روغن گیاهی وجود دارد که بر حسب روش عمل آوردنشان از همدیگر متمایز می شوند : روغن استند ( روغن حرارت دیده ) : با حرارت دادن روغن گیاهی تا درجه از پیش تعیین شده و در شرایط فقدان هوا میتوان چسبناکی و غلظتش را افزایش داد. بدین ترتیب ،ملکول های روغن به هم می پیوندند و فرایند بسپارش ( polymerization ) انجام میشود. این نوع روغن را استند می نامند . روغن برزک استند تقریبا رنگ زرد طلایی روشن دارد و بویژه در واسطه های نقاشی بکار میرود . این نوع روغن اگر با تربانتین یا بنزن سفید ترکیب شود مایعی بسیار مناسب برای روانسازی رنگماده روغنی ( رنگ مورد استفاده در نقاشی رنگ و روغن ) به دست می آید. روغن استند به کندی خشک می شود ما وقتی که خشک شد در قیاس باروغن خام کمتر به زردی می گراید و نرمش بیشتری دارد. برای اینکه روغن زودتر خشک شود میتوان از مواد صابونی دارای سرب منگنز یا کبالت استفاده کرد. البته به یاد داشته باشید که افزودن مقدار زیادی از این مواد باعث چروکیدن و ترک خوردن قشر روغن می شود. روغن های رنگباخته و خشک شده در برابر آفتاب : این نوع از روغن ها به سبب آنکه در اثر حرارت ، فرآیند بسپارش همرا با اکسایش را می گذرانند نسبتا زود خشک می شوند. استفاده از این روغن ها از زمانهای قدیم مرسوم بوده است . روش تهیه آنها به این ترتیب است که مخلوطی از مقادیر مساوی روغن وآب را در سینی میرزند و در زیر نور آفتاب قرار می دهند. در خلال یک هفته مخلوط حاصل را هر روز هم میزنند و سپس تا چند هفته آن را بر جای میگذارند تا غلظت مورد نظر حاصل آید. آنگاه روغن را از آب جدا میکنند و بکار میبرند. خصوصیات روغن های غلیظ شده در آفتاب بستگی به روش تهیه آنها دارد : ممکن است کاملا روشن وحتی بی رنگ باشند و زمان خشک شدنشان از یک تا سه روز متغیر باشد. این نوع روغن ها بطور معمول در واسطه های نقاشی رنگ روغن بکار میروند ولی ممکن است کاربردی مانند مصارف چسبان نیز داشته باشند. روغن های جوشیده : وقتی به روغن در حضور خشکان های فلزی حرارت داده شود خاصیت خشک شوندگی سریع پیدا می کند . البته احتمال دارد مصرف این روغن ها ضایعاتی برای تابلوهای نقاشی در بر داشته باشد. امروزه بدون آنکه روغن را حرارت دهند یک مایع خشکان به آن می افزایند . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده