رفتن به مطلب

کوکاکولا+منتوس=مرگ


ارسال های توصیه شده

cocacola

[مصرف شکلات منتوس همراه با کوکاکولا مرگبار است !!!]

 

 

گفته می شود که چندی پیش دربرزیل دو کودک بر اثر خوردن شکلات منتوس (که در ایران هم یافت می‌شود) بههمراه نوشابه ی کوکاکولا جان باختند. به کودکان و عزیزان خود اطلاع دهیدکه جهت جلوگیری از اینگونه اتفاقات ناگوار حداقل این دو خوراکی را با هممصرف نکنند. چون واکنشی که از مخلوط شدن این دو ماده بدست می آید می توانبه سادگی نتیجه گرفت که

 

 

=کوکاکولا + شکلات منتوس = مرگ !

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

لطفا آزمایش زیر که البته در سال 2006 انجام شده را با دقت مشاهده کنید ...

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 6
لینک به دیدگاه

لازم به ذکره.. کوکا از گیاهی گرفته میشود. که داری کافین... و ارامبخش... می باشد. کولا کافینش از چایی کمتره.. کسانی که میخوان ارامش بگیرن. 1لیوان از کوکا رو با یک نصفه لیمومیلکنن.با توجه به عکس و مواردی که در بالا خوانده شد.. متاسفانه کولا و منتول هردو یه گازی تولید میکنن. که باهم خطرناک تر میشود. و درکودکان به علت.. معده .. حساس.. جواب نمیده.. و معده جواب نمیده..

  • Like 4
لینک به دیدگاه

مصرف کولا عوارض زیر را برایتان هدیه می آورد:

[h=2]فشار خونتان را بالا می‌ برد[/h]بسیاری از نوشابه‌ها، دارای مقادیر قابل توجهی كافئین در تركیبات خود هستند(به طور متوسط 43 تا 65 میلی‌ گرم در یك فنجان) و همین مسئله، بدگمانی‌ها را درباره ی اثرات مضر مصرف نوشابه، بر ایجاد پرفشاری خون را افزایش داده است.

زیرا از مدت ها پیش معلوم شده بود كه یك فنجان قهوه، كه البته بیشتر از مقدار مشابه كولا دارای كافئین است، به طور موقت فشار خون را بالا می ‌برد. ولی اینكه مصرف مرتب نوشیدنی‌های حاوی كافئین باعث افزایش مزمن و دائمی ‌فشار خون می‌ شود، مورد سئوال بود. برای پاسخ به این پرسش تحقیقات متعددی انجام شد كه یكی از جالب‌ترین آنها در نشریه ی معتبر انجمن پزشكی آمریكا(jama)، نوامبر 2005به چاپ رسید.

در این پژوهش، محققان دانشگاه ‌هاروارد، ارتباط بین رژیم غذایی 155هزار خانم را با ابتلای آنها به

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
طی یك دوره ی 12 ساله بررسی كردند. نتیجه ی بدست آمده بسیار جالب بود. آنها دریافتند كه مصرف مرتب قهوه تاثیری بر ایجاد پر فشاری خون ندارد، ولی مصرف
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
(كه دارای 15 تا 75 میلی ‌گرم كافئین در یك فنجان است) به مقدار اندكی فشارخون را افزایش می‌ دهد. اما نكته ی جالب مربوط به كولا بود.

آنها متوجه شدند در خانم‌هایی كه روزانه یك بطری یا بیشتر كولا مصرف می كردند، خطر ابتلا به پر فشاری خون بین 16 تا 44 درصد افزایش داشت و البته در این میان فرقی بین نوشابه‌های معمولی و نوشابه‌های رژیمی دیده نشد. با توجه به این تفاصیل انگشت اتهام از كافئین به سمت دیگری گرفته شد. دانشمندان حدس می ‌زنند كه احتمالاً تركیبات دیگری (ازجمله رنگ‌های كارامل) که طی فرآیند تولید نوشابه دخالت دارند، در ایجاد پرفشاری خون نقش دارند.

[h=2]استخوان ها را پوك می‌ كند[/h]تحقیقات اخیر ثابت می‌ كند كه مصرف كولا خطر ابتلا به

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را افزایش می ‌دهد. بر پایه ی تحقیقاتی كه نتیجه ی آن در نشریه ی انجمن تغذیه ی بالینی آمریكا، اكتبر2006 به چاپ رسیده است، بین میزان مصرف نوشابه و كاهش تراكم استخوان (یعنی همان پوكی استخوان) ارتباط مستقیمی ‌وجود دارد.

در این پژوهش، محققان تراكم استخوان را در نواحی مختلفی از استخوان‌های لگن و ستون فقرات 2500 خانم مورد ارزیابی قرار دادند و متوجه شدند كه صرف نظر از مسائلی همچون سن،

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، میزان مصرف كلسیم و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، مصرف
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و... مصرف كولا به تنهایی تراكم استخوان در خانم‌ها را 4 درصد كاهش می ‌دهد. در این مطالعه هم تفاوتی بین نوشابه‌های رژیمی ‌و غیررژیمی ‌دیده نشد، ولی معلوم شد نوشابه‌های فاقد كافئین، خطر كمتری دارند.

با توجه به این یافته‌ها دانشمندان دو عامل را در ایجاد پوكی استخوان در مصرف‌ كنندگان نوشابه دخیل می ‌دانند:

یكی كافئین و دیگری اسید فسفریك. به گفته ی دانشمندان، كافئین باعث تداخل در جذب

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
توسط بدن می ‌شود و اسید فسفریك (یا فسفات) كه می ‌توانید نام آن ‌را روی بسیاری از بطری‌های نوشابه ببینید، وقتی وارد بدن می ‌شود باعث خروج كلسیم از استخوان و در نتیجه پوكی استخوان می‌ گردد.

البته یك خبر خوب هم برای آقایان وجود دارد و آن اینكه در این مطالعه، رابطه‌ ای بین مصرف كولا و پوكی استخوان در آقایان دیده نشد! بنابراین به طور خاص به خانم‌ها توصیه می‌ كنیم در مصرف نوشابه یك تجدید ‌نظر كنند!

در ضمن بد نیست این را هم بدانید که مصرف بیش از حد نوشابه در کنار سایر تنقلات بی ‌ارزش مانند چیپس و پفک باعث شده که نسل جدید ایرانی ها در مقایسه با قبل، 4 سانتی‌متر کوتاه تر باشند! پس اگر به فکر آینده فرزند خود هستید، مراقب باشید که چه می ‌خورد.

 

[h=2]بی دندان می‌ شوید[/h]اكثریت قریب به اتفاق نوشابه‌ها دارای مقادیر فراوانی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
(همان قند خودمان!) و اسید (به ویژه اسید فسفریك) هستند كه هر دو از دشمنان شناخته شده ی دندان‌ها به شمار می ‌روند.

اسید، به دو راه می ‌تواند باعث تخریب مینای دندان شود. یكی اینكه به طور مستقیم خورده شود (مثلا به همراه نوشابه) و دیگری اینكه توسط باكتری‌های موجود در دهان كه اسید تولید می‌ كنند، ایجاد شود و دندان را از بین ببرد. این باكتری‌ها با مصرف قند و اثراتی كه روی آن می ‌گذارند باعث ایجاد اسید می‌ شوند.

حالا خودتان تصور كنید یك نوشابه مملو از اسید و قند چه تركیب فوق‌العاده‌ای برای تخریب دندان‌ها می ‌تواند باشد. البته توجه داشته باشید كه نوشابه‌های فاقد قند یا رژیمی‌ هم برای تخریب دندان به اندازه ی كافی قند دارند و البته اسید آنها هم كه سر جایش است!

برای بررسی تاثیر مصرف نوشابه بر

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
پژوهشگران دانشگاه آیوا آمریکا در یک مطالعه جالب، 5 بطری از انواع مختلف نوشابه را در نظر گرفتند و در هر بطری 4 دندان را به مدت 25 ساعت قرار دادند.

این پژوهش که نتایج آن در کنگره سالانه انجمن پژوهشگران دندان آمریکا ارائه شد، نشان داد که قرار دادن دندان به مدت 25 ساعت در یک بطری کوکا کولا باعث می‌ شود مینای دندان تا عمق 92 میکرومتر (یعنی 92 هزارم متر) تخریب شود. این میزان برای کوکا کولای رژیمی ‌61 میکرومتر بود. البته این پژوهش اعتراض شرکت‌های نوشابه ‌سازی را به دنبال داشت که معتقدند نوشیدن نوشابه با قرار دادن دندان در نوشابه خیلی فرق دارد!

به هرحال با توجه به اینکه کمتر کسی حاضر است برای حفظ دندان‌هایش از مصرف نوشابه صرف نظر کند، دندان پزشکان به این توصیه‌ها قناعت کرده‌اند که:

«برای کاهش تاثیر مصرف نوشابه روی دندان‌ها، نوشابه را همراه با غذا میل کنید. ترجیحاً از نی استفاده کنید. نوشابه را در دهانتان نگه ندارید و لااقل شب‌ها از خیر مصرف نوشابه بگذرید.»

در ضمن بهتر است بدانید که مصرف نوشابه برای دندان‌های کودکان آثار سوء بسیار بیشتری دارد و اگر کودک شما به خوردن نوشابه عادت کرده، تنها و تنها خود شما مقصر هستید که این عادت را در او ایجاد کرده‌اید.

[h=2]قند خونتان بالا می‌ رود[/h]تقریباً تمام نوشابه‌ها حاوی مقادیر قابل توجهی شکر هستند که خطرات زیادی برای

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
دارد. بنابراین اگر شما به مرض قند مبتلا هستید، توصیه می‌ کنیم حتماً از نوشابه‌های فاقد قند یا دارای شیرین‌ کننده‌های مصنوعی مطمئن استفاده کنید. هر چند اگر بتوانید به طور کلی از خیر مصرف نوشابه بگذرید، خیلی بهتر است.

گذشته از خطری که نوشابه برای دیابتی‌ها دارد، مطالعات مختلفی هم در مورد تاثیر مصرف نوشابه در ایجاد دیابت انجام شده است. از جمله این مطالعات، پژوهشی است که نتایج آن در سال2004 منتشر شد. این مطالعه که روی 50 هزار زن انجام شد، نشان داد که مصرف روزانه یک بطری یا بیشتر نوشابه، خطر ابتلا به دیابت را در مقایسه با کسانی که کمتر از یک بطری در ماه نوشابه مصرف می ‌کنند، 80 درصد افزایش می ‌دهد.

[h=2]چاق می ‌شوید[/h]هر بطری نوشابه به طور متوسط 20 قاشق چای خوری شکر دارد. مصرف این مقدار شکر باعث افزایش کالری دریافتی و در نتیجه ایجاد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
می‌ شود. تحقیقات نشان داده است که مصرف 355میلی ‌لیتر نوشابه در روز خطر چاقی را در کودکان تا 60 درصد افزایش می ‌دهد و حتماً شما هم می‌ دانید، افرادی که از کودکی چاق می ‌شوند، در آینده خیلی سخت ‌تر می ‌توانند خود را لاغر کنند.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

آیا می ‌دانید این لغت از كجا آمده و با خودش چه چیزی به همراه می ‌آورد؟

120 سال پیش، وقتی دكتر جان پمبرتون در آزمایشگاه كوچكش در آتلانتا با تركیب چند ماده، معجون جدیدی را اختراع كرد و آن را به نام "كوكا كولا" به دنیا معرفی نمود، هیچ گاه فكر نمی ‌كرد كه این نوشیدنی و انواع مشابه آن روزی چنان مرزهای دنیا را درنوردد كه در هر گوشه ‌ای از جهان، جزء ثابتی از سفره ی غذا باشد.

با گذشت بیش از یك قرن از مصرف كولاها و مشخص شدن بسیاری از آثار سوء مصرف مداوم نوشابه‌ها، هنوز هم انواع كولاها، پرطرفدارترین نوشیدنی در سراسر دنیا به شمار می‌ روند و كنار گذاشتن آنها از وعده‌های غذایی غیرممكن به نظر می‌ رسد. این در حالی است كه با ورود و عرضه ی انواع نوشابه‌های رژیمی ‌و بدون قند، معدود افرادی هم كه از ترس جانشان از خیر مصرف نوشابه گذشته بودند، دوباره به سمت این نوشیدنی جادویی جذب شده‌اند.

مطمئناً شما هم در اینكه مصرف انواع كولاها عوارض سوئی بر بدن دارد، شكی ندارید ولی اغلب، این طعم مطبوع نوشابه است كه بر ترس از بروز عوارض آن غلبه می ‌كند. این مطلب هم قصد ندارد شما را به طور كلی از چنین لذتی(!) محروم كند، ولی اگر شما جزو افرادی هستید كه به طور مداوم نوشابه مصرف می‌ كنید، بد نیست با چند تحقیق كاملاً علمی ‌در مورد مصرف مداوم و طولانی مدت نوشابه آشنا شوید.

[h=2]کولا چیست؟[/h]كولا در اصطلاح به گروهی از نوشابه‌های گازدار فاقد الكل گفته می ‌شود كه اغلب دارای دی اكسید كربن (گازكربنیك)، كارامل، كافئین، شكر و... هستند. واژه ی "كولا" از نام گیاه كولا گرفته شده است. دانه ی این گیاه كه در غرب آفریقا می ‌روید، در نوشابه‌های اولیه به عنوان منبع كافئین به كار می ‌رفت.

اولین نوشیدنی با طعم كولا در سال1881 ساخته شد، ولی واژه ی كولا به دنبال اختراع كوكا كولا در 8 مِی 1886 توسط دكتر جانز پمبرتون وارد لغات روزمره شد. كوكاكولا در اولین سال تولید ، تنها 9 بطری نوشابه در روز می ‌فروخت ولی به تدریج گسترش پیدا كرد، تا اینكه در سال 1895 اولین كارخانه كوكا كولا در دالاس واقع در تگزاس آمریكا به بهره‌ برداری رسید. از آن پس، انواع دیگر كولا مانند پپسی ‌كولا و... ،تولید و وارد بازار مصرف شدند.

مصرف کولا عوارض فراوانی چون: فشار خون بالا، پوکی استخوان ، افزایش قند خون ، فساد دندان ها و چاقی را به دنبال دارد.

 

[h=2]نوشابه= دی اكسید كربن+ اسید+ شكر[/h]در ساخت نوشابه از مواد مختلفی استفاده می ‌شود كه خوردن آنها به صورت جداگانه كمی‌ وحشتناك به نظر می ‌رسد!

از جمله مهم ترین مواد تشكیل ‌دهنده ی نوشابه، به موارد زیر می ‌توان اشاره كرد:

- دی اكسید كربن:

احتمالاً نام آب گازدار را روی بطری‌های نوشابه دیده‌اید. این گازی كه از آن نام برده می ‌شود، اغلب دی اكسید كربن(همان گاز كربنیك خودمان) است كه با فشار وارد بطری می‌ شود و وقتی در بطری را باز می ‌كنید، فشار برداشته می ‌شود و به صورت حباب خارج می ‌گردد.

- شكر:

اغلب نوشابه‌ها به كمك

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
می ‌شوند، ولی استفاده از شیرین ‌كننده‌های مصنوعی از زمان جنگ جهانی دوم آغاز شد. اولین شیرین ‌كننده‌ ی مصنوعی "ساخارین" بود كه بعد از اینکه در سال 1970 ثابت شد،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مصرف آن ممنوع شد و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و...جای آن ‌را گرفت. البته بحث و بررسی در مورد فواید و خطرات شیرین ‌كننده‌های مصنوعی همچنان ادامه دارد.

- اسید:

معروف ترین اسیدهای به كار رفته در نوشابه اسید سیتریك و اسید فسفریك هستند. مزه تیزی كه به دنبال نوشیدن كولا احساس می‌ كنید، ناشی از همین اسیدها است.

- كافئین:

این ماده که در بسیاری از نوشابه‌ها وجود دارد، به عنوان یك عامل محرك روی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و سیستم اعصاب مركزی اثر می ‌گذارد و باعث افزایش تمركز و هوشیاری می ‌شود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
به طور موقت فشار خون را بالا می ‌برد، ولی در مورد اثرات درازمدت آن روی فشار خون هنوز مدرک قابل استنادی وجود ندارد.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، احساس ناراحتی در شكم،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و...از سایر عوارض كافئین هستند.

از دیگر عوارض مهم كافئین، ایجاد وابستگی است، به طوری كه بیش از 50 درصد كسانی كه به طور مرتب كافئین مصرف می ‌كنند، در صورت عدم مصرف آن دچار سردرد می ‌شوند.

سایر عوارضی كه در اثر محرومیت از كافئین ناشی می ‌شوند عبارتند از: احساس خستگی، كاهش انرژی، كاهش تمركز و هوشیاری، تغییرات خلق و... .

با توجه به موارد فوق، پزشكان اصرار دارند كه افراد دچار

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و كودكان تا حد امكان مصرف كافئین را كاهش دهند. به هر حال، كافئین خود مقوله ی مفصلی است كه باید جداگانه به آن پرداخته شود.

- در كنار این مواد اصلی، از مواد رنگی مانند رنگ كارامل، طعم ‌دهنده‌ها و نیز نگه ‌دارنده‌ها هم در تولید نوشابه استفاده می ‌شود. البته بگذریم از اینكه بعضی از انواع نوشابه‌ها حاوی مواد غیرمجاز سرطان‌زایی نظیر َبنزن هستند كه چون وجود این مواد غیر مجاز است، حتماً مسئولین امر به آن توجه كافی دارند. بهتر است این را هم بدانید كه نوشابه‌ها دارای مقادیر جزئی و یا فاقد ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، پروتئین و سایر مواد مغذی ضروری هستند.

مصرف کولا عوارض فراوانی چون: فشار خون بالا،

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
،
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
را به دنبال دارد.

[h=2]اندر فواید کولا[/h]بد نیست کمی هم از خوبی‌های کولا بشنوید:

1) در بسیاری از ایالات‌ آمریکا، گشت‌های پلیس همواره گالن‌های بزرگ کولا را به همراه دارند. اگر گفتید چرا؟ برای اینکه وقتی تصادف شد، به کمک کولا به راحتی می‌ توان خون‌ها را از روی آسفالت شست!

2) تمیز کردن توالت! شما می‌ توانید یک بطری نوشابه را روی چینی دستشویی خالی کنید و بعد از یک ساعت آن‌ را بشویید. اسید سیتریک موجود در نوشابه، تمیزی را برای شما به ارمغان می‌ آورد!

3) تمیز کردن رنگ سپر ماشین!

4) تمیز کردن رسوبات اطراف ترمینال‌های باطری اتومبیل!

5) برای شل کردن پیچ‌های زنگ ‌زده می‌ توانید کمی‌ نوشابه روی آن بریزید و چند دقیقه صبر کنید!

  • Like 3
لینک به دیدگاه

[h=1]آیا مصرف كافئین برای كودكان مضر است؟[/h]9413392124192104190851955222411113152144153.jpg

اگر شما اهل نوشیدن چای یا قهوه باشید، حتماً می دانید كافئین موجود در این نوشیدنی ها، دارای اثرات تحریك كننده ای همچون افزایش هوشیاری، انرژی و تمركز است. در واقع، این خاصیت اصلی ترین عاملی است كه سبب شده بزرگسالان از این نوشیدنی ها استفاده نمایند. اما در كودكان، اثرات كافئین می تواند برعكس باشد و به كاهش توانایی انجام برخی اعمال از قبیل توانایی های محاسباتی ، احتساب دقیق زمان و یا عدم هماهنگی بین عضلات بیانجامد.

معمولاً توصیه می شود در كودكان زیر 12 سال از مصرف كافئین پرهیز و یا حداقل میزان آن محدود شود.

 

 

كافئین بسیارسریع جذب بدن می شود و سپس به دستگاه اعصاب مركزی راه می یابد. در دوزهای پایین، این ماده سبب كاهش اشتها، افزایش ادرار، تحرك بیش از حد و بدخوابی می گردد. اگر به ازای هر3/1 كیلوگرم وزن بدن، 5/4 میلیگرم كافئین به كودك خورانده شود( هر341 میلی لیتر قهوه، حداقل 100 میلیگرم كافئین دارد) علائم مسمومیت خفیف مانند تهوع ، گرفتگی عضلات، تشنج و اضطراب بروز پیدا می كند. مسمومیت های شدیدتر می توانند به بیهوشی و افزایش و ناهماهنگی ضربان قلب منجر شوند.

البته میزان حساسیت هر كودك به كافئین متفاوت است. به عبارت دیگر، ممكن است دو كودك به یك میزان كافئین مصرف نمایند ، ولی یكی از آنها در مقابل عوارض ناشی از كافئین از خود مقاومت بیشتری نشان دهد.

 

 

برای كودكان 12 ساله، مصرف روزانه یك یا دو بار چای، قهوه، كاكائوی داغ ، نوشیدنی های حاوی كولا و دیگر نوشیدنی های كافئین دار اشكال ندارد. ولی نباید فراموش كرد كه چه كودكان و چه بزرگسالان، هنگام مصرف هر نوع نوشیدنی یا غذا باید به یكسری نكات نیز توجه نمایند.

[h=2]درباره كافئین چند نكته عمومی وجود دارد كه همه باید به آنها توجه كنند .[/h]1) كافئین 6 ساعت دربدن می ماند( در برخی افراد این زمان بیشتر است). از مصرف كافئین پیش از زمان خواب بپرهیزید، چرا كه این ماده در همه افراد باعث بدخوابی و در كودكان باعث شب ادراری می شود.

2) كافئین میزان ادرار را افزایش می دهد؛ بنابر این در هوای گرم، مصرف آن را محدود كنید تا بدنتان دچار كمبود آب نگردد.

3) اگر فردی مضطرب یا عصبانی هستید، به میزان كافئین مصرفی خود در مواد غذایی مختلف از قبیل شكلات، بیسكویت، كیك و نوشیدنی ها دقت نمایید و در صورت لزوم میزان مصرف آن را كنترل كنید.

4) از نوشابه های كافئین دار استفاده نكنید.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...