*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مهر، ۱۳۹۲ سلامی دوباره به دوستای همیشه در صحنه تالار معماری و غیره :w31: تصمیم داریم تا سری بیـــــستـــــ و یکــــــــ از مسابقات عکاسی رو به سمع و دیدگاهِ بصریِ شمــــا برسونیم موضوع این دفه نور در معماری هست تا یک هفته فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید ٫ نظرسنجی 27 مهر مـــاه برگزار میشه مثل همیشه سایز عکساتون 600*800 باشه منتظر حضور همیشه فعالتون هستیییییییییییییییییییییییییییییییییم پ.ن 1: عکسایی که میفرستید باید خودتون گرفته باشید یعنی از نت نباشه! البته میدونم همه تون این نکته رو رعایت میکنید پ.ن 2: هرگونه تبلیغ برای عکس ممنوع بوده و در صورت مشاهده شرکت کننده خاطی از مسابقه حذف میشود پ.ن 3: پی نوشتِ 1 با پی نوشتِ 2 کاملا در ارتباط مستقیم قرار دارن و رعایت نکردن دومی برابر با نقض اولی مساوی حــــذف عکس است پ.ن 4 : پی نوشتِ بالایی فقط برای اطلاع خودتون بود...بعدا نگی نگفتی:4chsmu1: 26 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ با عرض خسته نباشید... میشه بیشتر در مورد موضوع توضیح بدید 12 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ Ghasem Zare گفته است: با عرض خسته نباشید...میشه بیشتر در مورد موضوع توضیح بدید راست میگه ما که معماری نیستیم از کجا بدونیم نور در معماری اصن یعنی چی؟؟؟ 12 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ منم شرکت میکنم... هوراااااااااااا مسابقه عکس:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ Ghasem Zare گفته است: با عرض خسته نباشید...میشه بیشتر در مورد موضوع توضیح بدید Ali.Fatemi۴ گفته است: راست میگهما که معماری نیستیم از کجا بدونیم نور در معماری اصن یعنی چی؟؟؟ توضیح : نور در معماری 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ سـارا گفته است: توضیح : نور در معماری خیلی ممنون از توضیح جامع و کاملتون!!!!:jawdrop: 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ Ghasem Zare گفته است: با عرض خسته نباشید...میشه بیشتر در مورد موضوع توضیح بدید Ali.Fatemi۴ گفته است: راست میگهما که معماری نیستیم از کجا بدونیم نور در معماری اصن یعنی چی؟؟؟ سلام سلاااام نور در معماری منظورمون نقش نوور توی فضاهای معماری هست... زیبایی که نور توی بناها ایجاد میکنه... مثلا بازارچه های سنتی رو دیدید؟ نورگیرهایی که توی سقف داره ؟...یا مثلا نور گیرایی که زیر گنبد مسجدها هستش..؟ وقتی که نور ازشون عبور میکنه توی فضا رو چقد قشنگ نشون میدن....یا پنجره های رنگیِ (اُرُسی) خونه های تاریخی کاشان...وقتی نور ازشون عبور میکنه چه فضای قشنگی رو درست میکنه..منظورمون از نور در معماری اینه...اگه بازم متوجه نشدید این تاپیکو بخونید http://www.noandishaan.com/forums/thread3338.html 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ *mini* گفته است: سلام سلاااامنور در معماری منظورمون نقش نوور توی فضاهای معماری هست... زیبایی که نور توی بناها ایجاد میکنه... مثلا بازارچه های سنتی رو دیدید؟ نورگیرهایی که توی سقف داره ؟...یا مثلا نور گیرایی که زیر گنبد مسجدها هستش..؟ وقتی که نور ازشون عبور میکنه توی فضا رو چقد قشنگ نشون میدن....یا پنجره های رنگیِ (اُرُسی) خونه های تاریخی کاشان...وقتی نور ازشون عبور میکنه چه فضای قشنگی رو درست میکنه..منظورمون از نور در معماری اینه...اگه بازم متوجه نشدید این تاپیکو بخونید http://www.noandishaan.com/forums/thread3338.html یه عکس نمونه هم میذاشتین عالی بود 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ Ali.Fatemi۴ گفته است: یه عکس نمونه هم میذاشتین عالی بود اونایی که من مثال زدم برای نور طبیعی بود....نور مصنوعی مثل چراغ هم قبوله هاا...حتما نباید خورشید باشه اینم مثال برای نور طبیعی 9 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ *mini* گفته است: سلامی دوباره به دوستای همیشه در صحنه تالار معماری و غیره :w31:تصمیم داریم تا سری بیـــــستـــــ و یکــــــــ از مسابقات عکاسی رو به سمع و دیدگاهِ بصریِ شمــــا برسونیم موضوع این دفه نور در معماری هست تا یک هفته فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید ٫ نظرسنجی 27 مهر مـــاه برگزار میشه مثل همیشه سایز عکساتون 600*800 باشه منتظر حضور همیشه فعالتون هستیییییییییییییییییییییییییییییییییم پ.ن 1: عکسایی که میفرستید باید خودتون گرفته باشید یعنی از نت نباشه! البته میدونم همه تون این نکته رو رعایت میکنید پ.ن 2: هرگونه تبلیغ برای عکس ممنوع بوده و در صورت مشاهده شرکت کننده خاطی از مسابقه حذف میشود پ.ن 3: پی نوشتِ 1 با پی نوشتِ 2 کاملا در ارتباط مستقیم قرار دارن و رعایت نکردن دومی برابر با نقض اولی مساوی حــــذف عکس است پ.ن 4 : پی نوشتِ بالایی فقط برای اطلاع خودتون بود...بعدا نگی نگفتی:4chsmu1: چندتا بفرستیم؟اندازشو چطوری600*800کنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Lam soo 679 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ حتما شرکت می کنم. ولی قسمت سوم رو متوجه نشدم. منظور از پی نوشت؟ 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ z-tarahi گفته است: چندتا بفرستیم؟اندازشو چطوری600*800کنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چندتاشو که مینا باید بیادو بگه.... ابعاشو توفتوشاپ میشه درست کرد. 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ Lam soo گفته است: حتما شرکت می کنم.ولی قسمت سوم رو متوجه نشدم. منظور از پی نوشت؟ پی نوشت حکم همون پاورقی داره 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ z-tarahi گفته است: چندتا بفرستیم؟اندازشو چطوری600*800کنم؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ترجیحا یکی اندازه رو هم توو فوتوشاپ هم توو این نرم افزار میتونید ریسایز کنید و 600*800 کنید اندازه رو 5 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ *mini* گفته است: ترجیحا یکی اندازه رو هم توو فوتوشاپ هم توو این نرم افزار میتونید ریسایز کنید و 600*800 کنید اندازه رو [/quote 2تا بشه قبول نیست؟:ws3:6تا چی؟ 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مهر، ۱۳۹۲ z-tarahi گفته است: *mini* گفته است: ترجیحا یکی اندازه رو هم توو فوتوشاپ هم توو این نرم افزار میتونید ریسایز کنید و 600*800 کنید اندازه رو [/quote 2تا بشه قبول نیست؟:ws3:6تا چی؟ از یکی بیشتر شه دوباره باید یکیشو انتخاب کنیم عکساتونو قشنگ نگاه کنین هرکدوم از نظرتون بهتر بود اونو بفرستید 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مهر، ۱۳۹۲ اجازه هست ماهم شرکت بنماییم:| 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مهر، ۱۳۹۲ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآپپپپپپپپپ:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مهر، ۱۳۹۲ من فرســـــــــــــــــتادم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ مهر، ۱۳۹۲ Naser Ashrafpour گفته است: اجازه هست ماهم شرکت بنماییم:| اجازه هست شما هم شرکت بنمایید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده