kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ خانه سکوت؟(یه جایی باشه واسه کرو لال ها )یا مثلا جایی برا کودکان بی سرپرست یا یه جایی طراحی کنی برا نابینایان 3 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ مکانی برای زندگی آیندگان-این خوبه؟ مکانی برای زندگی آیندگان؟؟؟ میشه یکم توضیح بدی!! 1 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ استادت عمه داره؟ سامان من اهساب ندارماااااا موضوع بگو با عمش چیکار داری آخه؟؟؟:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ خانه سکوت؟(یه جایی باشه واسه کرو لال ها )یا مثلا جایی برا کودکان بی سرپرست یا یه جایی طراحی کنی برا نابینایان باورت میشه کیمیا جان همه اینارو بهش گفتم میگه برو فکر کن به خاص. اینا کلیشه هست!! ولی خانه شکوت جالبه فک کنم بهش میگم. مرسی خانوم گل 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ مرسی از دعوتت الهام جان میخوای طوفان راه بندازی با این استاد استاد خاصتو نشون بده خواهش.ممنون که اومدی!!! حالا که اومدی یکم بفکر. مهم نیست رشته چیه این روش جمع آوری اطلاعات واسه عموم هم هست. هر موضوعی که به ذهنت میرسه. این استاد منو تا آخر ترم سکته نده خوبه!! جالب اینه من پررو پررو هر ترم باهاش طرح بر میدارم!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ بنظرم بیا اول ویژگی استادت رو بگو و چندتا از موضوعات تایید کردش رو نام ببر تا با سلیقه اش آشنا بشیم بعد تا دلت بخواد موضوع خااااااااص برات معرفی میکنیم خب عزیزم یه مثال زدم که!!مرکز خاطرات. والا این استاد کلا 4 نفر گرفته واسه طرح نهایی که اونم هنوز موضوعی تایید نکرده!! شما هر موضوعی که به ذهنت میرسه رو بگو عزیزم:ws37: 2 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1324337]مکانی برای زندگی آیندگان؟؟؟میشه یکم توضیح بدی!! والا یکی از استادامون که خیلی خاصه یه بار به بچه ها این موضوع رو داده بود -تا جایی که میدونم منظودش این بود که یه جایی باشه که 100 سال دسگه ملت دیدن بگن وای چقد مردم 100 سال قبل شاخ بودن.البته این جرف دوستام بود با خودش صحبت میکنم ببینم دقیق منظورش چی بوده بعد بهت میگم. ولی یادمه هر کسی یه چیزی طراجی کرده بود یکی ویلا یکی مجتمع یکی فرهنگسرا یکی موزه و هر کس با توجه به گفته های استاد طراحی کرده بود و طرحش رو به موضوع ربط داده بود حالا میپرسم خبرت میدم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ خب اگه نرم افزار بلدی میتونی رو نرم افزار پروژه تو و پایان نامه اتو کار کنی... مثلا رویت آموزشای کل مجموعه شم خودم بهت میدم 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1324338]سامان من اهساب ندارمااااااموضوع بگو با عمش چیکار داری آخه؟؟؟:vahidrk: میخواد اول ببینه اگه عمه داره مورد لطف قرارش بده بعد نظرر بده مرکز آفرینش هنر ....... هنرشو خاص کن ببین من دارم میگم کمی خاص کلش خاص بشه به فنا رفتیا 3 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ m_a[/MENTION]rch;1324342]خب عزیزم یه مثال زدم که!!مرکز خاطرات.والا این استاد کلا 4 نفر گرفته واسه طرح نهایی که اونم هنوز موضوعی تایید نکرده!! شما هر موضوعی که به ذهنت میرسه رو بگو عزیزم:ws37: ما یه موضوع خلوتگاه داشتیم که باید یه خونه طراحی میکردیم که یک سلول حساب میشد و اجتماع این سلولها میشد یه چیزی شبیه شهرک، البته این خونه ها برای زمانی بود که آدم احتیاج به خلوت و تنهایی داشت نکته جالبش اینجا بود که باید توی خونه یه مکانی رو طراحی میکردیم که کمترین نور به اونجا برسه و در ضمن هیچ دری هم نداشته باشه من از دیوارهایی استفاده کردم که با حالت پیچ شکست نور داشت برای همین فضا به تاریکی که مد نظر بود میرسید و برای نیایش شخصی از اون فضا استفاده میشد. جای دیگر همون خونه فضایی بود که دیوارها محدود بودند و کاملا آزاد و رها و پر از نور. این یه ایده خاص و قابل گسترش + سلیقه خودت میتونه چیز خاص تری از توش در بیاره، حالا بازم تا فردا یه آمار از موضوعات خاص مثل موزه آب و .... میگیرم انشالله به دردت بخوره. ببخشید خیلی طولانی شد فقط یه چیز بگم،به نظرم میتونی کاربری یه موضوع عادی انتخاب کنی ولی با عنوان خاصت اون طرحت رو خیلی شخصی و ناب کنی، پایان نامه خودم عنوانش معماری در حرکت بود بقدری حرکت روی پلان فرم نور و ...... تاثیر داشت که خودم از دیدنش خیلی لذت میبرم و همینطور کسانی که دیدند.پس عنوانت هم خیلی مهمه.موفق باشی عزیزم 2 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ اینطور که فهمیدم مرکز خاطرات مد نظر استادتون هست اما بنظر چیزی مثل آرامش خانه یا مرکز آرامش بهتر یا مجموعه آرامش باشه اسمش میتونید هرچیز دیگه ای بذارید جای باشه که از لحاظ دکوراسیون وفضای داخلی آدم ها رو از محیط شهری و استرس دور کنه یعنی جای باشه توش آرامش باشه وحتی سبک معماری بیرونیش متفاوت از بقیه ساختمان ها دیگه باشه طوری که بیانگر آرامش باشه حتی میتونید یک قسمت برای خاطرات روحیه بخش ایجاد کنید که اینطوری فکر کنم نظر استادتون هم جلب باشه بنظرم توی این زمینه بهتر میشه قسمت های خاص اضافه کرد 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۲ m_a[/url]rch;1324340]خواهش.ممنون که اومدی!!!حالا که اومدی یکم بفکر. مهم نیست رشته چیه این روش جمع آوری اطلاعات واسه عموم هم هست. هر موضوعی که به ذهنت میرسه. این استاد منو تا آخر ترم سکته نده خوبه!! جالب اینه من پررو پررو هر ترم باهاش طرح بر میدارم!!:icon_pf (34): می فکرم من , تو همه چیز تخصص دارم الهامی به نظرم این موضوعاتی که میگم عالی باشه : پارک کودک - پارک بانوان مجموعه ورزشی مثلا والیبال (خودت والیبالیست هم هستی خیلی به کارت میاد فکر کنم ) فرهنگسرا البته بستگی به خودت و استادت داره دوستم اینای که از دستم برمیومد استادتم روح و روانش شاد میشه ! 2 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ دبیرستان هنرهای سمعی وبصری و هنرهای نمایشی که مختلط باشه (یعنی پسرودختر باهم) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده