@M!N 241 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ به گزارش باشگاه خبرنگاران،"وادیم زاریتسکی" یکی از هنرمندانی است که علاقه خاصی به پروانه ها دارد و البته برای همین دست به اقدامی جالب و خلاقانه نیز به وسیله بال آن ها زده است. این هنرمند اهل روسیه با استفاده از بال پروانه های مرده توانسته است نقاشی های بسیار زیبا و باورنکردنی را خلق کند که برای ساخت هرکدامشان وقت زیادی صرف کرده است. البته شاید به نظر شما او با این کار آسیب بسیار وحشتناکی به طبیعت وارد کرده است اما این نکته را باید بدانید که برای هر بال این پروانه ها مجبور بوده ساعت ها به دنبال پروانه های مرده بگردد. البته برخی از این بال ها را نیز از کلکسیون دارها گرفته است. او تا به حال نزدیک به 100 نقاشی با استفاده از بال پروانه ها کشیده است که برای هرکدام آن ها بین یک هفته تا سه ماه وقت صرف کرده است و از این نظر به این کار خلاقیت پر زحمت می گوید. این هنرمند برای این خلاقیت خود همیشه یک جمله را به کار می برد، او می گوید:" پروانه ها همیشه یک تا دو هفته زندگی می کنند در حالی که این نقاشی ها باعث می شوند مردم مدت ها از آن لذت ببرند. 20 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ آخی پروانه به این ظریفی الهی دلم سوخت من حتی دلش رو ندارم بهش دست بزنم چون بالش زود پودر میشه 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ خیلی زیبا بودن به نظر من پروانه خیلی زیبا وظریفه 7 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ زیبا بودن اما دلم واسه این همه پروانه سوخت.... 8 لینک به دیدگاه
@M!N 241 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ من چرا نمیتونم عکسا رو ببینم؟ ویرایش کردم عزیزم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ چقدر باید بال پروانه داشت اخه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده