Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 7 دی، 2013 برنامیی بنویسید که فایل شامل رکورد اطلاعات n دانشجو را بگیرد و آنرا بر اساس معدل مرتب کند کمی زودتر عزیزان پیشاپیش ممنون 2
Ashkan_ad72 1891 مالک ارسال شده در 8 دی، 2013 یه جا دیگه این سلو مطرح کردم با اینکه آسان نمیشناختنم یه چند تا سپاس دادن اینجا همون سپاسم نخوردم 1
Ashkan_ad72 1891 مالک ارسال شده در 10 دی، 2013 بچههای کامپیوتر چقد بی بخارید... جنب جوشی چیزی از خودتون نشون بدین 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 10 دی، 2013 برنامیی بنویسید که فایل شامل رکورد اطلاعات n دانشجو را بگیرد و آنرا بر اساس معدل مرتب کند کمی زودتر عزیزان پیشاپیش ممنون بهترین راه اینه که اول فلوچارتشو رسم کنی بعد بری سراغ برنامه اش فلوچارتشم آسونه ریتم کار اینطوریه: توضیح در مورد کار درخواست اعداد تا جایی که فرد بزنه تموم شد شروع از بیشترین عدد و نوشتنش تا کمترین عدد با گذاشتن شرط 3
Ashkan_ad72 1891 مالک ارسال شده در 10 دی، 2013 بهترین راه اینه که اول فلوچارتشو رسم کنی بعد بری سراغ برنامه اشفلوچارتشم آسونه ریتم کار اینطوریه: توضیح در مورد کار درخواست اعداد تا جایی که فرد بزنه تموم شد شروع از بیشترین عدد و نوشتنش تا کمترین عدد با گذاشتن شرط مرسی علی جان فردای اون روزی که تاپیکو نوشتم دوستم باید تحویل میداد پروژه رو... بازم تشکر از بابت این که وقت گذاشتی 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 10 دی، 2013 مرسی علی جانفردای اون روزی که تاپیکو نوشتم دوستم باید تحویل میداد پروژه رو... بازم تشکر از بابت این که وقت گذاشتی من فکر کردم اینو نوشتی یعنی سوالت حل نشده بچههای کامپیوتر چقد بی بخارید...جنب جوشی چیزی از خودتون نشون بدین 1
ارسال های توصیه شده