زفسنجانی 7100 ارسال شده در 8 دی، 2013 جای تبریک وتحسین داره ... مطمئنن موفقیتهای زیادی پیش رو دارید ...
Z@laL 6664 مالک ارسال شده در 8 دی، 2013 جای تبریک وتحسین داره ...مطمئنن موفقیتهای زیادی پیش رو دارید ... مرسی دوست خوبم :icon_gol:
Adel00 5292 ارسال شده در 8 دی، 2013 سلام. ممنون از دعوتت آبجی خانوم ایشالا به موفقیت های بزرگتر و بزرگتر دست پیدا کنی خیلی خوشحال شدم. باریکلا ! اگر کسالتم برطرف شه، سعیمو میکنم بیام. پیروز باشی
Z@laL 6664 مالک ارسال شده در 10 دی، 2013 سلام.ممنون از دعوتت آبجی خانوم ایشالا به موفقیت های بزرگتر و بزرگتر دست پیدا کنی خیلی خوشحال شدم. باریکلا ! اگر کسالتم برطرف شه، سعیمو میکنم بیام. پیروز باشی سلام داداشی :hapydancsmil: مرسی از لطفت امیدوارم ببینمت
دختر باران 18625 ارسال شده در 10 دی، 2013 سلام خیلیییییی عالی.ما هم که تهران نیستیم نمیتونیم بیاییم اما کلا خیلی دوس میدارم آفرین به شما. اگه دوست داشتی بعدا واسه ما عکس بذار
Z@laL 6664 مالک ارسال شده در 15 دی، 2013 سلام خیلیییییی عالی.ما هم که تهران نیستیم نمیتونیم بیاییم اما کلا خیلی دوس میدارم آفرین به شما. اگه دوست داشتی بعدا واسه ما عکس بذار سلام عزیزم.ممنونم لطف داری. اونایی که تهران هم بودن هیچکدوم نیومدن
ارسال های توصیه شده