زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ جای تبریک وتحسین داره ... مطمئنن موفقیتهای زیادی پیش رو دارید ... لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ جای تبریک وتحسین داره ...مطمئنن موفقیتهای زیادی پیش رو دارید ... مرسی دوست خوبم :icon_gol: لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ سلام. ممنون از دعوتت آبجی خانوم ایشالا به موفقیت های بزرگتر و بزرگتر دست پیدا کنی خیلی خوشحال شدم. باریکلا ! اگر کسالتم برطرف شه، سعیمو میکنم بیام. پیروز باشی لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ سلام.ممنون از دعوتت آبجی خانوم ایشالا به موفقیت های بزرگتر و بزرگتر دست پیدا کنی خیلی خوشحال شدم. باریکلا ! اگر کسالتم برطرف شه، سعیمو میکنم بیام. پیروز باشی سلام داداشی :hapydancsmil: مرسی از لطفت امیدوارم ببینمت لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ سلام خیلیییییی عالی.ما هم که تهران نیستیم نمیتونیم بیاییم اما کلا خیلی دوس میدارم آفرین به شما. اگه دوست داشتی بعدا واسه ما عکس بذار لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۲ سلام خیلیییییی عالی.ما هم که تهران نیستیم نمیتونیم بیاییم اما کلا خیلی دوس میدارم آفرین به شما. اگه دوست داشتی بعدا واسه ما عکس بذار سلام عزیزم.ممنونم لطف داری. اونایی که تهران هم بودن هیچکدوم نیومدن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده