Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب تو این تاپیک هم نظرات مختلف درباره مقاله نویسی مطرح میشه. تو این بخش هم فعلاً اینا هستیم: خودم، محمد، مهدی و حمید البته بعضی دوستان منم تو این بخش گفتن که هستن. خوب به نظرم با کارهای ساده شروع کنیم. میتونیم مقالات ساده ای که بعضی دوستان تو انجمن سفارش میدن رو تهیه کنیم. تعداد افرادی که مقاله رو تهیه میکنن میتونه متغیر باشه. هرکس موضوع جالبی برای تحقیق و نوشتن مقاله به نظرش میرسه ارائه بده و کمک هم اون مقاله رو تهیه کنیم. میتونیم مقاله هایی رو واسه نشریه انجمن که بعد از صحبت با سایر رشته ها و آمادگی اونا شروع به تهیه نشریه میکنیم. سخت ترین قسمتش شرکت تو همایش ها هستش. اخبار همایش های شهرسازی رو داشته باشیم و واسه هر کدوم بتونیم یه مقاله ای تو موضوعی که داره تهیه کنیم. که این قسمت کار هم به نظر من مهمترین قسمت کار میتونه باشه. هرکس هر موضوعی به ذهنش میرسه یا یکی از موضوعاتی که کاربران درخواست دادن رو میخواد پیشنهاد کنه یه تاپیک مجزا واسش باز کنه و دوستانی که میخوان تو تهیه اون مقاله همکاری کنن، بگن و بعدش با یه تقسیم کار و زمان بندی کارش رو شروع کنن. مسئول هماهنگی و جمع بندی نهایی هر مقاله هم به عهده کسیه که اون تاپیک رو باز کرده. خوب نظرات من در مورد بخش مقاله نویسی اینا بود. نظر شما چیه؟ 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۸۹ به نظرم این طرح مناسب طرحیه که بچه های انجمن می تونن اجرا بکنن. من هم میام کمک. 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۸۹ منم با این طرح موافقم یک کم بهم وقت بدین یک موضوع خوب رو خودم شروع می کنم چند تا ایده توی ذهنم هنوز کاملا وقت نکردم روش فکر کنم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب واسه شروع نظرتون درباره همایش منظر شهری چیه؟ البته منظورم شرکت تو همایش نیست. چون شاید تو اول کار هستیم شاید واسه شرکت تو همایش نشه مقاله خوبی رو ارائه کرد. ولی به نظرم خوبه که حداقل به عنوان یه کار آزمایشی با این موضوع شروع کنیم. توضحیاتش تو تاپیک زیر داده شده: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?p=89208#post89208 3 لینک به دیدگاه
mehdi_7070 874 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ خوب واسه شروع نظرتون درباره همایش منظر شهری چیه؟البته منظورم شرکت تو همایش نیست. چون شاید تو اول کار هستیم شاید واسه شرکت تو همایش نشه مقاله خوبی رو ارائه کرد. ولی به نظرم خوبه که حداقل به عنوان یه کار آزمایشی با این موضوع شروع کنیم. فکر کنم خوب باشه. توی همایش هم شرکت بکنیم! اینجوری هم انگیزه بیشتری داریم هم میتونیم خودمون را محک بزنیم. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۸۹ از محمدمهدی عزیز با توجه به تجربه ای که داره میخوام که زحمت مسئولیت اینکار رو به عهده بگیره. :w139: اگر خوبه، محمدمهدی تاپیک مربوطه اش رو بزن و یه توضیحاتی بده تا کار رو شروع کنیم. اینکه دوستان چطور با هم دیگه رو یه موضوع کار کنن، چه موضوعاتی رو پیشنهاد میکنی؟ چطوری کار پیش بره و اینا. 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ محمد جان من در خدمتم.:icon_pf (44): اگر اجازه بدی یه سری محورها رو تا اخر این هفته مطرح میکنم. ببینید دوستان به نظر من هدف از این مقاله نویسی باید استفاده از پروژه هائی باشه که شما واسه درسهاتون میدین. هر کدوم از اونا پتانسیل مقاله شدن داره. مقاله هاتون هم به راحتی می تونین توی همایش های مختلف شرکت بدین. روش مقاله نویسی اولیه رو می تونید توی قسمت طراحی شهری/ روش تحقیق در طراحی شهری مطالعه کنید http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=11517 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه :w139: فقط محمدمهدی واسه شروع این کار اول که درباره موضوع منظر شهری هست یه تاپیک مجزا باز کن. که صحبتاش تو اون تاپیک دنبال بشه مثلاً اینکه کیا کار میکنن و رو چه موضوعاتی کار میکنن و اینا. 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۸۹ من میتونم در مورد موضوعی که دو ترم روش کار کردم مقاله بنویسم فکر کنم!! موضوعم اغتشاشات بصری بود!! فقط مقاله نوشتن بلد نیستم!! 3 لینک به دیدگاه
میهن ساز 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سلام فکر خوبی من هم با توجه به تجربه 3 یا 4 تا مقاله ای که کار کردم سعی می کنم هم توی قسمت مطالب کمک کنم و هم روش مقاله نویسی به امید موفقیت 1 لینک به دیدگاه
نمک 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ سلام اتفاقا منم الان دنبال مقاله نویسیم وموضوعی که فکر کردم فضای شهریه کمکم کنید بتونم یه مقاله خوب بنویسم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ الان دیدم این تاپیک خیلی وقته که خوابیده و داره خاک میخوره. یه بار دیگه استارت کار رو میزنیم و دوستانی که میخوان همکاری کنن اعلام آمادگی کنن. تو همین تاپیک هم درباره روش نوشتن مقاله های خوب صحبت میکنیم و کسایی که میخوان رو موضوعی کار کنن تو این تاپیک هم بگن. 2 لینک به دیدگاه
eelyasi43@yahoo.com 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ سلام به شهرسازان عزیز منم میخواهم کمکی کرده باشم.این 2 تا موضوع (فضای شهری واغتشاشات بصری) که دوستان مطرح کردن خوب هستش ولی خیلی کلی هستند.باید این موضوعات بشکنیم و وارد جزئیات بشیم.به نظرم اگر نمونه موردی بشن خیلی خوب خواهد شد. از مدیر محترم تشکر میکنم که هرچه زودتر استارت کار رو بزنیم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ YAHOO[/MENTION].com;1365344]سلام به شهرسازان عزیزمنم میخواهم کمکی کرده باشم.این 2 تا موضوع (فضای شهری واغتشاشات بصری) که دوستان مطرح کردن خوب هستش ولی خیلی کلی هستند.باید این موضوعات بشکنیم و وارد جزئیات بشیم.به نظرم اگر نمونه موردی بشن خیلی خوب خواهد شد. از مدیر محترم تشکر میکنم که هرچه زودتر استارت کار رو بزنیم. سلام مهندس برای مقاله نویسی کارگروهی تو تالار شکل گرفته که البته هنوز به صورت جدی کارش رو شروع نکرده: http://www.noandishaan.com/forums/thread97823-4.html خوشحال میشیم شاهد حضور شما در این کارگروه هم باشیم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ YAHOO[/MENTION].com;1365344]سلام به شهرسازان عزیزمنم میخواهم کمکی کرده باشم.این 2 تا موضوع (فضای شهری واغتشاشات بصری) که دوستان مطرح کردن خوب هستش ولی خیلی کلی هستند.باید این موضوعات بشکنیم و وارد جزئیات بشیم.به نظرم اگر نمونه موردی بشن خیلی خوب خواهد شد. از مدیر محترم تشکر میکنم که هرچه زودتر استارت کار رو بزنیم. سلام مهندس برای مقاله نویسی کارگروهی تو تالار شکل گرفته که البته هنوز به صورت جدی کارش رو شروع نکرده: http://www.noandishaan.com/forums/thread97823-4.html خوشحال میشیم شاهد حضور شما در این کارگروه هم باشیم 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ ممد میخواین مقاله رو چیکار کنین؟ از پایان نامتون درمیارین؟ برای نشریات و پایگاه های علمی معتبر میخواین مقاله بدین؟ برای کنفرانس های خاص مقاله مدنظرتونه؟ یا برای پول میخواین مقاله بنویسین؟ اصل کار همشون یکی هست ولی روش کار هرکدومش کاملا متفاوت به مرحله تعیین موضوع که رسیدین به منم خبر بده شاید کمکی از دستم بربیاد 3 لینک به دیدگاه
eelyasi43@yahoo.com 185 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ مدیرمحترم عنوان موضوعات چی هست.به نظرم باید موضوعات تعیین شده باشد.وگرنه به این آسانی جمع نمی شه(منظورم اینه که هرکدام از بچه ها برای خودش یه موضوع انتخاب کنه وکارکنه). حالا من باید خودم موضوع راانتخاب وکارکنم. با تشکر 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ ممد میخواین مقاله رو چیکار کنین؟از پایان نامتون درمیارین؟ برای نشریات و پایگاه های علمی معتبر میخواین مقاله بدین؟ برای کنفرانس های خاص مقاله مدنظرتونه؟ یا برای پول میخواین مقاله بنویسین؟ اصل کار همشون یکی هست ولی روش کار هرکدومش کاملا متفاوت به مرحله تعیین موضوع که رسیدین به منم خبر بده شاید کمکی از دستم بربیاد راستش هدفمون اینه که هم مقاله نوشتن خودمونو قوی تر کنیم. هم تو کارای گروهی برای کنفرانس ها تو درجه اول و مجلات تو درجه دوم مقاله بنویسم. آقا ایول خیلی خوشحال میشیم تو اینکار از کمکت بتونیم استفاده کنیم YAHOO[/MENTION].com;1365515]مدیرمحترمعنوان موضوعات چی هست.به نظرم باید موضوعات تعیین شده باشد.وگرنه به این آسانی جمع نمی شه(منظورم اینه که هرکدام از بچه ها برای خودش یه موضوع انتخاب کنه وکارکنه). حالا من باید خودم موضوع راانتخاب وکارکنم. با تشکر خب موضوعات انتخابی هستش. مثلاً 5،6 نفر عضو کارگروه هستن. واسه یه همایشی شما میگی مثلاً میخوای رو موضوع x کار کنی، کی علاقه مند هستش تو این زمینه همکاری کنه؟ بعد میاین با یکی دو نفر که علاقه مند هستن یه کار گروهی انجام میدین و مقاله رو می نویسین. کاری که خارج از قالب کارگروه توسط بچه ها صورت گرفته و مقالات خوبی هم نتیجه داده. ولی مزیت کارگروه که البته تو فضای خصوصی هم هستش به اینه که مثلاً من که رو موضوع x کار کردم، میام دیتابیس نظری که داشتم رو میذارم تا بعداً اگه بقیه اعضای کارگروه خواستن رو اون موضوع کار کنن، تا حدی کارشون راحت تر باشه و اون وقت و فرصتی که دارن به قوی تر کردن کیفیت کار بپردازن. و یا اگه تو قسمتی از کار کسی به مشکل میخوره و نمیدونه باید چه روشی رو پیش بگیره، بهم دیگه کمک کنن. با بحث و گفتگو روی موضوعات هم میتونه کار رو قوی تر کنه. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ ممد میخواین مقاله رو چیکار کنین؟از پایان نامتون درمیارین؟ برای نشریات و پایگاه های علمی معتبر میخواین مقاله بدین؟ برای کنفرانس های خاص مقاله مدنظرتونه؟ یا برای پول میخواین مقاله بنویسین؟ اصل کار همشون یکی هست ولی روش کار هرکدومش کاملا متفاوت به مرحله تعیین موضوع که رسیدین به منم خبر بده شاید کمکی از دستم بربیاد راستش هدفمون اینه که هم مقاله نوشتن خودمونو قوی تر کنیم. هم تو کارای گروهی برای کنفرانس ها تو درجه اول و مجلات تو درجه دوم مقاله بنویسم. آقا ایول خیلی خوشحال میشیم تو اینکار از کمکت بتونیم استفاده کنیم YAHOO[/MENTION].com;1365515]مدیرمحترمعنوان موضوعات چی هست.به نظرم باید موضوعات تعیین شده باشد.وگرنه به این آسانی جمع نمی شه(منظورم اینه که هرکدام از بچه ها برای خودش یه موضوع انتخاب کنه وکارکنه). حالا من باید خودم موضوع راانتخاب وکارکنم. با تشکر خب موضوعات انتخابی هستش. مثلاً 5،6 نفر عضو کارگروه هستن. واسه یه همایشی شما میگی مثلاً میخوای رو موضوع x کار کنی، کی علاقه مند هستش تو این زمینه همکاری کنه؟ بعد میاین با یکی دو نفر که علاقه مند هستن یه کار گروهی انجام میدین و مقاله رو می نویسین. کاری که خارج از قالب کارگروه توسط بچه ها صورت گرفته و مقالات خوبی هم نتیجه داده. ولی مزیت کارگروه که البته تو فضای خصوصی هم هستش به اینه که مثلاً من که رو موضوع x کار کردم، میام دیتابیس نظری که داشتم رو میذارم تا بعداً اگه بقیه اعضای کارگروه خواستن رو اون موضوع کار کنن، تا حدی کارشون راحت تر باشه و اون وقت و فرصتی که دارن به قوی تر کردن کیفیت کار بپردازن. و یا اگه تو قسمتی از کار کسی به مشکل میخوره و نمیدونه باید چه روشی رو پیش بگیره، بهم دیگه کمک کنن. با بحث و گفتگو روی موضوعات هم میتونه کار رو قوی تر کنه. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده