مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ شاید باورتان نشود ولی از هر ۱۰ نفر، ۱ نفر دارای کور رنگی سبز-قرمز می باشد. برای فهمیدن اینکه آیا شما هم دارای چنین مشکلی هستید یا خیر، سعی کنید اعداد نوشته شده در دایره های زیر را بخوانید. در بر خی از این دایره ها هم چیزی نوشته نشده است! این هم نتایج. در تمامی دایره ها عددی نوشته شده است که افراد دارای دید سالم آنرا می بینند. Normal Color Vision افراد دارای دید سالم Red-Green Color Blind افراد دارای کور رنگی Leftچپ Rightراست Leftچپ Rightراست Top بالا 25 29 Topبالا 25 Spotsنقطه Middleوسط 45 56 Middleوسط Spotsنقطه 56 Bottomپایین 6 8 Bottomپایین Spotsنقطه Spotsنقطه خوب حالا بگید که تو این دایره پایینیه چه عددی نوشته شده ؟ افراد دارای دید سالم عدد 5 رو می بینند در حالی افراد دارای کوررنگی سبز-قرمز عدد 2 را می بینند 6 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ من كه ديد سالم داشتم:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ خداروشکر ظاهرا دید سالم دارم ولی حتما باید برم چشم پزشکی 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ مرسی آقا مجید اسم این تست کورنگی چشم که یکی از چند تست کورنگی معتبر در دنیا هست، ایشی هارا می باشد. که تعداد شکلهاش بیشتر از این میباشد. به دوستان پیشنهاد میکنم بقیه ش رو هم سرچ کنن و کاملتر خودشون رو بررسی کنن. این تست در قالب دفترچهای عرضه میشه...که گویا این محصول هم جزء محصولات تحریمی ایران بوده.(فک کنم ب خاطر مصارف نظامیش) تهیه دفترچه اورجینالش یسیار گرون قیمت تموم شه. و یک نکته جالب: احتمال کوررنگی تو آقایون دو برابر خانمها بوده و در واقع احتمال اینکه یک خانم کوررنگ باشه بسیار پایین میباشد. ولی پسر ها تند تند توشون کوررنگ پیدا شه خلاصه این تست به پسرها شدیدا توصیه میشود. 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ مرسی آقا مجیداسم این تست کورنگی چشم که یکی از چند تست کورنگی معتبر در دنیا هست، ایشی هارا می باشد. که تعداد شکلهاش بیشتر از این میباشد. به دوستان پیشنهاد میکنم بقیه ش رو هم سرچ کنن و کاملتر خودشون رو بررسی کنن. این تست در قالب دفترچهای عرضه میشه...که گویا این محصول هم جزء محصولات تحریمی ایران بوده.(فک کنم ب خاطر مصارف نظامیش) تهیه دفترچه اورجینالش یسیار گرون قیمت تموم شه. و یک نکته جالب: احتمال کوررنگی تو آقایون دو برابر خانمها بوده و در واقع احتمال اینکه یک خانم کوررنگ باشه بسیار پایین میباشد. ولی پسر ها تند تند توشون کوررنگ پیدا شه خلاصه این تست به پسرها شدیدا توصیه میشود. ممنون از توضیحات کاملتون لطف کردین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده