مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ حروم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیست؟؟؟؟معنی حروم رو کی فهمیده؟؟؟؟ حروم اون پدر معتادیه که واسه خرج خودش دخترشو میده دست هرکس.... حروم 3 هزار میلیاردیه که نمیفهمم چه جوری از گلوشون میره پایین... حروم وزن سنگین من و تو هست که ترازو هم قابل تحملش نیست.... حروم اون صاحب خانه ایه که اگه اجاره اش یه روز دیر بشه اساس ما میره تو خیابون... حروم اون بی تفاوتی مردم هست... حروم دست مزد اون فوتبالیسته که یه ساعتش قدر تمام دارایی های یه خانوادست... حروم اونایی هستن که باعث شرمندگی پدر میشند.... حروم آیینه بقل ماشینیه که اگه بشکنه پولش قدر دیه منه.... حروم اون آمپولیه که هرکدومش 2میلیون پولشه... حروم پول کفاریه که تا چند دقیقه پیش پسر التماس میکرد ازش دستمال کاغذی بخرن نخریدن دقایقی بعد... حروم اون حاجیه که رفته مکه واسه خودنمایی کلی پرده میزنه ...یا براش میزنند حروم اون مسئوله که باید همچین بلایی سر بچه اش بیاد تا به فکر اصلاح باشه... یا اونی که برای در اوردن روزی حلال باید خودشو باید سیاه بکنه به خدا حرومه حروم .... 34 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ عکسا خداییش ناراحت کننده بودن، اولی که خیلی ناجور بود ولی زندگی زندگیه دیگه، این مسائل هم مال امروز و دیروز و فردا نیست، دائمیه و این اتفاقات فقط واسه جنوب شهر و تهران و ایران و آسیا نیست، واسه کل دنیاست به قول یاس: قاتل تویی خدا ببخشه گناهاتو ..... (منظورش همه مردم هستن) 19 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ عکسا خداییش ناراحت کننده بودن، اولی که خیلی ناجور بود ولی زندگی زندگیه دیگه، این مسائل هم مال امروز و دیروز و فردا نیست، دائمیه و این اتفاقات فقط واسه جنوب شهر و تهران و ایران و آسیا نیست، واسه کل دنیاست به قول یاس: قاتل تویی خدا ببخشه گناهاتو ..... (منظورش همه مردم هستن) بله درسته ولی توی مذهب ما سفارش شده که مسلمان نیست کسیکه موقع خواب از چهل تا همسایه هاش بی خبر باشه ولی من خودم به شخصه از این مسئله خیلی وقته غافل شدم نمیدونم چرا همسایه هامونم از همسایه هاشون خبر نمیگیرند 15 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ تاپیک فوق العاده خوب بود..... فقط کمترین و سخت ترین کاری که ممکنه ازما بربیاد اینه که به هر کدوم از این موقعیتها اگه رسیدیم....حتی 1ثانیه اینارو به یادمون بیاریم یادمون بیاد یه روز با دیدن اینا به غرورمون بر خورد و بعدا ساده از کنارشون نگذریم..... مرسی 17 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::4564: 12 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ اگر همه سـکــه داشتنددلها سکه را بیش از خدا نمی پرستیدند و یک نفر کنار خیابان خواب گندم نمی دید تا دیگری از سر جوانمردی بی ارزش ترین سکه اش را نثارش کند... 13 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::ws44: ممنون تاپیک تکان دهنده ای بود.. 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ دیالوگ زیبا حمید فرخ نژاد در گشت ارشاد حروم اون آمپولیه که دونه ای 220 هزار تومن پولشه و تو باید ماهی سه تاشو بزنی... حروم زندگی این بدبخته که حسرت یه عروسی به دلش مونده.. زده بالا ، متوسل شده به تابلوی کائنات... حروم اون نزول خوره که اگه سر ماه پول با اسکونتش حاضر نباشه ، اسباب و اثاثیه پدر و مادر من رو بعد از 30 سال کار تو آموزش و پرورش این مملکت میزیزه سر کوچه... حروم اون ماشینی که آیینه بغلش ، دیه ما سه نفره ... 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ دیالوگ زیبا حمید فرخ نژاد در گشت ارشاد حروم اون آمپولیه که دونه ای 220 هزار تومن پولشه و تو باید ماهی سه تاشو بزنی... حروم زندگی این بدبخته که حسرت یه عروسی به دلش مونده.. زده بالا ، متوسل شده به تابلوی کائنات... حروم اون نزول خوره که اگه سر ماه پول با اسکونتش حاضر نباشه ، اسباب و اثاثیه پدر و مادر من رو بعد از 30 سال کار تو آموزش و پرورش این مملکت میزیزه سر کوچه... حروم اون ماشینی که آیینه بغلش ، دیه ما سه نفره ... من یک کمی از اون دیالوگ توی ذهنم بود ولی دیدم خیلی راحت تره و معنی این کلمات مفهومی تره به خاطر همین استفاده کردم ممنون از دقت شما 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ الهی بمیرم خدا نکنه چرا تا یک چیز بد میبینیم صورت مسئله را حل میکنیم به جای این کار از خدا شاکر باشیم که حداقل ما دستمون به دهنمون میرسه واگر هم کسی را میشناسید که در اطراف شماست که اینجوریه وخودتون نمیتونید کمکشون کنید یک گروه تشکیل بدین برای کمک به اون فرد چرا خودتون را نفرین میکنید 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۲ بفروش عزیزم بفروش ... این مردمان ما 3 بار 3 بار حج میروند غافل از اینکه راه و کج میروند. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده