shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ کلا جغد شدن اپیدمی شده این روزا ... فکر نمیکنم درصد جغدها 20 باشه خیلی بیشتر از این حرفاس من از بچگی بیدار شدن صبح زودا برام شکنجه بوده ... همیشه به کسایی که صبح زود راحت میتونن بیدار شن حسودیم میشه این عوارض جغد بودن هم تقریبا همش رو من تاثیر داشته ! 9 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ من هر شب معمولا بیدارم عادت کردم و نمیتونم عوضش کنم اگه کسی راهی بلده به منم بگه 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ بنده جغد شبم و چکاوک روز.. یعنی کلا خوابم کمه..الان که دارم اینو مینویسم ساعت تقریبا دو ونیمه..صبحم قراره هفت بیدار شم کلا با خواب زیاد میونه ندارم 9 لینک به دیدگاه
onia1423 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۲ بنده جغد شبم و چکاوک روز..یعنی کلا خوابم کمه..الان که دارم اینو مینویسم ساعت تقریبا دو ونیمه..صبحم قراره هفت بیدار شم کلا با خواب زیاد میونه ندارم خوش بحالت!ارزو می کنم منم اینجوری کم خواب باشم تا بلکه بیشتر بتونم درس بخونم Sent from my Lotus TS3II using Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده