masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ هزاران بار تبریک... تبریک میگم دوست عزیزم. امیدوارم همیشه توی زندگیت شادکام باشی... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ من هم تبریک میگم انشاالله 120ساله بشید مبارک باشه لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ تولدت خودت عباس جون و تولد دوستت هر دو مبارک:w70::happy::4uboxsmiley::w155: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ منم به نوبه خودم از همه کسایی که تبریک گفتن تشکر میکنم و برای همشون آرزوی موفقیت و شادی دارم خب چون تاریخ تولد من دقیق مشخص نیست و بین 6 مهر و 6 شهریور شبهه داریم به خاطر همین سالی دو بار تولد میگیریم :ws28: البته شناسنامه مو 6 شهریور گرفتن که زود برم مدرسه لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ منم سالروز تولدتونو تبریک میگم.... ببخشید دیر رسیدم تولد تموم شده.... لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ تبریک من رو هم پذیرا باشید ...ایام به کام ... لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ بهاره جونم تولدت مبارک عزیزم تولد خودتپس اون کادو ها را چند روز پیش الکی از ما گرفتی؟:vahidrk: لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ بچه ها امروز تولد دو نفر از بهترین بچه های این انجمنه مردم چه نوشابه ای هم برای خودشون باز میکنن یکیش خودمم که زیاد مهم نیست زیاد مهم نیست ولی در هر دو تولد ایشون انتظار کادو دارن و اما اون یکی دیگه کسی نیست جز یه برقی باحال و دوست داشتنی و شیطون البته این شما و این هم تولد بهـــــــاره خانوم گل paradox7 :gnugghender: کادوهارو بیاید بالا ببینیم :gnugghender: تولدت مبارک خانوم گل، آرزوم برآورده شدن تمام آرزوهاته :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: خیلی ممنونم عباس جان خیلی لطف کردید خیلی خوشحالم کردین :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ دیر گفتی من زودتر تبریک گفتم بهشاول تولد خودت مبارک انشاالله همیشه سلامت وخوشبخت باشی وبعدم تولد بهارهخانم مبارک باشه :happy::w70: مرسییییییی هم بابت این تبریک هم بابت اون تبریک :icon_gol: لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ به به مبارکه خیلی خیلی مبارکه 240ساله بشید ایشالله و به همه ی آرزوهاتون برسین خیلی ممنونم امیدوارم شوما هم به آرزوهاتون برسید لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک بهاره جان چه گل قشنگی مرسی ستاره جان :icon_gol: لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ عزیییییییییییییییییزم تولد مبااااااااااااررررررررررررک خوشگلمان شالله به همه آرزوهای قشنگ برسی ناناسم هزار ساله بشی گل نـــــــازم تفلدت مبالک :w31::w31::w31::w31: آقا عباس گل تولد شما هم مبارک :icon_gol: مرسییییییی عسیسم :hapydancsmil: یه سال پیرتر شدم لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ ﻭﺍﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﺑﺒﯿﻦ ﺗﻮﻟﺪ ﭺ ﺩﻭﺗﺎ ﺑﺮﻗﯽ ﺍﯾﻪ!!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: ﻋﺒﺎﺱ ﺍﻗﺎ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ، ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺷﺎﺩ ﻭ ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﺷﯽ ﺍﻗﺎ ﻣﻌﻠﻢ:happy::w155::w155: ﺑﻬﺎﺭ ﻋﺰﯾﺰﻡ، ﮔﻞ ﻣﻬﺮﺑﻮﻥ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ. ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﻭ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﯿﯿﯽ:love070::love070: دست گلت درد نکنه فائزه جون :w72: لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ تولدت مبارک بهاره خانوم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی عزیزم :hapydancsmil: عباس تا جایی که من یادمه تولدت چند ماه پیش بود رو که رو نیست ماه بعد هم یه تاپیک جداگانه میزنه میگه تولدمه لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ عباس جان ممنون از دعوتت تولدت مبارک داداش چند بار برای خودت تولد میگیری :happy: اما بهاره خانوم من زودتر بهشون تبریگ گفتم برای بار دوم من باز تبریک میگم بهاره خانم :happy: اینم کیک تولد خیلی ممنونم کیکش خیلی خوشگله لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ :icon_gol:...تولدتان در این فصل رویایی مبارک...:icon_gol: :icon_gol:...امیدوارم با ریزش هر برگ پاییزی یکی از آرزوهای قشنگتون برآورده بشه..:icon_gol: :icon_gol: خیلی ممنونم سحر جان :icon_gol: لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ ممنون از دعوتت تولد هر دو شما دوست عزیز مبارک مرسی آقا سامان لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ مبارکهههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه :flowerysmile::626gdau::happybday::Laie_28::w139::w139::Laie_28::happybday::626gdau::flowerysmile: :hapydancsmil:تنکیلووووووو :w72: لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ :gnugghender: کادو یادم رفت :gnugghender:یعنی توش چی میتونه باشه ؟مرسییی لینک به دیدگاه
paradox7 2716 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ تولدت هر دوتون مبارک:hapydancsmil: تنکیلو کیلو کیلو :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده