Abbas.H 15131 ارسال شده در 29 آذر، 2013 بچه ها یکشنبه هفتم مهر، تولد دو نفر از بهترین بچه های این انجمنه یکیش خودمم که زیاد مهم نیست و اما اون یکی دیگه کسی نیست جز یه برقی باحال و دوست داشتنی و شیطون البته این شما و این هم تولد بهـــــــاره خانوم گل paradox7 :gnugghender: کادوهارو بیاید بالا ببینیم :gnugghender: تولدت مبارک خانوم گل، آرزوم برآورده شدن تمام آرزوهاته :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 28
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 29 آذر، 2013 دیر گفتی من زودتر تبریک گفتم بهش اول تولد خودت مبارک انشاالله همیشه سلامت وخوشبخت باشی وبعدم تولد بهارهخانم مبارک باشه :happy::w70:
آرتاش 33340 ارسال شده در 29 آذر، 2013 به به مبارکه خیلی خیلی مبارکه 240ساله بشید ایشالله و به همه ی آرزوهاتون برسین
دل مانده 7714 ارسال شده در 29 آذر، 2013 عزیییییییییییییییییزم تولد مبااااااااااااررررررررررررک خوشگلم ان شالله به همه آرزوهای قشنگ برسی ناناسم هزار ساله بشی گل نـــــــازم تفلدت مبالک :w31::w31::w31::w31: آقا عباس گل تولد شما هم مبارک
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 29 آذر، 2013 ﻭﺍﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﺑﺒﯿﻦ ﺗﻮﻟﺪ ﭺ ﺩﻭﺗﺎ ﺑﺮﻗﯽ ﺍﯾﻪ!!!!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: ﻋﺒﺎﺱ ﺍﻗﺎ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ، ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺷﺎﺩ ﻭ ﺳﺮﺑﻠﻨﺪ ﺑﺎﺷﯽ ﺍﻗﺎ ﻣﻌﻠﻢ:happy::w155::w155: ﺑﻬﺎﺭ ﻋﺰﯾﺰﻡ، ﮔﻞ ﻣﻬﺮﺑﻮﻥ ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ. ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﻭ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﯿﯿﯽ:love070::love070:
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 29 آذر، 2013 تولدت مبارک بهاره خانوم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: عباس تا جایی که من یادمه تولدت چند ماه پیش بود
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 29 آذر، 2013 عباس جان ممنون از دعوتت تولدت مبارک داداش چند بار برای خودت تولد میگیری :happy: اما بهاره خانوم من زودتر بهشون تبریگ گفتم برای بار دوم من باز تبریک میگم بهاره خانم :happy: اینم کیک تولد
sahar 91 9480 ارسال شده در 29 آذر، 2013 :icon_gol:...تولدتان در این فصل رویایی مبارک...:icon_gol: :icon_gol:...امیدوارم با ریزش هر برگ پاییزی یکی از آرزوهای قشنگتون برآورده بشه..:icon_gol:
R@M!N 2978 ارسال شده در 29 آذر، 2013 مبارکهههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه :flowerysmile::626gdau::happybday::Laie_28::w139::w139::Laie_28::happybday::626gdau::flowerysmile:
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 29 آذر، 2013 بههلههه تولدت مبارک خانوم إن شاءالله که همیشه موفق و شاد باشی
ایلین1366 5544 ارسال شده در 29 آذر، 2013 تولدتون مبارک تبریک میگم به سلامتی ایشاا...1000 ساله شید سالم و سلامت وشاد باشید :icon_gol::icon_gol:
One gear 7070 ارسال شده در 29 آذر، 2013 عباس داداشی فکر کنم تو تولد قبلیت کادو کم گرفتیا! [flash=quality='high' width='6' height='6'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تولد تولد تولدت مبارکــــ مبارک مبارک تولدت مبارکــــــــ تولدتـــــ مبارکــــــ بهار خانمی با بهترین آرزوهـــــا
elh@m_arch 1548 ارسال شده در 29 آذر، 2013 تبریک میگم دوبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاره.:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: امیدوارم به آرزوهات برسی گل دختر!!! همچنین شما عباس آقا!!!!(ستاره سهیل بعد از صحبت شام تولدت!!!!!)
mahnaz 7584 ارسال شده در 29 آذر، 2013 به به :hapydancsmil::hapydancsmil:ببین کی قراره این بار شمعارو فوت کنه:hapydancsmil::hapydancsmil: تولدت مبـــــــــــــــارک عزیزم :icon_gol::icon_gol:ایشالله به همه آرزوهای خوبت بر سی:icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol:
mahnaz 7584 ارسال شده در 29 آذر، 2013 اینو یادم رفت بگم عباس آقا شما چند بار در سال متولد میشی که خودتو توی این تولد قاطی کردی؟؟؟!!!:ws3:
ارسال های توصیه شده