bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ ﻧﮕﺮاﻥ ﻓﺮﺩاﻳﺖ ﻧﺒﺎﺵ ﺧﺪای ﺩﻳﺮﻭﺯ و اﻣﺮﻭﺯﺕ، ﻓﺮﺩا ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ( : ﺧﻮﺷﺒﺨتی یعنی ﻧﮕﺎﻩ ﺧﺪا... واقعاً اگر اینو درک کنیم هیچ تردید و هراسی از دنیا و آینده مون نداریم. کاش اتصالی نکنیم و متصل امیدوار بمونیم. 11 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ گاهی میشه در اوج غم ها هم آرامش داشت درست وقتی که همه چیز خلاف وان چیزیه که فکر میکنی این آرامش برای اینه که میدونی یکیه میشه حواسش به توئه 8 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۲ باد با شمع خاموش کاری نداره. اگه تو مسیر بادی، بدون که روشنی... 6 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ آرزو می کنم تو جیب لباست پول پیدا کنی آرزو می کنم موزیکی رو که خیلی وقته دنبالشی و هیچ اسمی ازش نمیدونی، یهو یه جایی پیدا کنی آرزو می کنم وقتی دارن ازت تعریف می کنن، تو اتفاقی رد شی و بشنوی آرزو می کنم انقد بخندی که از چشمات اشک بیاد آرزو می کنم یه بویی رو که خیلی باهاش خاطره داری، یه جا به مشامت بخوره آرزو می کنم وقتی حواست نیست، سرتو بیاری بالا ببینی یکی که دوسش داری، خیلی عمیق و با یه حس مثبت و لبخند رضایت نگات می کنه آرزو می کنم یه چیزی که کوچیکه و فکر نمی کردی حالا حالاها داشته باشیش، بدستش بیاری این آرزوها کوچیکن ولی لذت بخششش... برای همه ی دوستای خوووب:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 8 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ هرکس به تمنای کسی غرق نیاز است هرکس به سوی قبله خود رو به نیاز است هرکس به زبان دل خود زمزمه ساز است با عشق در آمیخته در راز ونیاز است 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ جایی در پشت ذهنت بسپار که جای اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست 9 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ گاهی اوقات ... آدم دلش یک آشپزخانه آرام یک لیوان چای و مادرش را می خواهد. 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده