ستاره193 4133 ارسال شده در 21 دی، 2013 ماسه ها فراموشكارترين رفيقان راهند پابه پايت مي آيند آنقدر كه گاهي سماجتشان در همراهي حوصله ات را سر ميبرد اما كافيست اندك بادي بوزد يا خرده موجي برخيزد تا ردپايت براي هميشه از حافظه ضعيفشان پاك شود ما از نسل صدفيم صدفهايي كه به پاس اقامتي يك روزه تا دنيا دنياست صداي دريا را براي هميشه در گوش شنوايي زمزمه مي كنند 6
ستاره193 4133 ارسال شده در 21 دی، 2013 بگذار روياهايت در آسمان آبي بيكران اوج بگيرد شك نداشته باش اگر صبر و آرامش از خود نشان دهي اين پرنده بر زميني امن فرود مي آيد 6
ستاره193 4133 ارسال شده در 21 دی، 2013 هر وقت زندگي يه ضربه بهت زد آروم لبخند بزن و بهش بگو: همه زورت همين بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 7
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 28 دی، 2013 جایی بنویس : هیــــــــــــــــــچ کس، دو بار زندگی نکرده است .... و روزی دو بــــــــــــــــــــــــــار از آن بخـــــوان ...! 10
MahSa.92 2151 ارسال شده در 28 دی، 2013 به جان خودت بیفت! خودت خودت را بساز! وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند.... 8
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 دی، 2013 دوستان موافقید یه تاپیک دیگه به نام سخنان الهام بخش داشته باشیم؟ به نظر من بعضی از این پست هامون بیش از اون که آرامشبخش قلب باشن، راهنمای زندگی هستن و حالت آرامش رو القا نمی کنن. خیلی زیبا و مفید هستن و من به نظرم اومد توی موضوع مناسب تری دسته بندیشون کنیم. اگر موافقید آقامجید، دوست خوب پایه ی این تاپیک، زحمتشو بکشن و یه یادگاری هم به اسم ایشون ثبت بشه.:hapydancsmil: 7
bar☻☻n 5895 مالک ارسال شده در 28 دی، 2013 پرسید: کدام راه نزدیکتر است؟ گفتم: به کجا؟! گفت: به خلوتگه دوست گفتم: مگر تو فاصله ای می بینی؟ بین آنکس که دل ما همه منزلگه اوست... 7
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 29 دی، 2013 دوستان موافقید یه تاپیک دیگه به نام سخنان الهام بخش داشته باشیم؟به نظر من بعضی از این پست هامون بیش از اون که آرامشبخش قلب باشن، راهنمای زندگی هستن و حالت آرامش رو القا نمی کنن. خیلی زیبا و مفید هستن و من به نظرم اومد توی موضوع مناسب تری دسته بندیشون کنیم. اگر موافقید آقامجید، دوست خوب پایه ی این تاپیک، زحمتشو بکشن و یه یادگاری هم به اسم ایشون ثبت بشه.:hapydancsmil: فکر خوبیه ولی اثر و حق نشر با کسی است که فکر این کار را کرده پس شما هم زحمت بکشین و تاپیک رو هوا کنید 9
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 11 بهمن، 2013 یوسف مى دانست تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدا و به امید او حتی به سوی درهای بسته دوید و تمام درهای بسته برایش باز شد … “اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند ، به طرف درهای بسته بدو چون خدای تو و یوسف یکیست” 6
ارسال های توصیه شده