مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ یادم نرود که : من تنها هستم ، اما تنها من نیستم . . . 19 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ در زندگی هیچ چیزی ارزش نگرانی ندارد،وقتی رویایی مثل خدا ساکن قلب باشد... 18 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ ای قادر توانا... اداره ی امور زندگیم را به دستای توانای تو می سپارم و یقین دارم که آنچه به خیر و صلاح من است،اتفاق می افتد .... و وجود من با آرامشی که تو به من میبخشی آرام می شود ... 12 لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ دل انسان با خیلی چیزها آروم می گیره و خداوند بخشی از این آرامشه... 12 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ در حضور خار ها هم می شود یک یاس بود در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود میشود حتی برای شادی پروانه ها شیشه ها ی مات یک متروکه را الماس بود........ 10 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ حضور هیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست خداوند در هر حضوری رازی نهان کرده برای کمال ما خوشا آن روز که دریابیم راز این حضور را... 12 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ گاهی باید بغضت را بخوری و اشکت را تف کنی که مبادا دل کسی بلرزد …! حتی در تنهایی خودت ،حق اشک ریختن نداری چرا که قرمزی چشمهایت دل میشکند … 10 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ بدبینی ...غم ...اندوه ...ناراحتی کشف فرصتهارا از شما میگیرند لطفا خندان باشید ... 9 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ یاد بگیر ، قدر هر چیزی را که داری بدانی، قبل از آنکه روزگار به تو یادآوری کند که: می بایست قدر چیزی را که داشتی، میدانستی .. 10 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ تاوان سنگيني دادم تا بفهمم كسي كه قصد ماند ندارد را بايد راهي كرد فقط اوست كه مي ماند و بس كاش آدمها باور داشتند زندگي دكمه برگشت ندارد 11 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ به یاد داشته باشید : برای هر دقیقه که عصبانی و ناراحت هستید ، شما شصت ثانیه خوشحالی را از دست می دهید ... 11 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ اگر می دانستید یک محکوم به مرگ هنگام مجازات تا چه حد آرزوی بازگشت به زندگی را دارد، آنگاه قدر روزهایی را که با غم سپری می کنید، می دانستید. *ابن سینا* شبتون بخیر 10 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ یک جمله زیبا از طرف خــــدا : همین که نیت کردید دیگــــران را ببخشید... قبل از اینکه بیــــدار بشید ، من شما را بخشیـــده ام ... ----------------------------- به هوش باشیم که : ارحموا من في الارض يرحمكم من في السماء 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ خود را به لحظه اکنون بسپار و امکانات آن را در خود راه بده تصویر ذهنی خود را از آن چه باید باشد رها کن تعابیر ، پیش فرض ها و پیش داوری های خود را رها کن دست از کنترل وقایع و رویدادها بردار و آن ها را به حال خود رها کن. رها کن حال شرایطی فراهم آورده ای تا اعجاز در آن ظهور کندحال دریچه ای گشوده ای تا ناشناخته ها امکان ورود پیدا کنند حال در قلب خود جایی برای عشق و شور زندگی باز کرده ای 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ شور زندگی ترانه ای است که عشق می سراید شور زندگی همان عشق است که به حرکت در آمده است عشق و شور زندگی هنگامی نصیب تان می شود که آتش عشق را گرامی بدارید و بیاموزید که همواره آن را روشن و فروزان نگه دارید 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ در میان همه آلام و مصیبت ها تنها یاد خداوند انسان را تسلی می دهد. 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ با تقوی و خوبی میتوان سعادت آفرید 7 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۲ دوستان من، مثل گندمند! یعنی یک دنیا برکت و نعمت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نبودنشان، قحطی و گرسنگی است و من چه خوشبختم که خوشه های طلایی گندم در اطرافم موج می زند مهربانی تان را قدر می دانم و آن را در سیلوی جانم نگهداری خواهم کرد...:flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده