uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشید مدیره محترمه واقعا امیدوارم بازهم بتونیم از الطافتون بهره مند بشیم 5 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ دستت در د کنه مدیر گل و مهربون. کلا دست همه مدیرای خوب مخصوصا معماراش درد نکنه 6 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ خدا قوت همیشه پیروز و سربلند باشین 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ سلام سلام مرسی زهرا جونم بابت تاپیکت ، خیلی خیلی ممنونم بابت لطفت عزیزم ، راستی عنوان جدیدت مبارک باشه ؛ امیدوارم همیشه همیشه تو همه مراحل زندگیت موفق باشی دوست گلم :aghosh: راستی اسممو چرا گفتی ونوس بودم تو انجمن *************************************************** ممنونم از همه دوستان ، از فاطمه و مینا و فاطیما جونم که در زمان مدیریت در کنار هم بودیم ، از ستاره فافا زهرا و فائزه و مدیرای ارشد و... تو این انجمن واقعا روزای خوبی داشتم ، فعالیت تو انجمن مخصوصا تاالار معماری رو خیلی دوست داشتم و افتخار میکنم یه زمانی در کنار شما دوستان و اساتید گرامی بودم نبودنم هم به این خاطره که واقعا انرژی برام نمونده و مسافرت ( هم اکنون در سفرم :دی) و مسائل شخصی باعث شده خیلی خیلی کم بتونم بیام و دلیلش فقط ارشد نیست چون فقط 5 صفحه برا ارشد خوندم و اینو برا این میگم خیلیا انتظار دارن با دست پر و قبولی ارشد برگردم بگم که دلیل نبودنم ارشد نیست و همچین انتظاری نداشته باشید :دی خب دیگه ماهم بازنشسته گشتیم ( واقعا الان احساس پیری میکنم :-p ) فعلنی خداحافظ لینک به دیدگاه
masoud 65 835 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ آرزو می کنم همیشه توی زندگیتون موفق و پیروز باشید... ممنون از زحماتتون. 4 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ khaste nabashiiiii venoooosiiiii...:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ خسته نباشی عزیزم برات بهترین ها رو آرزو دارم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده