رفتن به مطلب

نامزدهای اولیه سینمای ایران برای معرفی به اسکار مشخص شدند

ارسال های توصیه شده

کمیته انتخاب نماینده سینمای ایران در بخش فیلم خارجی‌زبان جوایز اسکار 12 فیلم را برای بررسی بیشتر انتخاب کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به گفته امیر اسفندیاری، سخنگوی کمیته انتخاب فیلم ایرانی برای معرفی به آکادمی علوم و هنرهای سینمایی، این کمیته در جلسات اولیه فهرستی مرکب از 12 فیلم سینمایی برای بررسی‌های بیشتر مد نظر قرار داد.

روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی گزارش داد کمیته انتخاب نماینده سینمای ایران باحضور فاطمه معتمد‌آریا، مسعود کیمیایی، بهروز افخمی، کمال تبریزی، حسن حسندوست، مسعود رایگان، علیرضا زرین‌دست، حسین معززی‌نیا و امیر اسفندیاری، پس از مرور قوانین و مقررات، بحث در خصوص رویکردهای ممکن برای انتخاب فیلم، بررسی فهرست رسمی 53 فیلم به نمایش در آمده در ایران در یک سال گذشته و ارزیابی وضعیت بین المللی عناوین حائز شرایط به فهرستی کوتاه رسید.

این 12 فیلم (به ترتیب حروف الفبا) عبارتند از:

«برف روی کاج‌ها» ساخته پیمان معادی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

«بی‌خود و بی‌جهت» ساخته عبدالرضا کاهانی

«پذیرایی ساده» ساخته مانی حقیقی

«پله آخر» ساخته علی مصفا

«حوض نقاشی» ساخته مازیار میری

«دربند» ساخته پرویز شهبازی

«دهلیز» ساخته بهروز شعیبی

«قاعده تصادف» ساخته بهنام بهزادی

«کلاس هنرپیشگی» ساخته علیرضا داودنژاد

«گذشته» ساخته اصغر فرهادی

«گناهکاران» ساخته فرامرز قریبیان

«هیس... دخترها فریاد نمی زنند» ساخته پوران درخشنده

کمیته انتخاب فیلم ایرانی پس از بررسی های تکمیلی نتایج بعدی را متعاقبا اعلام می‌کند.

تاکنون حدود 50 کشور نمایندگان خود در بخش فیلم خارجی‌زبان جوایز اسکار امسال را معرفی کرده‌اند. مهلت ارسال فیلم‌های خارجی‌زبان به آکادمی اول اکتبر (9 مهر) به پایان می‌رسد.

اسامی پنج نامزد نهایی بخش اسکار فیلم خارجی‌زبان پنجشنبه 16 ژانویه 2014 (26 دی) همراه نامزدان دیگر بخش‌ها اعلام خواهد شد.

هشتاد و ششمین دوره جوایز آکادمی یکشنبه دوم مارس (بامداد دوشنبه 12 اسفند به وقت ایران) در دالبی تیه‌تر در هالیوود اند هایلند در لس آنجلس برگزار می‌شود.

منبع: خبر آنلاین

• Like 12
لینک به دیدگاه

از این فیلمها بی‌خود و بی‌جهت ،حوض نقاشی ، قاعده تصادف ، کلاس هنرپیشگی و هیس دخترها فریاد نمی زنند رو دیدم به نظرم هیچ کدوم به درد اسکار نمیخورن ... فیلم اصغر فرهادی هم با توجه به اینکه سبکش شبیه جدایی نادر از سیمینه خیلی بعیده که بتونه دوباره موفق باشه توی اسکار

دهلیز و خیلی دلم میخواد ببینم هنوز موفق نشدم ، دربند هم تعریفش رو زیاد شنیدم ولی متاسفانه توی جشنواره از دست دادم دیدنش رو

فکر میکنم دهلیز بهترین گزینه برای فرستادن به اسکار باشه

• Like 7
لینک به دیدگاه

من خودم هیچکدومشون رو ندیدم و یحتمل هم نخواهم دید :ws3:

دیگه بضاعت سینمای ما مشخصه دیگه، بر کسی پوشیده نیست. تک و توک یه فیلم خوب از توش دربیاد

:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من دهلیزو دیدم ، فیلم بسیار زیبایی هستش ، اما داستانش تکراریه، بازیگرای اصلیش ، واقعا عالی بازی کردند، رضا عطاران که همیشه نقش هاش طنز بود ، در این فیلم با بازی متفاوت ظاهر شد..

اما دوست نداشتم سینما ببینمش .

«هیس... دخترها فریاد نمی زنند» ساخته پوران درخشنده هم ندیدم اما کارای پوران درخشنده رو دوست دارم .

«حوض نقاشی» ساخته مازیار میری ، این فیلم هم با بازی متفاوت شهاب حسینی به نظرم سبکش جدید بود، ایندفعه پدر ومادر معلول، ازدواج دو معلول شاید تو جامعمون کم باشه و همینکه مورد توجه نویسنده و کارگردانی قرار بگیره قابل تقدیره..:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

حوض نقاشی ............. داغون

گذشته.................. آشغال

دهلیز........................خیلی معمولی

هیس دختر.................. مسخره اشو درآورده

برف روی کاج............... خب که چی؟؟؟

پذبرایی ساده ................... ایده های خوب بدون فیلمنامه

بی خود و بی جهت ............ به درد اسکار نمیخوره

بقیه رو ندیدم

• Like 2
لینک به دیدگاه

فرقی نمیکرد کدام انتخاب شده

هیچ کدوم هیچی نمیشن.

تازه به نظرم این فیلم باید برای کشور فرانسه انتخاب میشد. گذشته اصلا ایرانی نیست یه فیلم آشغال که حتی به زور میشه اونو دید.

باید فیلم کلاس هنرپیشگی رو نامزد می کردندعلاوه بر اینکه از همه فیلمها بهتر بود(قاعده تصادف رو ندیدم) اگرچه اون هم شانسی نداشت حداقلش از جسارت یه مرد 60 ساله برای ساخت این فیلم قدردانی میکردند.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...