پری آسمان 171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من می خواستم سی دی آموزشی راندو خرید اینترنتی کنم به نظرتون کدوم استاد بهتره؟لطفا راهنمایی کنید و اگه کسی تا حالا فیلم آموزشی تهیه کرده آیا مفید بوده یا نه؟ 7 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من می خواستم سی دی آموزشی راندو خرید اینترنتی کنم به نظرتون کدوم استاد بهتره؟لطفا راهنمایی کنیدو اگه کسی تا حالا فیلم آموزشی تهیه کرده آیا مفید بوده یا نه؟ سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه سری فیلم هست یکی دو تارو دانلود کنید اگه به نظرتون آموزش بافیلم خوب بود بعد تهیه کنید 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان من می خواستم سی دی آموزشی راندو خرید اینترنتی کنم به نظرتون کدوم استاد بهتره؟لطفا راهنمایی کنیدو اگه کسی تا حالا فیلم آموزشی تهیه کرده آیا مفید بوده یا نه؟ من قراره تاپیک دانلود مستند خلاقیت در معماری شبکه آموزش رو کامل کنم ... ( منتهی زمان بره وحجمشون زیاده_نهایتا 1 یا 2 فیلم حدودا 30 دقیقه ای در ماه ) آموزش اسکیسو راندو هستش، برنامه هاشم فوق العادس.... یه سریاشو تو یوتیوب میتونی ببینی و یا اپارات _البته 5_6 دقیقس ، من میخوام کاملش کنم ، اگر بشه، این هفته جمعه هم یکی از برنامه های خلاقیت در معماری رو نشون میده ساعت 17 _باید جدول پخش برنامه های شبکه اموزش رو از سایتش ببینید ، تا بدونید این برنامش کی نشون داده میشه این ماله اپاراته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [checkgetrequest]=true&frm-id=138022012952447ce1e4455 این ماله یوتیوب : ( که البته ف یلتر شکن میخواد) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه کتابم هست ،خارجیه، قراره بذارم، این کتبام مرحله مرحله یاد داده ، اما فکر میکنم سنگین باشه این چند صفحه از کتابشه: کتاب های احسان طایفه عالی هستند. خود آقای عماد الدین زند هم جدیدا کتاب وارد بازار کردند احتمالا هم این کتاب باید همون اسکیس هایی باشه که در برنامه خلاقیت در معماری آموزش میدن، اینکه چه حد درمورد تکنیک های راندو در این کتاب توضیح داده شده نمیدونم. اما تو برنامه هاشون خیلی دقیق توضیح میدن. درکل بگم اسکیس و راندو هردو نیازبه تمرین دارن ،البته استاد خوب هم بی تاثیر نیست ولی پشتکار شما ازهمه موارد مهمتر هستش. 4 لینک به دیدگاه
ali09168950913 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ سلام به نظر من سی دی های آموزشی احسان طایفه خیلی خوبه ...مخصوصا راندو و اسکیس 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۲ سلام به نظر من سی دی های آموزشی احسان طایفه خیلی خوبه ...مخصوصا راندو و اسکیس من سی دی هاشو ندیدم،اما کتاباش واقعا عالیه 3 لینک به دیدگاه
elham-1363 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ سلام دوستان من سی دی کارهای آقای عمادالدین زند رو گرفتم. کاراش خیلی خوبه اما مشکل اینجاست که حجمی که می سازه رو پرینت می گیره و با میزنور کپی می کنه و بعد روش کار می کنه. من با کشیدن پرسپکتیوش از اول مشکل دارم. کسی پیشنهادی برای یادگیری پرسپکتیو داره؟ممنون می شم کسی منبع مناسبی معرفی کنه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده