Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ سلام دوستان و همراهان تالار کشاورزی:w139: الهه کار داشت و بنده مامور زدن تاپیک شدم هدف از این تاپیک بررسی تاپیک های شما دوستان عزیز هستش که در طرح امتیازی ما شرکت کردند و اکنون این دوستان لطف کنن آدرس تاپیکایی که زدن رو اینجا بذارن تا توسط مدیران تالار بررسی و درصورت تایید امتیازها تعلق بگیرد باتشکر از همراهی همیشگی شما 19 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ سلام من 2.5 تاپیک زدم و شرایط شرکت تو طرح رو ندارم گویا... ولی گفتم بزارم شاید دوستان استفاده کردند و به کارشون اومد [h=1]استفاده از مواد جاذب رطوبت پلیمری در کشاورزی[/h] [h=1]مقايسه تاثير پليمر پلي لاتيس و مالچ نفتي در جوانه زني بذر و استقرار گياه[/h] [h=1]تولید فیلمهای زیست تخریبپذیر حاوی آنتی باکتریالهای گیاهی در کشور[/h] 12 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ سلام خيلي ممنون قاسم.زحمت دادم بهت..شرمنده بچه ها كوشين پس شماها انگار بايد برم اطلاع رساني كنم و از گوششون بگيرمو بيارم 13 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ سلام و خیلی ممنون از الهه و قاسم جان عزیز ... اگر دوستان بیان خودشون تاپیک هاشون رو معرفی کنن خیلی عالی میشه ... دوست خوبمون محمودی Mahdi Mahmudi عزیز خیلی زحمت کشیده: مراحل فرآوری و تولید چای گرانترین مواد غذایی دنیا ماست پروبیوتیک گفتگو با موسس برند مهرام - شاهرخ ظهیری خلاقانهترین دیزاینهای بستهبندی مواد غذایی نگاهی به سالمونلا در مواد غذایی و راه های انتشار آن در افراد غلات صبحانه چیست؟ از روغن ها در صنایع غذایی بیشتر بدانیم و ... 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ سلام تشکر از آقای حمید قبادی و الهه خانم و آقا قاسم عزیز زحمت طرح مسابقه رو کشیدن و تشکر میکنم از عزیزانی که زحمت کشیدن تاپیک های تو تالار کشاورزی قرار دادن من منتظر بچه های غیر کشاورزی دیگه بودم که بیان تاپیک شونو معرفی کنند لطفا بقیه دوستان هم بیان تاپیک شونو قرار بدن من همه تاپیک هایی که تو این یک ماه قرار دادم تو این پست میزارم حالا هرکدوم قابل بررسی بود بررسی کنید با تشکر تصویر: ترسناکترین گیاهان دنیا عمود نگه داشتن شاخه های گل بر روی آب کتابخانه مهندسی کشاورزی پست های #60 تا #100 تصویر: عجیب ترین گیاهان روی زمین مقاله: 10 باور اشتباه درباره شیر... ماءالشعیر و دانستنی هایی که قبلا نمی دانستید آموزش: مراحل فرآوری و تولید چای معرفی: گرانترین مواد غذایی دنیا معرفی: ماست پروبیوتیک گفتگو با موسس برند مهرام - شاهرخ ظهیری خلاقانهترین دیزاینهای بستهبندی مواد غذایی فرایند تولید روغن دانه انگور نگاهی به سالمونلا در مواد غذایی و راه های انتشار آن در افراد غلات صبحانه چیست؟ مقاله: دانستنی های شیرسویا تصویر: چند نمونه تصویر متحرک از پمپ های مورد استفاده در صنایع غذایی از روغن ها در صنایع غذایی بیشتر بدانیم 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ سلام منم تاپیک زدم فکر کنم.. حالا الهه ببینه ماله منم حساب میشه یا نه؟! بعد میام میزارمشون 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ سلاممنم تاپیک زدم فکر کنم.. حالا الهه ببینه ماله منم حساب میشه یا نه؟! بعد میام میزارمشون آره خانومي چرا نشه؟ اينبار ك اومدي لينك تاپيك هايي ك زدي رو بزار 7 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ دوستان دیگه ای که تاپیک زدن و هنوز اعلام نکردن لطفا بیآن همینجا لینک تاپیکاشونو بذارن 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ انگار ديگه كسي سراغ اين تاپيك رو نميگيره! قاسم ديگه وقتشه برو درخواست امتيازات رو بده. از هر 3 عزيزي ك اينجا تاپيكاشون رو قرار دادن تشكر ميكنم.و مقدار امتيازي ك قراره تعلق بگيره بعد تصميم گيري نهايي گروه مديريت تالار كشاورزي اعلام ميشه اقا مهدي الان خودتم شدي مسئول!يعني بيايم از خودت بپرسيم چقد بهت امتياز داده شه خوبه 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ راستي الگار جان تو هنوز لينك تاپيك هاتو نزاشتي ها! بدو بزار 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ من خیلی تاپیک زدم...همه رو اینجا نمیشه بزنم که... درسته؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۲ من خیلی تاپیک زدم...همه رو اینجا نمیشه بزنم که... درسته؟ تاپیک های شما هم توسط آقا قاسم و و الهه خانم بررسی میشه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ من خیلی تاپیک زدم...همه رو اینجا نمیشه بزنم که... درسته؟ عزيزم اينا برا تايپك هايي بود ك تو ي محدوده زماني خاص(يك ماه قبل)زده شدند.. ي طرحي رو راه انداختيم ك قوانين خودشو داشت.يعني اينجا http://www.noandishaan.com/forums/thread117563.html ولي خب زحمت هاي شمام نميشه همينجوري بي نتيجه باشه ك!(من پشتتم) آقا قاسم تصميم آخر با خودت 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ عزيزم اينا برا تايپك هايي بود ك تو ي محدوده زماني خاص(يك ماه قبل)زده شدند..ي طرحي رو راه انداختيم ك قوانين خودشو داشت.يعني اينجا http://www.noandishaan.com/forums/thread117563.html ولي خب زحمت هاي شمام نميشه همينجوري بي نتيجه باشه ك!(من پشتتم) آقا قاسم تصميم آخر با خودت سلام عزیزم.. من فکر کردم. همه تاپیکهاییک که همه دوستان میزنن رو باید اینجابزارن.برای تایید.. اینجوری فکر کردم وگرنه به خاطر امتیاز نبوده.... مرسی شما لطف دارید... 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ سلام ببخشید من درگیر بودم یکم من فقط یه تاپیک ( در طول یک ماه اخیر) زدم زیاد مهم نیست ولی گذاشتم اینجا [h=2]آموزش درخت شناسی[/h]همین . البته این جا باید عذرخواهی کنم که ادامه به زودی گذاشته میشود:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۲ متشکر از دوستان و همراهان تالار انتظار میرفت افراد بیشتری مشارکت کنند چون طرح بیشتر مختص بچه های غیر کشاورزی بود ولی بازم ممنونم از همه الهه میاد و امتیازات دوستانو اعلام میکنه... 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۲ سلام ببخشيد زودتر از اين نتونستم بيام و معطل من شدين:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با تشكر از همه عزيزان امتيازات اهدايي بصورت زير: مهدی:100 آن استابل:70 یمنا:50 مباركتون باشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده