Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ جان هنري نيومن: از اينكه زندگي تان پايان مي يابد نترسيد........ از اين بترسيد كه زندگي را هيچ گاه آغاز نكنيد. 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ ديويد برينكلي: انسان موفق كسي است كه با آجرهايي كه به سوي او پرتاب كرده اند، بناي محكمي بسازد..... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ کریستین بوبن: عشق، بدون دلیل، بدون مقیاس میآید و همین گونه میرود. وقتی هست دیگر نمیتوان کاری انجام داد. و در نبودش میتوان نوشت: غیر منتظره........... 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ برايان تريسي: نگران نباشيد که مردم در مورد شما چه فکر مي کنند . آنها احتمالا اصلا در مورد شما فکر نمي کنند..... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ آندرو میتوس: اگر همان کاری را انجام میدهی که همیشه انجام داده ای، همان چیز را بدست خواهی آورد که همیشه به دست آورده ای....... پس به دنبال تغییر در خود باش. 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ ژوبرت : برای یاد گرفتن آنچه می خواستم بدانم احتیاج به پیری داشتم. اکنون برای خوب به پا کردن آنچه که می دانم ، احتیاج به جوانی دارم....... 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۰ ریچارد داوکینز : واقعیت تأملبرانگیزی است که در همه جای دنیا اکثر کودکان، دنبالهروی دین پدر و مادرشان میشوند تا هر دین موجود دیگری... 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ نارسیس: لشکر گوسفندان که توسط یک شیر اداره می شود، می تواند لشکر شیران را که توسط یک گوسفند اداره می شود، شکست دهد.... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ شکسپیر: به جای تاج گل بزرگی كه پس از مرگ برای تابوت یکی از دوستان و عزیزانتان می آوری،شاخه ای از آن را همين امروز به او هديه كن..... 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ انیشتین: خوش بخت ترین افراد، اشخاصی هستند که استعداد ندارند ولی علاقه دارند و بدبخت ترین افراد اشخاصی هستند که استعداد دارند ولی علاقه ندارند!! 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ آبراهام لینكلن: این كه چقدر زمان داری مهم نیست، چگونه می گذرانی مهم است.... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ چارلی چاپلین: با پول می شود خانه خرید ولی آشیانه نه.... رختخواب خرید ولی خواب نه...... ساعت خرید ولی زمان نه...... مقام خرید ولی احترام نه..... کتاب خرید ولی دانش نه..... دارو خرید ولی سلامتی نه..... خانه خرید ولی زندگی نه..... و بالاخره ، می توان قلب خرید، ولی عشق را نه............. 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ ناپلئون بناپارت: مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کُشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک از این کار لذت میبرد... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ وودی آلن: این دیدگاه شما است که گمان میبرید من انسانی کافر و ملحدم. از دیدگاه خدا من یک اُپوزیسیون قانونی محسوب میشوم.... 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ حسین پناهی: من زندگی را دوست دارم ولی از زندگیه دوباره می ترسم دین را دوست دارم ولی از کشیش ها می ترسم قانون را دوست دارم ولی از پاسبان ها می ترسم عشق را دوست دارم ولی از زن ها می ترسم کودکان را دوست دارم ولی از آئینه می ترسم سلام را دوست دارم ولی از زبانم می ترسم من می ترسم پس هستم،این چنین می گذرد روز و روزگار من من روز را دوست دارم ولی از روزگار می ترسم......... 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ سقراط: در لذتی که آمیخته به قباحت بود، خوشحال نباشید و اندیشه کنید که لذت نمی ماند ولی قباحت می ماند . . . 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ ویلیام شکسپیر: دنیا یکسره صحنه بازی است و همه بازیگران آن به نوبت می آیند و می روند و نقش خود را به دیگری می سپارند... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ چارلی چاپلین (بخشی از نامه چارلی به دخترش) : تا وقتی قلب عریان کسی را ندیدی بدن عریان خودت را نشان نده. هیچ وقت چشمانت را برای کسی که معنی نگاهت را نمیفهمد گریان مکن. قلبت را خالی نگه دار اگر هم روزی خواستی کسی را در قلبت جای دهی سعی کن که فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو رو بیشتر از خودم و کمتر ازخدا دوست دارم چون به خدا اعتقاد دارم و به تو نیاز…! 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ اُرد بزرگ: اگر دیگران را با زیباترین منشها و صفات بخوانیم چیزی از ارزش ما نمی کاهد. بلکه او را دلگرم ساخته ایم آنگونه باشد که ما می گوییم...... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ آلبرت انیشتین: مرد به این امید با زن ازدواج میکند که زن هیچگاه تغییر نکند...... زن به این امید با مرد ازدواج میکند که روزی مرد تغییر کند..... و همواره هر دو نا امید میشوند..... 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده