Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ دیل کارنگی: اگر میبینی کسی به روی تو لبخند نمیزند علت را در لبان فرو بسته ی خود جستجو کن.... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ اديسون: خلاقيت يعني يك درصد الهام و 99 درصد عرق ريختن.... وقتي باد مي وزد عده اي به فكر ساختن ديوارند و عده اي ديگر آسياب بادي مي سازند. 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ ژنرال دوگلاس مك آرتور: گذشت زمان آدمي را پير نميسازد , بلكه ترك آرمانها و كمال مطلوبهاست كه ما را فرتوت و افتاده ميكند...... 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ دوسنت اگزوپری: عشق فرآیندی است که در طی آن ، من به تو کمک کنم تا به خود واقعی ات نزدیک تر بشوی، نه آن چه من می خواهم...... 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ کوییلو: آنچه انسان را غرق می کند، در آب افتادن نیست. بلکه زیر آب ماندن است..... 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ الکساندر دوما: زنانی که میخواهند مرد باشند، زنانی هستند که نمیدانند زن هستند.... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ آگارادو: حوادث مشهور دوران گذشتۀ جهان را مروری بکنید ...... تا شما هم مثل من این حقیقت را بپذیرید که بزرگترین جنایات همه با کوچکترین دستها انجام گرفته است. 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ حسین پناهی: لنگه های چوبی در حیاطمان، گرچه کهنه اند و جیر جیر میکنند، اما محکمند … خوش به حالشان که لنگه همند . . . 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ مارتین لوتر کینگ : (سخنرانی در واشنگتن دی سی 1963 ) امروز به شما میگویم ای دوستان من، که با وجود همه دشواریها و محدودیتها،رویایی دارم: که روزی، فرزندان بردههای سابق و فرزندان بردهداران سابق به روی تپههای سرخرنگ جورجیا کنار هم برادرانه بنشینند. 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ آدولف هیتلر: همه انسانها تکامل یافته از میمونها هستند، بجز ما آریایی ها که مستقیمآ از بهشت آمده ایم..... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ ملک الشعرای بهار: پا فشاری و استقامت میخ سزاوار است که عبرت بشر گردد. بر سرش هرچه بیشتر میکوبی پافشاری هایش بیشتر میگردد.... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ بودا: یک شمع مي تواند هزاران شمع را روشن کند، بدون آن که چيزي از دست بدهد. مانند شادي که هيچگاه با تقسيم کردن کم نمي شود...... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ اوشو: در عشق ، جمع یک بعلاوه یک، می شود یک و نه دو. در ژرفای عشق دو بودن ناپدید می شود منطق ریاضی متعالی می گردد و دیگر بکار نمی آید. در ژرفای عشق ، دو تن دیگر دو تن نیستند ، یکی خواهند شد. آنها همچون یک تن احساس می کنند . یک واحد سازمانند و یک لذت سرشار از وجد و سرور. 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ فروغ فرخزاد: این جهان پر از صدای حرکت پاهای مردمی است که همچنان که تو را می بوسند،طناب دار تو را می بافند...... 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ويكتور هوگو: خوشبخت كسي است كه به يكي از اين دو چيز دسترسي دارد: يا كتاب هاي خوب و يا دوستاني كه اهل كتاب باشند......... 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بنجامین فرانکلین: زندگی راستین شما زمانی است كه كاری برای كسی انجام دهید كه توان جبران محبت شما را نداشته باشد... 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ لئو تولستوی: همه انسان ها به فکر تغییر جهان هستند....... اما هیچ کس به فکر تغییر خویش نیست... 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ هلن کلر: زندگی، تاریخ شمار روابط دوستانه است...... دوستان هر روز دنیا را از نو می سازند.بدون عشق دوستان ، قلب ها قدرت تپیدن برای زندگی ندارند. 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بنجامین فرانکلین: دارایی چیزی نیست که داری بلکه چیزیست که با آن خوش باشی.... 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مارس كرانشه: مردي كه ادعا مي كند، ديگر اعتقادي به عشق ندارد، كسي است كه ديگر عشق به او اعتمادي ندارد..... 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده