Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ گوته: شیفتگی آن است که چشمان زنی را دوست بدارید ، بی آنکه رنگ آنرا بیاد آورید....... 25 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ چگوارا: بگذار هر چه از دست میرود برود ...... آنچه را میخواهم که به التماس نیالوده باشد هر چه باشد ، حتی زندگی… 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ برتراند رسل : مشکل دنیای امروز ما این است که احمق ها کاملا از خود یقین دارند و آنهایی که داناترند سرشار از شک و تردیدند...... 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ لارنس استرن: اگر قرار باشد بايستی و به طرف هر سگی که پارس میکند سنگ پرتاب کنی، هرگز به مقصد نمیرسی.... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ آلبرت انیشتین : دو چیز را پایانی نیست : یکی جهان هستی و دیگری حماقت انسان ........ البته در مورد اولی مطمئن نیستم ! 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ انیشتین: دنیا جای خطرناکی برای زندگیست...... نه به خاطر مردمان شرور، بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند. 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ چارلی چاپلین: انسان باش ، پاکدل و یکدل ......... زیرا که گرسنه بودن ، صدقه گرفتن و در فقر مُردن هزاران بار قابل تحمل تر از پست و بی عاطفه بودن است . 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ گابریل گارسیا مارکز: هرگز لبخند را ترک نکن حتی وقتی ناراحتی...... چون هر لحظه ممکن است یک نفر عاشق لبخند تو شود. 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اگوست کنت: چرا باید در انتظار بهشت موعود احتمالی باشیم ؟ ما خود قادریم یک بهشت واقعی در عرصه زمین به وجود آوریم.... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ویکتور هوگو: من نمی گویم هرگز نباید در نگاه اول عاشق شد....... اما اعتقاد دارم برای بار دوم هم باید نگاه کرد. 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ مارک توماس: اگر ده مسیحی معتقد دعا كنند كه سكه ای نیفتد آیا باز هم نخواهد افتاد؟ اگر هزار مسلمانِ معتقد دعا كنند چطور؟ ملیاردها انسان مذهبی چطور؟ 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ لابروی: در این دنیا از دو راه می توان موفق شد...... یا از هوش خود و یا از نادانی دیگران........ 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اریسون سووت ماردن: هر عادتی در ابتدا مانند یک نخ نازک است....... اما هر بار که یکعمل را تکرار می کنیم ما این نخ را ضخیم تر می کنیم. و با تکرار عمل نهایتا این نخ تبدیل به طناب بلندی می شود که برای همیشه به دور فکر و عمل ما میپیچد..... 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ جان ماكسون: هرگاه در بازي شطرنج در حال باختن هستم ، به طور پيوسته از جاي خود بلند شده و سعي ميكنم صفحه را از پشت سر رقيبم نگاه كنم. آنگاه به حركت هاي احمقانه اي كه انجام داده ام پي مي برم...... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ مونتسکیو: آدمی اگر فقط بخواهد خوشبخت باشد به زودی موفق میگردد...... ولی او می خواهد خوشبخت تر از دیگران باشد و این مشکل است زیرا او دیگران را خوشبخت تر از انچه هستند تصور میکند. 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آلبر کامو: بهتر است که در این دنیا فکر کنم خدا هست و وقتی به دنیای دیگر رفتم بدانم که نیست . و این بسیار بهتر از این است که در این دنیا فکر کنم خدا نیست و در آن دنیا بفهمم که هست . 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آنی دیلارد: روزی یک اسكیمو که هیچ پیامبری برای او در قطب نیامده از کشیشی پرسید: اگر من چیزی درباره خدا و گناه ندانم آیا بازهم به جهنم میروم؟ كشیش گفت: نه، اگر ندانی نمی روی. اسكیمو گفت: پس چرا می خواهی این ها را به من بگویی؟ 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جان اولیورهاینر: مردم اشتباهات زندگی خود را روی هم می ریزند و از آنها غولی به وجود می آورند که نامش تقدیر است ....... 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چارلی چاپلین: روز اول خیلی اتفاقی دیدمت, روز دوم الکی الکی چشمام به چشمت افتاد. هفتهی بعد دزدکی بهت نگاه کردم, ماه بعد شانسی به دلم نشستی و حالا سال هاست یواشکی دوستت دارم... 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ احمد شاملو: حرف مزخرف هرگز خریداری ندارد...... پس تو كه پوزه بند به دهان من میزنی از درستی اندیشه من و از نفوذ اندیشه من میترسی. 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده