Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ وودی آلن : (کمدین، کارگردان و نویسنده آمریکایی ) فردی میرود پیش روانکاو و میگوید: «برادرم دیوانه است، فکر میکند مرغ است» روانکاو به او میگوید «خوب چرا پیش من نمیآوریش». جواب میگیرد: «چون تخممرغهایش را نیاز داریم». خوب فکر کنم این خیلی شبیه نظر من درباره روابط انسانی است. این روابط کاملا غیر منطقی و احمقانهاند ولی فکر میکنم که ما آنها را ادامه میدهیم چون به تخممرغها احتیاج داریم.... 25 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ژان ژاک روسو: ( فیلسوف و نویسنده فرانسوی- سوئیسی) هر بدبختی که به من رسیده، از اطمینان و اعتماد به دوستان کودک صفتم بودهاست. کودکان یا چیزی را که به دردشان نمیخورد میبخشند، یا آنچه را که یقین دارند پس خواهند گرفت، میدهند. 24 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ علاءالدین ملماسی : ( مترجم، محقق، مدرس، زبانشناس و شیمیدان ایرانی) در نزاع بين دو نفر هميشه ناگفته ها بيشتر از گفته شده ها تعيين كننده هستند..... 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ برتولت برشت : ( نمایشنامهنویس، کارگردان و شاعر آلمانی) هنر آینهای نیست که با آن واقعیتها را منعکس کنیم. بلکه پُتکی است که با آن باید واقعیت را شکل داد..... 22 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ آرتور شوپنهاور : (فیلسوف آلمانی و پرنفوذ تاریخ در حوزه اخلاق، هنر، ادبیات معاصر و روانشناسی جدید) وقایع خوش زندگی، مثل درختان سبز و خرمی است که وقتی که از دور نظارهشان میکنیم خیلی زیبا بهنظر میرسند........ ولی بهمجرد این که نزدیکشان شده و در داخلشان میرویم زیبائیشان هم از بین میرود. شما در این موقع نمیتوانید بفهمید زیبائیشان بهکجا رفته، آنچه میبینید چند درخت خواهد بود و بس...... 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۱ فلیس لئوناردو بوسکالیا : (نویسنده و سخنران آمریکایی - ایتالیایی) چیزی ویرانگرتر از این نیست که دریابیم فریب همان کسانی را خورده ایم که روزی باورشان داشته ایم! 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ رُنه دِکارْت : (ریاضیدان و فیلسوف فرانسوی) من میتوانم در همه چیز شک کنم، اما در این واقعیت که شک میکنم، نمیتوانم تردیدی داشته باشم. بنابراین شک کردن من امری است یقینی. و از آنجا که شک، یک نحوه از حالات اندیشه و فکر است، پس واقعیت این است که من میاندیشم. چون شک میکنم، پس فکر دارم و چون میاندیشم، پس کسی هستم که میاندیشم. میاندیشم، پس هستم. 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ تئودور روزولت : (بیست و ششمین رئیس جمهور ایالات متحده - برنده اولین جایزه نوبل برای آمریکاییها) عمیق ترین و حقیقتی ترین لذت های زندگی را کسانی خواهند چشید که : از زیر بار هیچ کدام از دردهای سنگین زندگی، شانه خالی نمیکنند. 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۱ موریس مترلینک : (نویسنده، شاعر و فیلسوف بلژیکی) انسان های عوام نظیر شهر صددروازه هستند که سرنوشت از هر دروازهای که بخواهد، وارد میشود.. اما انسان خردمند، شهری است که یک دروازه بسته دارد، هنگامی که سرنوشت خواست وارد شود، ناچار دقالباب میکند. 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۱ مارک تواین : (نویسنده و طنزپرداز آمریکایی - خالق ماجراهای هاکلبری فین و تام سایر) یک دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به سر جای اولش برگردد... ولی در همین مدت یک حقیقت هنوز دارد بند کفشهای خود را میبندد تا حرکت کند. 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۱ پابلو نرودا : (دیپلمات، سناتور و شاعر شیلیایی و برنده جایزه نوبل ادبیات) بالاخره در یک روزی خاص و در مکانی خاص، واقعیت خود را پیدا میکنی. آنجاست که برای تو تلخ ترین یا شیرین ترین لحظه زندگیت رقم خواهد خورد....... 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ حسین سناپور : (نویسنده ایرانی- نویسنده رمان نیمه غایب از پرفروشترین رمانهای معاصر فارسی) فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند. اغلب هم لبخندی چاشنی گفت و گویشان است. دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است، عشق خیلی بیشتر...! 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ فرانک ویلسون کنیون: چیز عجیبی است که خوشبختی را می توان فقط در چند کلمه بیان کرد..... در حالی که برای تشریح بدبختی به صفحات بیشماری نیاز است. 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ اسماعیل فصیح : (داستاننویس و مترجم ایرانی- خالق رمانهایی چون شراب خام و درد سیاوش) برای دوست داشتن یک نفر وقت لازم است. برای نفرت گاهی فقط یک حادثه ، گاهی یک ثانیه کافی است... 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ فیودور میخاییلوویچ داستایفسکی : ( نویسندهٔ نامدار و تاثیر گذار روسی - نویسنده رمان مشهور برادران کارامازوف) آدمی هرقدر هوشمندتر باشد، افسردگی و بطالتش بیشتر است........ 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سر وینستون لئونارد اسپنسر چرچیل : (سیاستمدار و نویسندهٔ بریتانیایی - برنده جایزه نوبل ادبیات در سال ۱۹۵۳) برای تسلط بر یک ملت : اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است!! 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ سعاد صباح : (بانوی شاعر کویتی) دمکراسی این نیست که مرد نظرش را درباره ی سیاست بگوید و کسی هم به او اعتراض نکند. دمکراسی این است که زن نظرش را درباره ی عشق بگوید و کسی هم او را نکشد..... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ اسکار وایلد : (شاعر،نمایشنامهنویس و نویسنده ایرلندی) هر قدیسی، گذشته ای دارد و هر گنهکاری آینده ای ...... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ فیودور میخاییلوویچ داستایفسکی : ( نویسندهٔ نامدار و تاثیر گذار روسی - نویسنده رمان مشهور برادران کارامازوف) چیزهایی هست که نباید گفت ؛ مگر برای دوستان.... چیزهایی هست که نباید گفت ؛ حتی برای دوستان ....... و بالاخره ، چیزهایی هست که نباید گفت ؛ حتی برای خویش ...... 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ مارک تواین : (نویسنده و طنزپرداز آمریکایی- نویسنده رمان ماجراهای هاکلبری فین (۱۸۸۵) و ماجراهای تام سایر (۱۸۷۶)) هرگز با احمق ها بحث نکنید.... آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند. بعد با تجربه ی یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند! 18 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده