Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ مارک تواین : (نویسنده و طنزپرداز آمریکایی - خالق رمان هایی چون ماجراهای هاکلبری فین و تام سایر) آنجا که آزادی نیست،اگر رای دادن چیزی را تغییر میداد، اجازه نمیدادند که رای بدهید.... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ گئورگ ویلهلم فریدریش هگل : (فیلسوف آلمانی که تاثیر قابل توجهی بر دستگاه فلسفی غرب داشت) سه پایهٔ فلسفه : هستی، نیستی و گردیدن است... هستی اولین و روشنترین مفهومی است که ذهن بدان باور دارد و میتواند پایهٔ مناسبی برای آغاز فلسفه باشد. اما هستی در خود مفهوم متضاد خویش یعنی نیستی را در بر دارد. گذر از هستی به نیستی به گردیدن میانجامد و سه پایه کامل میشود. 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ زیگموند فروید : (عصبشناس اتریشی و پایهگذار رشته روانکاوی ) غرايز منبع تنشهايي است که بايد کاهش يابند. ما طوري خلق شده ايم که دائما به دنبال يک حالت توازن يا بهترين ميزان به نام تعادل حياتي هستيم. افراط در ارضا به اندازه محرومیت مضر است. 27 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ جورج واشینگتن : (از رهبران انقلاب آمریکا و نخستین رئیسجمهور آمریکا) در وظیفه ی خود ایستادگی کردن و خاموش ماندن، بهترین پاسخ به تهمت است......... 24 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ ژول ورن : ( نویسنده و آیندهنگر فرانسوی که کتابهای زیادی با مضمون علمی-تخیلی نوشت) یک غم، به تنهایی برای نابودی هزاران نشاط کافی است..... 28 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ مادام دامبر : محترم بودن،نتیجه یك عمر لیاقت اندوختن است..... 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ نِلسون رولیهلاهلا ماندِلا : (نخستین رئیس جمهور آفریقای جنوبی و از فعالان برجستهٔ مخالف آپارتاید در آفریقای جنوبی ) در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بیدار می شود که می داند باید از شیر تندتر بدود وگرنه طعمه او خواهد شد و شیری که می داند باید از آهو تندتر بدود وگرنه از گرسنگی خواهد مرد . مهم نیست شیر باشی یا آهو .... مهم این است که با طلوع آفتاب با تمام توان شروع به دویدن کنی ! 26 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ توماس جفرسون : (نویسندهٔ اصلی اعلامیه استقلال ایالات متحده و سومین رییس جمهور آمریکا) درخت آزادی را باید گاهگاه با خون میهنپرستان و ستمکاران آبیاری کرد..... 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ ویلیام شکسپیر : (شاعر و نمایشنامهنویس انگلیسی ) تردیدهای ما ، خائنینی هستند که با نصایح خود، ما را از حمله به دشمن باز میدارند. درحالی که تصمیمی راسخ و حملهای به موقع میتواند فتح و پیروزی را نصیب ما سازد. 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ فئودور داستایوفسکی : (نویسندهٔ نامدار روسی – خالق آثار ارزشمندی چون برادران کارامازوف) هر چه بیشتر از افراد بشری متنفر میشوم، عشقم به بشریت فزونتر میشود.... 25 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ برتراند راسل : (فیلسوف، منطقدان، ریاضیدان، مورخ، جامعه شناس و فعال صلح طلب بریتانیایی قرن بیستم ) وقتي كه بچه بودم هر شب دعا ميكردم كه خدا يك دوچرخه به من بدهد. بعد فهميدم كه اينطوري فايده ندارد. پس يك دوچرخه دزديدم و دعا كردم كه خدا مرا ببخشد. 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ علی مزینانی مشهور به علی شریعتی : (نویسنده، جامعهشناس، تاریخشناس و پژوهشگر دینی اهل ایران) زن، عشق مي كارد و كينه درو مي كند... ديه اش نصف ديه توست و مجازات زنايش با تو برابر.. مي تواند تنها يك همسر داشته باشد و تو مختار به داشتن چهار همسر هستي.... براي ازدواجش در هر سني اجازه ولي لازم است و تو هر زماني بخواهي به لطف قانونگذار ميتواني ازدواج كني... در محبسي به نام بكارت زنداني است و تو... او كتك مي خورد و تو محاكمه نميشوي... او مي زايد و تو براي فرزندش نام انتخاب مي كني.. او درد ميكشد و تو نگراني كه كودك دختر نباشد.... اوبي خوابي مي كشد و تو خواب حوريان بهشتي را ميبيني.. او مادر مي شود و همه جا مي پرسند نام پدر..... 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ جان اف. کندی: (سی و پنجمین رئیس جمهور آمریکا و آخرین رئیس جمهوری که در این کشور ترور شد) هممیهنان آمریکایی من: نپرسید کشورتان برای شما چه خواهد کرد. بپرسید برای کشورتان چه کاری می توانید انجام دهید.......... هموطن جهانی من: نپرسید آمریکا برای شما چه کار خواهد کرد. بنگرید که چگونه می توانیم به اتفاق برای آزادی انسان اقدام کنیم...... 22 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ لویی فردینان دتوش (سلین) : (از رمان نویسان فرانسوی و مشهور جهان با دیدی سیاه و کالبد شکافانه نسبت به زندگی) من همانطوری مینویسم که حس میکنم... از من خرده میگیرند که بد دهنم و زبان بیادبانه دارم... از بی رحمی و خشونت دائمی کتابهایم انتقاد میکنند. چه کنم؟ دنیا ذاتش را عوض کند، من هم سبکم را عوض میکنم. حقیقت دردی است که هیچ وقت انسان را رها نمیکند و حقیقت این دنیا مرگ است. باید انتخاب کنی؛ مرگ یا دروغ؟ راستش را بخواهید شخصاً هیچوقت جرأت خودکشی را نداشتهام. 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۰ سیمین دانشور : (نویسنده و مترجم ایرانی - نخستین زن ایرانی که به صورتی حرفهای در زبان فارسی داستان نوشت) من از پایان غمانگیز بدم میآید. ما به حد کافی غم داریم. رمان یا داستان باید شاد، محرک و شوقانگیز باشد و من از رمان های سیاه و پر از قتل و مصیبت بدم میآید. رمان باید شکوه و زیبایی را به یاد مردم بیاورد. وظیفه من به عنوان نویسنده ایرانی جذب توده مردم است و وقتی این مردم درک مناسبی پیدا کردند، میتوانند به سراغ کارهای انتزاعی هم بروند 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ مایکل جکسون : (موسیقیدان، بازرگان، رقصنده، بازیگر و فعال حقوق بشر آمریکایی) اگر با این احساس که دیگران عاشق شما هستند به دنیا بیایید و با همین احساس دنیا را ترک کنید..... با هر اتفاق ناخوشایندی که بین این دو زمان برایتان اتفاق بیافتد کنار خواهید آمد. 22 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ لئو نیکلایوویچ تولستوی : ( نویسنده، فیلسوف و فعال اجتماعی روسی) اینکه آدمها ادعا میکنند که بههنگام خشمگینی از اعمال خود بی خبرند، سخن هجو و بیهوده ایست. نزدیک ترین تصمیمات به واقعیت ما در هنگام خشم گرفته میشود. 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ آنتوان دو سنتاگزوپری : (شاعر فرانسوی و نویسنده کتاب شازده کوچولو) تجربه به ما میآموزد که عشق آن نیست که به هم خیره شویم. عشق آن است که هردو به یکسو بنگریم...... 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ آلدوس لئونارد هاکسلی : ( نویسنده و رمان نویس بریتانیایی ) زندگی مانند نقش و نگارهای قالی ایرانی زیباست ولی درک معنای آن مشکل است. شاید جهان ما ، جهنم اهالی سیارهٔ دیگری باشد........ 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ رابیندرانات تاگور: ( شاعر، فیلسوف و موسیقیدان هندی، و اولین برنده جایزه نوبل از آسیا) آب درون ظرف، شفاف است اما آب دریا تیره.... حقیقت های کوچک کلماتی شفاف دارند، اما حقایق بزرگ سکوتی عظیم. 22 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده