Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ حکیم ارد بزرگ : آنهایی که از زادگاه خود می روند تا رشد کنند با سپری شدن روزگار می فهمند بزرگترین گنج زندگی را از دست داده اند و آن زادگاه و میهن است . 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ جكسون براون : وقتی ارتباط عاشقانه ات به انتها میرسد ، فقط به سادگی بگو: همه اش تقصیر من بود ................. 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چایمن : حسود همچون مگسی است که همه جای بدن سالم را رها می کند و بر روی زخمهای آن می نشیند . 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ گابریل گارسیا مارکز : عشق یعنی : دوستت دارم ؛ نه به خاطر شخصیت تو ؛ بلکه به خاطر شخصیتی که در هنگام با تو بودن پیدا می کنم . 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ جواهر لعل نهرو : ( از رهبران جنبش استقلال هند و اولین نخستوزیر هند پس از اعلام استقلال ) برگرداندن تصاوير آويخته بر ديوار، مسير تاريخ را دگرگون نمي كند....... 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ دونالد والترز : راز عشق در این است که در سکوت، دست یکدیگر را بگیرید ....... کم کم یاد می گیرید که بدون کلام رابطه برقرار کنید. 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ پرنسس دایانا : ( شاهدخت ولز - یکی از سرشناسترین و محبوبترین زنان جهان) مشکل اکثر مردم روزگار ما این است که فکر می کنند کسی آن ها را دوست ندارد. 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ ایندیرا گاندی : (نخست وزیر اسبق هندوستان و دختر جواهر لعل نهرو) با مُشت گره شده ، هرگز نمی توانید دستی را بفشارید ...... 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۰ لُرد بایرن : (شاعر بزرگ انگلیسی در زمینه های رومانتیک) هرچه ایمان مرد به هوشش بیشتر شود، زن بهتر میتواند گولش بزند........ 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ باروخ اسپینوزا : (فیلسوف مشهور هلندی-یکی از بزرگترین خردگرایان قرن هفدهم) در جهان غایتی وجود ندارد، زیرا جهان؛خود نمیتواند در خدمت غایتی باشد وگرنه غایت آن میباید بیرون از جهان قرار داشته باشد. اما بیرون از جهان چیزی وجود ندارد.... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ جیدو کریشنا مورتی: (عارف،متفکر و سخنران مشهور هندی) وقتی من فرزند خود را از دست می دهم رنج من به خاطر این نیست که او رفته، بلکه به خاطر این است که من تنها مانده ام. پس من مهمم نه او........ 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ جیدو کریشنا مورتی: (عارف،متفکر و سخنران مشهور هندی) دنیا تو هستی و دنیا از تو جدا نیست....... دنیا با تمام مشکلاتش از پاسخهای تو شکل یافتهاست، بنابر این راه حل در ایجاد مشکلات تازه نیست. 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ آرنولد گلاسکو : کلید همه کارها صبر است. شما جوجه را با صبر کردن از تخم بدست می آورید نه با شکستن آن........ 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ پائولو کوئیلیو : انسانها به شيوه هنديان بر سطح زمين راه مىروند. با يک سبد در جلو و يک سبد در پشت. در سبد جلو, صفات نيک خود را مىگذاريم. در سبد پشتي, عيبهاى خود را نگه مىداريم. به همين دليل در طول زندگى چشمانمان فقط صفات نيک خودمان را مىبيند و عيوب همسفرى که جلوى ما حرکت مىکند. بدين گونه است که درباره خود بهتر از او داورى مىکنيم، غافل از آن که نفر پشت سرى ما هم به همين شيوه درباره ما مىانديشد. 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ چارلز داروین: ( دانشمند، زیستشناس و بنیانگذار نظریه تکامل) باید بگویم که نادانی، اعتماد به نفس بیشتری به انسان میبخشد. همیشه آن کسانی که کم میدانند هستند که ادعا میکنند، این یا آن مساله هرگز توسط علم حل نخواهد شد. 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ مارتین لوتر کینگ جونیور : (رهبر سیاهپوست جنبش حقوق مدنی ایالات متحده آمریکا بوده است) تا زمانیکه انسانهای ستمکشیده نتوانند مهر دشمنان خود را به دل گیرند، نژادپرستی هیچگاه ریشهکن نخواهد شد. 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ رنه دکارت : فیلسوف و ریاضیدان فرانسوی (۳۱ مارس ۱۵۹۶ - ۱۱ فوریه ۱۶۵۰) میاندیشم پس هستم، هستم چون فکر میکنم، فکر میکنم چون شک میکنم. شک ندارم که شک دارم...... 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ لئوناردو داوینچی : ( دانشمند و هنرمند ایتالیایی دوره رنسانس) روزی که به شایستگی بگذرد، خوابی خوش در پی دارد....... عمری هم که به شایستگی صرف شود به مرگی خوش میانجامد....... 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ وینستون چرچیل : (سیاستمدار و دولتمرد بریتانیایی) همه اشتباه ها را خودت انجام نده، به دیگران هم این فرصت را بده که اشتباه کنند...... 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ دالایی لاما : (رهبر دینی بوداییان تبت) در مواقعی که چشم در چشم محبوب خویش هستی، تنها به موضوعات کنونی بپرداز و سراغی از گلایههای قدیمی نگیر. 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده