Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ موریس مترلینگ : چگونه انتظار دارید که به اسرار جهان پی ببریم و چیزی بفهمیم، در صورتی که هنوز نتوانسته ایم دریابیم که : فهمیدن یعنی چی؟ 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ چارلز ديکنز : اگر شروع به قضاوت کردن در مورد مردم بکنى، وقت پيدا نخواهى کرد آنها را دوست داشته باشى... 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ ویلیام شکسپیر : در بدترین ما آنقدر خوبی هست، و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچ یک از ما را شایسته نیست، که از دیگران عیب جویی کنیم . . . 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ میچ آلبوم : وقتی تو از هر نظر مطرود هستی، حتی اصابت یک سنگ به تو می تواند برایت دوست داشتنی باشد... 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ افلاطون : اگر با دلت چیزی یا کسی رو دوستداری زیاد جدی اش نگیر، چون ارزشیندارد، کار دل دوست داشتن است،درست مانند کار چشم که دیدن است....... اما اگر روزی با عقلت کسی رو دوست داشتی،اگر عقلت عاشق شد، بدان که داری چیزی را تجربه می کنی که اسمش عشق واقعی است ..... 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ آنتوان چیکف : از میان کسانی که برای دعای باران به تپه ها می روند، تنها آنهایی که با خود چتر به همراه می برند به کار خود ایمان دارند..... 22 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ وين داير : انتخاب با توست ، ميتوانی بگويی : صبح به خير خدا جان....... يا بگويی : خدا به خير کنه ، صبح شده .... 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ علی شریعتی : وقـــتـي نـــميتوانـــي فـــرياد بزنـــي نـــاله نـــکن , خاموش باش...... قـــرن ها نـــالـــيدن به کـــجا انجامـــيد ؟ ســـکوتـــی کن ،ســـنگين تر از فـــرياد ... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ گاندی: اگر برف می دانست کره خاکی چقدر کثیف است هرگز هنگام فرود آمدن لباس سفید به تن نمیکرد. 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ کن کیز : چرخه ی نارضایتی شما، تا زمانی که خودتان به آن خاتمه ندهید ادامه خواهد یافت........ 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ جورج بوش : من تنها کسی در جهان هستم که ثابت کرد انسانهای با ضریب هوشی پایین هم می توانند رییس جمهور شوند.... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۰ گابریل گارسیا مارکز: در سی سالگی فهمیدم که قدرت، جاذبه مردان است و جاذبه، قدرت زنان! 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ چرچیل: سخت ترین کار دنیا محکوم کردن یک آدم احمق است..... 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ علی شریعتی : من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانیست که نمی رسند و رسیدن حق کسانسیت که نمی دوند.... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ ورنا ام.کلی : دانه های برف جزء شکننده ترین پدیده های طبیعت هستند. اما بنگر زمانی که به هم می چسبند چه کارهایی می توانند انجام دهند. 22 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ ویلیام شکسپیر : زندگی کمدی است برای کسی که فکر می کند و تراژدی است برای کسی که احساس می کند. 22 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ نلسون ماندلا : مهم این نیست که گودال آب کوچکی باشی یا دریایی بیکران، زلال که باشی آسمان در توست..... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ مارتین لوترکینگ : من یک بوته گل سرخ بر بالای یک تپه نیستم. بوته خاری هستم در ته دره....... ولی همیشه سعی می کنم بهترین خار دنیا باشم. 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ لئوناردو داوینچی : تنها سخنگوی جهان طبیعت، آزمایش است، پس باید همیشه به تجربه پرداخت و هركار را به هزار شكل آزمود.... 22 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ آیزاک نیوتن : من نمی دانم كه جهان مرا چه می داند؟ اما من خود را مانند كودكی می بینم كه در كنار ساحل سرگرم بازی است و گاه و بیگاه با یافتن سنگ ریزه ها و یا گوش ماهیهای زیباتر و صافتر از حد معمول، خوشحال می شود؛ حال آنكه اقیانوس بزرگ حقیقت، همچنان كشف نشده پیش رویم گسترده است. 20 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده