Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ آلبر کامو : در کوران زمستان دریافتم که در من تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد..... 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ آدلاي استيونسن : تعريف من از جامعه آزاد، جامعهاي است که بتواني در آن نامحبوب باشي ولي احساس امنيت بکني.... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چالز : هرگز چهار چیز را در زندگی نشکن: اعتماد - قول - ارتباط - قلب زیرا زمانیکه اینها شکسته شوند، صدا ندارند ولی دردشان شدید است. 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ چارلی چاپلین : در دنیا جای کافی برای همه هست. پس به جای آنکه جای کسی را بگیری سعی کن جای خودت را پیدا کنی... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ین لی : زندگی سرانجام تکه چوبی حکاکی شده است که روزی برگهای سبز پرورشش داده اند...... 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ راسل بیکر : یکی از بزرگترین رنجهای بشری ، رنج عقاید جدید است...... 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ راسل بیکر : یکی از بزرگترین رنج های بشری، رنج عقاید جدید است .... 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ روان اتکینسون (مستر بین) : اندوه، فرزند ترس است و شباهت زیادی به پدرش دارد.... با خانواده ترس همانطور رفتار کنید که با حشرات مضر، و برای اینکه امکان رشد به آنها ندهید، پیش از همه بزرگتر ها را از میان بردارید. 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ ناپلئون بناپارت : از کسانی که با شما موافق نیستید، نترسید..... از کسانی بترسید که با شما موافق هستند ولی آنقدر جرات ندارند که عدم موافقت خود را آشکارا بشما بگویند... 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ ژان دلابرویه : بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که : نه سواد کافی برای حرف زدن داشتهباشد، نه شعور لازم برای خاموش ماندن..... 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ آندره شینه : خدا آزادی را آفرید و انسان بندگی را ........ 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ علی شریعتی : مردان در قابوس مردانگی به وسعت غیرقابل تصوری نامردند. برای اثبات آن همین بس که در مقابل قلب فریب خورده ی یک زن می پندارند که مردند....... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ برنارد شاو : زن زشت در دنیا وجود ندارد، فقط برخی از زنان هستند که نمیتوانند خود را زیبا جلوه دهند.... 21 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ علي اكبر دهخدا : هيچ وقت درخت پرثمر استقلال و آزادي، بي آشاميدن خون، بارور و برومند نشده است ...... و من هزاربار بيشتر ترجيح مي دهم كه در راه استقلال و آزادي و آسايش مردم كُشته شوم تا مانند درماندگان در رخت خواب بيماري جان بسپارم. 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ گالیله : من هیچ اجباری در اعتقاد به خدائی که می گویند احساس ، منطق و شعور را به من عطا کرده است.... ولی می خواهد که از بکار بردن آن چشم پوشی کنم حس نمیکنم. 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ مادر ترزا : وقتی پاهایت یاری نکنند، بُن بست همان جایی است که ایستاده ای...... 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ اسکاروایل : بدتر از اینکه کسی درباره ما حرف بزند ، این است که کسی درباره ما حرف نزند....... 20 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چارلی چاپلین : زندگی یک مشکل نیست که باید حلش کرد بلکه یک هدیه است که باید ازش لذت برد..... 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ ضرب المثل دانمارکی : وقتی که از آسمان، آش می بارد گدا قاشق ندارد . . . ! 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ پاول واتسلاویک : خطرناک ترین و جنون آمیزترین عقیده این است که ما عقیده و باور خود را واقعیت محض بدانیم.... 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده