pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ درود بر دوستان یه راهنمایی میخواستم برا خرید لب تاب در حدود 2/500/000 تومان چه مدلی معرفی میکنید چه مارکی بخرم م م از asus زیاد تعریف شنیدم تو بازار الان ایران و مهم ترین چیزی که الان هست سر سایز صفحه مانیتوره ه من نظرم روی 14 اینچ هستش به خاطر کوچیکی و ریزه میزه بودنش دوستان کسی 14 اینچ داره مزایا و معایبش میخواستم 13 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ درود یه راهنمایی میخواستم برا خرید لب تاب در حدود 2/500/000 تومان چه مدلی معرفی میکنید چه مارکی بخرم م م از asus زیاد تعریف شنیدم تو بازار الان ایران و مهم ترین چیزی که الان هست سر سایز صفحه مانیتوره ه من نظرم روی 14 اینچ هستش به خاطر کوچیکی و ریزه میزه بودنش دوستان کسی 14 اینچ داره مزایا و معایبش میخواستم برند Asus توی ایران هم از نظر قیمت خوبه هم از نظر کیفیت 14 اینچ واسه لپتاپ، استاندارد ـه میتونی این مدل رو بگیری Asus X450CC i7 6 1TB 2G Laptop وزنش 2 کیلوگرم ـه و سبُک مانیتورش 14 هست و مشخصات سخت افزاری خیلی خوبی هم داره : Cpu : Intel Core i7 3537U Ram : 6GB DDR3 Graphic : GEFORCE 720M 2GB HDD: 1000Gb قیمت هم 2500 تا 2550 ـه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ برند Asus توی ایران هم از نظر قیمت خوبه هم از نظر کیفیت 14 اینچ واسه لپتاپ، استاندارد ـه میتونی این مدل رو بگیری Asus X450CC i7 6 1TB 2G Laptop وزنش 2 کیلوگرم ـه و سبُک مانیتورش 14 هست و مشخصات سخت افزاری خیلی خوبی هم داره : Cpu : Intel Core i7 3537U Ram : 6GB DDR3 Graphic : GEFORCE 720M 2GB HDD: 1000Gb قیمت هم 2500 تا 2550 ـه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام core i5 هستش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم core i7 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ باید ببنید واسه چه کاری مخواهید اول ببینید توی این زمینه چه چیزی برای شما مهم هست؟ قیمت گرافیک پردازش ... 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ باید ببنید واسه چه کاری مخواهیداول ببینید توی این زمینه چه چیزی برای شما مهم هست؟ قیمت گرافیک پردازش ... استفاده انچانان خاصی ندارم یه نرم افزار متلب با دو سه تا نرم افزار سبک برقی که روی ویندوز 2000 هم نصب میشن قیمت هم میگم تا دو نیم میلیون 7 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ Asus X44 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این مدل البته با Cpu پاینتر دوستم داره اما خیلی ازش راضی هست قیمتش هم نسبت به خواستتون مناسبه Asus k46 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این مدل هم خیلی عالی هست 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ core i5 هستش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم core i7 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خُب ؟! 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ حالا چرا ایسوسالان ایسوس داره پول برندشو میخوره وگرنه برندهای دیگه دست کمی ندارن: این لب تاپ دل با این مشخصات بالا و گرافیک فوق العاده عالیه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینارو هم نگاه بنداز : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من لپ تاپم این مدل هست Toshiba Satellite و خیلیم ازش راضیم دقیق مدلشو یادم نیست مشابه این هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشخصات کلی : مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 1.97 کیلوگرم پردازنده: Intel 2450M 2.5GHz Core i5 3.1 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz حافظه: 4 GB DDR3 هارد دیسک: 640 GB 5400RPM کارت گرافیک: AMD Radeon HD 7670M 1024 MB UpTo 2801 MB صفحه نمایش: 14" - Bright LCD امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7 قبلن Accer داشتم اما خیلی هنگ میکرد راضی نبودم این یکی وزنش هم به نسبت کمتره! الان این 14 اینچ هست و برای من کافیه! شما باید ببینی چیکار میخای باهاش بکنی اونایی که صفحشون بزرگ میشه علاوه بر گرونتر شدن وزنشون بیشتر میشه و زودتر هم باتری خالی میکنن 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ والا من خودم لپ تاپ ندارم اما قصد دارم تو چشم انداز 100 ساله ام اینو بگیرم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ لپ تاپ من hp خيليم خوبه بعد از اين همه سال خيلي ازش راضيم حالا چيكار كردي خريدي يا نه 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ asus برند خوبیه و با 2 و 500 میشه یه مدل خوب گرفت اما الان شرکت عای دیگه ای هم دارن خوب کار می کنن مثل acer و lenovo برو سایت دیجی کالا یه نگاه به مدل های acer aspire بنداز ، خیلی خوب و شیک هستن 14 اینچ کوچیک و زیباس ولی خب واسه بعضی کارا جالب نیس مثل فیلم دیدن 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ سلام آگه هنوز نخریدی پینهاد میکنم به مارک لنوو lenovo هم یه گوشه چشمی داشته باشی هم کاراییش خوبه هم قابل اعتماد از زیر مجموعه های آی بی ام(قول دنیای کامپیوتر) هستش قیمتشم از همه ی مارک ها بهتره اگه خواستی بیشتر راهنمایی میکنم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ سلامآگه هنوز نخریدی پینهاد میکنم به مارک لنوو lenovo هم یه گوشه چشمی داشته باشی هم کاراییش خوبه هم قابل اعتماد از زیر مجموعه های آی بی ام(قول دنیای کامپیوتر) هستش قیمتشم از همه ی مارک ها بهتره اگه خواستی بیشتر راهنمایی میکنم خوشحال میشم م:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ سلامآگه هنوز نخریدی پینهاد میکنم به مارک لنوو lenovo هم یه گوشه چشمی داشته باشی هم کاراییش خوبه هم قابل اعتماد از زیر مجموعه های آی بی ام(قول دنیای کامپیوتر) هستش قیمتشم از همه ی مارک ها بهتره اگه خواستی بیشتر راهنمایی میکنم خوشحال میشم م:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ من خودم asus دارم ...خیلی هم ازش راضیم ...همین امکانات رو اگر سونی میگرفتم دوبرابر قیمت داشت...البته 2 سال پیش گرفتم... چند ماه پیش هم یکی از آشنایان lenovo گرفت ،فکر کنم همین رنج قیمتی که شما میخواهید ،از مدلهای باریک که فکر کنم آخرین سری هست.... 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ خوشحال میشم م:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب باید بگم لنوو با توجه به اینکه مارک جدیدتری در بازاره و برای فروش بیشتر نیاز به مشتری داره برای رقابت قیمتش از مارکهای دیگه بهتر و به صرفه تره تو اگه بخوای سونی وایو بخری باید یه مقداری از پولت رو صرف هزینه ش کنی با 2.5 میتونی یه لنوو core i7 بگیری که همه ی کارات رو راه بندازه و از داشتنش هم لذت ببری سی پی یوی قدرتمندی داره و در عینه حال سازگاریش با برنامه ها عالیه و از همه بهتر گارانتیشه که مشکلات سایر مارک ها رو نداره حالا میشه بگی میخوای ازش چه استفاده ای داشته باشی ؟ نرمافزارهای که کار میکنی چی هستن؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ خب باید بگم لنوو با توجه به اینکه مارک جدیدتری در بازاره و برای فروش بیشتر نیاز به مشتری داره برای رقابت قیمتش از مارکهای دیگه بهتر و به صرفه ترهتو اگه بخوای سونی وایو بخری باید یه مقداری از پولت رو صرف هزینه ش کنی با 2.5 میتونی یه لنوو core i7 بگیری که همه ی کارات رو راه بندازه و از داشتنش هم لذت ببری سی پی یوی قدرتمندی داره و در عینه حال سازگاریش با برنامه ها عالیه و از همه بهتر گارانتیشه که مشکلات سایر مارک ها رو نداره حالا میشه بگی میخوای ازش چه استفاده ای داشته باشی ؟ نرمافزارهای که کار میکنی چی هستن؟ نرم افزار مثل متلب یا سیماتیک plc همین فقط 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ نرم افزار مثل متلب یا سیماتیک plc همین فقط خب میشه با core i3 هم کارت رو راه انداخت تا 2.5 رو میخوای بذاری برا لپ تاپ یا کمتر:| این لینک رو ببین و لیست قیمتهارو مقایسه کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام IBM Lenovo Essential G580-Hلپ تاپ آی بی ام لنوو اسنشال جی ۵۸۰لنوو در اواسط سال ۲۰۱۲، نسل جدیدی از نوتبوک های مالتی مدیای خود را با نام G580 معرفی کرد. در حقیقت G580 را میتوان یکی از نوتبوک های مالتی مدیای ارزان قیمت دانست که شباهتهای بسیاری به برادر بزرگتر خود یعنی مدل حرفه ای Z580 دارد. سری G580 در کانفیگ های بسیاری در بازار وجود دارد و در آنها میتوان از مدلهایی با پردازنده Intel Pentium تا نسل سوم پردازنده های قدرتمند Intel Core یافت. خواننده نقد و بررسی این محصول در دیجی کالا باشید. مشخصات کلی : مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی – وزن ۲٫۶ کیلوگرم پردازنده: Intel 3612QM 2.1GHz Core i7 3.1 GHz – Cache 6 MB – BUS 1333 MHz حافظه: ۶ GB DDR3 هارد دیسک: ۷۵۰ GB 5400RPM کارت گرافیک: Nvidia GeForce 610M 1024 MB UpTo 4096 MB صفحه نمایش: ۱۵٫۶″ – Bright LED امکانات: DVD-RW – فاقد مودم – بلوتوث داخلی – Card Reader – Webcam – LAN – WiFi – HDMI – VGA Port سایر مشخصات: باتری ۶ سلولی -DOS قیمت : ۲۳۹۹۰۰۰ تومان 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ مشخصات و قیمت لپ تاپ های lenovo برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده