FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ بالاخره راحشو پیدا میکنم که چطوری از طریق اینترنت میتونم یه نفر رو با دو تا دستام خفه کنم اگر طالب خشونت هستید،اگر به سیم آخر زده اید و اگر قصد قتل دوستتان را دارید به ما بپیوندید.در تالار صنایع نظامی و دفاعی آخرین متد های قتل بدون دردسر را فراگرفته و بکار ببندید. منتظر حضور گرمتان هستیم 3 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ اگر طالب خشونت هستید،اگر به سیم آخر زده اید و اگر قصد قتل دوستتان را دارید به ما بپیوندید.در تالار صنایع نظامی و دفاعی آخرین متد های قتل بدون دردسر را فراگرفته و بکار ببندید.منتظر حضور گرمتان هستیم اوه اوه طرف خودش این کارس منتظر حضور مان باشید:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ اوه اوه طرف خودش این کارسمنتظر حضور مان باشید:gnugghender: آره خب 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ من که تو پست 7 (اولین حدسم)نوشته بودم رالی 3 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ من که تو پست 7 (اولین حدسم)نوشته بودم رالی رالی به مسابقات خارج جاده یا همون آفرود گفته میشه مثل مسابقات رالی جهانی(WRC) یا رالی داکار یا ترنس سیبریا یا رالی کمل ولی مسابقاتی که داخل پیست برگزار میشه در طبقه بندی مسابقات ریس قرار میگیره که فرمولاوان هم تو این دسته هستش پس طبیعتا حدستون غلطه 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ رالی به مسابقات خارج جاده یا همون آفرود گفته میشه مثل مسابقات رالی جهانی(WRC) یا رالی داکار یا ترنس سیبریا یا رالی کمل ولی مسابقاتی که داخل پیست برگزار میشه در طبقه بندی مسابقات ریس قرار میگیره که فرمولاوان هم تو این دسته هستش پس طبیعتا حدستون غلطه ماشین سواریه دیگه خیلی فرقی ندارن 3 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ ماشین سواریه دیگه خیلی فرقی ندارن نه اتفاقا خیلی تفاوت دارن شما مو میبینی و ما پیچش مو اما کلی بخوایم بگیم طبقه بندی شون اینجوریه:رالی-ریس -درگ-دریفت و چند تا متفرقه که قابل چشم پوشین یا اینکه تو این دسته ها نیستن 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ فکر کنم اومدن ایران!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ فکر کنم اومدن ایران!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ مسابقه فرمول وان هستش آورین،آورین 5 لینک به دیدگاه
goghnoos 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ علیک سلام ققنوس خان سلامٌ علیکم (با لهجه) بابا خیلی هم جدید نیستم چند وقت پسوردمو فراموش کرده بودم ناشناس میومدم الان این حدسه ؟ آقا بذارین بگم تا بعضی دوستان تشنج نکردن و روانه بیمارستان نشدن(ماشالا به این استقبال) دوست عزیزم جناب ققنوس توضیحات بسیار کاملی دادن و از تیزهوشیشون خوشم اومد. همچنین رامین عزیز که در پستشون اشاره کرده بودند.بله دوستان این تصویر مربوط به مسابقات اتومبیلرانی فرمول یک میشه که چندی پیش در پیست مونزای ایتالیا با قهرمانی سباستین فتل(متاسفانه طبق معمول) برگزار شد. از دوستان بخاطر شرکت در تاپیک بسیار ممنونم خواستین لینک کلیپشو براتون میذارم مرسی خودروی ووولکسو بردم انگار :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
FARHUD 3117 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ سلامٌ علیکم (با لهجه) بابا خیلی هم جدید نیستم چند وقت پسوردمو فراموش کرده بودم ناشناس میومدم مرسی خودروی ووولکسو بردم انگار :hapydancsmil: ما جایزمون چینی نیست 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ به نظرم کاکا نسبت به بقیه بیشتر لذت میبره:ws3: 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ مسابقات فرمول وان هست؟ بالای صفحه بهتون گفتن بله درسته دیگه 1 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ بالای صفحه بهتون گفتن بله درسته دیگه پس مسابقات فرمول وان جدی؟ 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ پس مسابقات فرمول وان جدی؟ انقدر بر اعصاب بنده قدم نزنید لدفن 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ انقدر بر اعصاب بنده قدم نزنید لدفن مگه اعصاب تو محل قدم زدنه؟ خب دیگه باز اینا یه تاپیک پیدا کردنا دیگه ولش نمیکنن یه معما بود که به سلامتی به جواب رسید پاشید برید تاپیکای خودتون مسوول محترمه تا تاپیک به فنا نرفته بیا قلفش کن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده