not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقای ماسارو ایموتو محقق ژاپنی مدعی شد که مولکولهای آب از مفاهیم انسانی تاثیر می پذیرند. 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ یه توضیحی در موردش میدادی 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ یه توضیحی در موردش میدادی عجله ای بود حال نداشتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اصن مونده بودم کجا بزارمش:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ عجله ای بود حال نداشتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3اصن مونده بودم کجا بزارمش:icon_pf (34): الان یعنی آب شهید شده؟؟؟؟:icon_pf (34): خدا بیامرزدش کجا شهید شده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ من دیده بودم قبلا اما حوصله توضیح دادن ندارم :icon_pf (34): البته اگه این همونی باشه که من دیدم ! چون اونی که من دیدم هم اسمش همین بود 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ عجله ای بود حال نداشتم:5c6ipag2mnshmsf5ju3اصن مونده بودم کجا بزارمش:icon_pf (34): هونیه که عکس العمل مولکولهای آب در برابر کلمه الله و ... رو نشون می ده ؟ و آرایش مولکولهاش تغییر میکنه ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان یعنی آب شهید شده؟؟؟؟:icon_pf (34):خدا بیامرزدش کجا شهید شده؟؟؟ الان حوصله دارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ قبلا اينو ديده بودم اين تحقيقات منابع لاتين معتبري ازش نديدم ... اگر پيداكرديد در اختيار منم بزاريد اگر اين تحقيقات واقعي باشه ... من ميتونم يك پيشنهاد خوب براي تعيين مرز فيزك و مت فيزيكش به محقق بدمن البته سطح سواد من خيلي كمه ... اما بالاخره يكچيزاي تو ذهنمه اينو بايد از نظر شيمي فيزيك بيشتر بررسي كنه تا حقايق بيشتري برش اشكار بشه شايد اين پيشنهاد از طرف يك دانشجو با 65 واحد پاسي / مثل من / براي يك پير علم شيمي مسخره باشه ... ولي من هميشه نظرم رو ميگم 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۲ هونیه که عکس العمل مولکولهای آب در برابر کلمه الله و ... رو نشون می ده ؟ و آرایش مولکولهاش تغییر میکنه ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خو دانلودش کن ببین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فقط واسه کلمه الله و مفاهیم اسلامی نیست! کلا با خوی و رفتار انسانی ارتباط داره طبق گفته ایشون یه فیلم هم دیدم در این مورد! آناهیتا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده