sanaz dabiri 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ چرا خبری ار تایید مقاله من نشد؟!:sigh: 9 صفحست برا 25 میخوام 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۳ چرا خبری ار تایید مقاله من نشد؟!:sigh: 9 صفحست برا 25 میخوام دوست عزیز عذر میخوام بابت تاخیر..همین امروز سفارش شما پیگیری میشه 2 لینک به دیدگاه
sanaz dabiri 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ دوست عزیز عذر میخوام بابت تاخیر..همین امروز سفارش شما پیگیری میشه ممنون فقط من سطح نقره ای میخوام تا آخر این هفته چون برای 25 باید تحویل بدم 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ ممنون فقط من سطح نقره ای میخوام تا آخر این هفته چون برای 25 باید تحویل بدم form darkhasteton ro mojadad ersal konid dar forme darkhasti sefereshe sat'he talaei shode 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ ترجمه خانوم/آقای محجوب تحویل داده شد -------------- سفارش خانوم دبیری کنسل شد 3 لینک به دیدگاه
nikroojavad 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۳ سلام ببخشید من چند روز پیش درخواست چند صفحه ترجمه رو دادم. الان برای پرداخت هزینه و وقت تحویل دقیقا باید چیکار کنم 2 لینک به دیدگاه
nikroojavad 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ سلام ببخشید من یک هفته پیش درخواست چند صفحه ترجمه رو دادم. الان برای پرداخت هزینه و وقت تحویل دقیقا باید چیکار کنم خواهشا من وقت ندارم سریع باید پروژه رو تحویل بدم ..... 2 لینک به دیدگاه
princeiman 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ با سلام و تشکر من فرم رو فرستادم و برای 2هفته دیگه میخوامش...!!بی زحمت عجله کنید;) 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ سلامببخشید من یک هفته پیش درخواست چند صفحه ترجمه رو دادم. الان برای پرداخت هزینه و وقت تحویل دقیقا باید چیکار کنم خواهشا من وقت ندارم سریع باید پروژه رو تحویل بدم ..... با سلام سفارش شما تا فردا حاضره..لطفا ایمیلتون رو چک کنید با سلام و تشکرمن فرم رو فرستادم و برای 2هفته دیگه میخوامش...!!بی زحمت عجله کنید;) لطفا ایمیلتون رو چک کنید 1 لینک به دیدگاه
azadeh haj esfadiari 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ با سلام بنده فارغ التحصیل رشته ی مترجمی زبان هستم و همچنین دوره ی معماری داخلی را در دانشکده هنرهای زیباگذارنده و مایلم که در زمینه ترجمه با شما همکاری نمایم. 3 لینک به دیدگاه
sinister 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام من فایل مقاله ام رو فرستادم از کجا بدونم چقدر هزینش میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام و خسته نباشید فایل مقاله رو با قسمتی که میخواستم ترجمه شه 2 - 3 روز پیش فرستادم اما هنوز ایمیلی به دستم نرسیده! ممنون میشم رسیدگی کنین 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ با سلام بنده فارغ التحصیل رشته ی مترجمی زبان هستم و همچنین دوره ی معماری داخلی را در دانشکده هنرهای زیباگذارنده و مایلم که در زمینه ترجمه با شما همکاری نمایم. به تیم ترجمه خوش اومدی دوست عزیز سلام من فایل مقاله ام رو فرستادم از کجا بدونم چقدر هزینش میشه؟ سلام ایمیلتون رو چک کنید لطفا سلام و خسته نباشیدفایل مقاله رو با قسمتی که میخواستم ترجمه شه 2 - 3 روز پیش فرستادم اما هنوز ایمیلی به دستم نرسیده! ممنون میشم رسیدگی کنین سلام بابت تاخیر در پاسخگویی معذرت میخوام ایمیلتون رو چک کنید لطفا 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ من دو مقاله دارم میخوام تا سه شنبه واسم ترجمه شه امکانش هست؟؟؟هزینشو چه جوری باید حساب کنم؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفارشات ترجمه به ایمیل مخصوص ترجمه نواندیشان فرستاده میشه و بعدش ما میسپاریمش به مترجم متخصص همون رشته به لینک زیر سر بزن عزیزم [h=1]ترجمه مقالات تخصصی[/h] این تاپیک فقط برای پیگیری سفارشات هست 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ سلام بابت تاخیر در پاسخگویی معذرت میخوام ایمیلتون رو چک کنید لطفا سلام و عرض خسته نباشید خواهش میکنم هنوز ایمیل هزینه و زمان تحویل ترجمه برام ارسال نشده ممنون میشم پیگیریش کنین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سپاسگذارم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۳ با عرض پوزش بابت تاخیر درپاسخگویی تا فردا هزینه و زمان تحویل براتون فرستاده میشه 4 لینک به دیدگاه
ahmad k 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ سلام من یه مقاله فرستادم واسه ترجمه هنوز ایمیل هزینه و زمان تحویل ترجمه برام ارسال نشده ممنون میشم پیگیریش کنین 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ با عرض پوزش بابت تاخیر درپاسخگوییتا فردا هزینه و زمان تحویل براتون فرستاده میشه خواهش میکنم یه سوال دگ: همیشه مدت زمان ارسال درخواست تا دریافت ایمیل هزینه و اینا انقد طول میکشه؟ یا این سری شانس من اینجوری شده؟! این مدت زمان حدودا متوسطش چقدر طول میکشه؟ 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سلام من یه مقاله فرستادم واسه ترجمه هنوز ایمیل هزینه و زمان تحویل ترجمه برام ارسال نشده ممنون میشم پیگیریش کنین سلام ایمیلتون رو چک کنید خواهش میکنمیه سوال دگ: همیشه مدت زمان ارسال درخواست تا دریافت ایمیل هزینه و اینا انقد طول میکشه؟ یا این سری شانس من اینجوری شده؟! این مدت زمان حدودا متوسطش چقدر طول میکشه؟ متاسفانه این دفعه از شانس شما و نبود مترجم زیاد طول کشید اما نهایتا تا چهارشنبه سفارشتون حاضره زمان ایمیل اطلاع رسانی هزینه و زمان تحویل سفارش نهایتا یه روز طول میکشه 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ ممنونم یه سوال دگ هم داشتم اینکه نوشته شده: سطح طلایی: صفحه ای 3500 تومان سطح نقره ای: صفحه ای 2400 تومان * هر صفحه شامل 250 کلمه میباشد. تعداد کلمات برحسب شمارش کلمات لاتین هست یا فارسی(ترجمه شدش)؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده