noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ انتخاب بین این همه عکس خیلی سخته... میشه چندتا فرستاد؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ ببخشید که دیر جوابتونو دادم.نه دوستم.لطفا یک عکسو بفرستید. چرا عکسارو نمیفرستید پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۲ سلام. آناهیتا جان احساس میکنم انجمن مدتی هست کم رفت و آمد شده! نمیدونم من نمیام اینطوریه یا ... من الان تو دانشگام ... یه طراحی قشنگ پیدا نکردم که عکس بگیرم! 6 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ ظاهرا تنها شرکت کننده مسابقه من هستم!!!!!!!!!!!!! :icon_pf (34): پس اگه اینطوریه منم عکسمو نمیفرستم... اگه دوستان دیگه ای هم شرکت کردن به من هم اطلاع بدین عکسمو بفرستم. 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ ظاهرا تنها شرکت کننده مسابقه من هستم!!!!!!!!!!!!! :icon_pf (34):پس اگه اینطوریه منم عکسمو نمیفرستم... اگه دوستان دیگه ای هم شرکت کردن به من هم اطلاع بدین عکسمو بفرستم. ناامید نشین شما عکستونو بفرستین، بقیه هم ایشاالله میفرستن 5 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۲ من از دوستای گلم واقعا معذرت میخوام.چون سیستم من دچار نقص فنی شده و انجمن رو باز نمیکنه من دیر به دیر میام و مجبورم مهلت مسابقه رو تمدید کنم تا حداقل از حضور خودم مطمئن شم. بله دوستای عزیزی عکس فرستادن. ما منتظر بقیه عکس ها هستیم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده