رفتن به مطلب

مسابقه عکس محیط زیست با موضوع طراحی پارک ها

ارسال های توصیه شده

سلامی گرم حضور دوستان گل نواندیشانی

بخاطر تاخیری که در برگزاری این مسابقه داشتیم مارو ببخشید:sorry:

در بخش مسابقات محیط زیست از دوستان عزیزمون خواسته بودیم تا نظراتشون رو درباره موضوع دومین مسابقه عکس تالار محیط زیست برامون بگن تا بهترینش انتخاب و برای مسابقه این دفعه مون ارائه بشه. و البته امتیازی هم برای این دوست عزیز در نظر گرفته شده و بهشون تقدیم شه.

از همه دوستای گلم که نظرات بسیار جالب و البته زیبایی داشتند تشکر میکنم:love070:

و اما موضوع دومین دوره مسابقات عکس محیط زیست رو هم به پیشنهاد دوست عزیزم مهدی محمودی اعلام میکنم. مهدی عزیز 50 امتیاز متعلق به شماست.مبارکتون باشه.

:2rqfst4::w71::w14:

تالار محیط زیست برگزار می کند:

:hapydancsmil:دومین مسابقه عکس محیط زیست با موضوع طراحی پارک ها:hapydancsmil:

شما دوستان عزیز میتونید عکس هایی از طراحی های صورت گرفته از پارک ها و فضاهای سبز که خودتون انداختید و یا از اینترنت گرفتید رو برای بنده به صورت پیام خصوصی ارسال کنید تا در مسابقه شرکت داده بشن. معیار هایی که برای نظرسنجی مدنظر ماست و از عزیزانی که در نظرسنجی شرکت میکنند انتظار داریم برای انتخاب عکسهای برتر مدنظر قرار بدن در ابتدا رعایت نکات عکاسی از قبیل کادر مناسب و ترکیب بندی رنگ و... و همچنین زیبایی منظره هست. قالب عکس ها هم طبق روال همیشه 800*600 و در آپلودسنتر نواندیشان آپلود شه.

بنا به نظر دوستان لطفا فقط عکسی باشه که خودتون گرفته باشین

با سپاس (sookut)

مهلت ارسال آثار تا پایان ماه مهر می باشد.

:626gdau:جوایز مسابقه ::626gdau:

نفر اول : 150 امتیاز

نفر دوم : 100 امتیاز

نفر سوم : 70 امتیاز

درصورت افزایش شرکت کنندگان جوایز هم به همان نسبت افزایش پیدا میکنند.

:icon_gol:منتظر حضور شما دوستان عزیز هستیم.:icon_gol:

• Like 26
لینک به دیدگاه

ممنون از دعوتت آناهیتای عزیز:w16:

مسابقه خوبیه حتما شرکت میکنم ولی کاش عکس اینترنتی مجاز نبود و همه میرفت عکس میگرفتن چون ماشالا پارک زیاده و سخت نیست:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

مرسی آناهیتا جون...

موضوع باب خودمه!به کسیم دیگه احتیاج نیست...خودم از نت میگیرم:ws3:به سختیییی

اگه بشه حتما شرکت میکنم:w16:...

• Like 5
لینک به دیدگاه

واسه طراحی پارک، حتماً عکسای خیلی قشنگی فرستاده میشه.

ولی خب صرفاً جهت شرکت کردن تو مسابقه، منم شرکت میکنم یه عکس داغون میفرستم :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ممنون از دعوتت آناهیتای عزیز:w16:

مسابقه خوبیه حتما شرکت میکنم ولی کاش عکس اینترنتی مجاز نبود و همه میرفت عکس میگرفتن چون ماشالا پارک زیاده و سخت نیست:ws3:

ماجرای اینترنت چیه؟:ws38::ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
ماجرای اینترنت چیه؟:ws38::ws3:

مگه اینترنتی هم هست؟ :ws52:

بله دیگه آناهیتا نوشته اینترنتی هم مجازه:w02::

شما دوستان عزیز میتونید عکس هایی از طراحی های صورت گرفته از پارک ها و فضاهای سبز که خودتون انداختید و یا از اینترنت گرفتید رو برای بنده به صورت پیام خصوصی ارسال کنید تا در مسابقه شرکت داده بشن. معیار هایی که برای نظرسنجی مدنظر ماست و از عزیزانی که در نظرسنجی شرکت میکنند انتظار داریم برای انتخاب عکسهای برتر مدنظر قرار بدن در ابتدا رعایت نکات عکاسی از قبیل کادر مناسب و ترکیب بندی رنگ و... و همچنین زیبایی منظره هست. قالب عکس ها هم طبق روال همیشه 800*600 و در آپلودسنتر نواندیشان آپلود شه. لطفا به همراه ارسال عکس ها منبع رو هم ذکر کنید.یعنی عکس از خودتونه یا اینترنتیه.
  • Like 8
لینک به دیدگاه

سلام.

با تشکر از دوستان برای انتخاب موضوع خوب..

اما بنده ترجیح میدم برای چنین موضوعی عکسی که خودم گرفته باشم رو شرکت بدم نه عکسی که از اینترنت باشه...

به این دلایل که

1. ممکنه تصویری رو که بنده از اینترنت تهیه کردم رو شخص یا اشخاص دیگری هم برای شرکت در مسابقه ارائه بدن..چون اینترنت یه منبع عمومیه.

2.تصویری که خود شخص گرفته باشه نگرش اون شخص هست به اون موضوع هم در انتخاب مکان، هم در کادربندی، تنظیم نور و ... و از همه مهمتر احساس اون شخص رو به اون فضا بیان میکنه.

3.شخص خود فضا رو از نزدیک لمس کرده و برای گرفتن عکس مطمئنا فضا رو درک کرده اما عکسی که در اینترنت هست فقط یه کادره که بدون حضور در اون فضا و موقعیت به خوبی فضا درک نمیشه.

ممنون انشاالله شرکت میکنم با عکسی که خودم گرفته باشم.:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام.

اما بنده ترجیح میدم برای چنین موضوعی عکسی که خودم گرفته باشم رو شرکت بدم نه عکسی که از اینترنت باشه...

به این دلایل که

1. ممکنه تصویری رو که بنده از اینترنت تهیه کردم رو شخص یا اشخاص دیگری هم برای شرکت در مسابقه ارائه بدن..چون اینترنت یه منبع عمومیه.

2.تصویری که خود شخص گرفته باشه نگرش اون شخص هست به اون موضوع هم در انتخاب مکان، هم در کادربندی، تنظیم نور و ... و از همه مهمتر احساس اون شخص رو به اون فضا بیان میکنه.

3.شخص خود فضا رو از نزدیک لمس کرده و برای گرفتن عکس مطمئنا فضا رو درک کرده اما عکسی که در اینترنت هست فقط یه کادره که بدون حضور در اون فضا و موقعیت به خوبی فضا درک نمیشه.

ممنونم از نظرات همه دوستان و همچنین شما

:icon_gol:من پست اول رو با اجازه آناهیتای گل اصلاح کردم

فقط عکسی باشه که دوستان خودشون گرفتن

ممنونم از توجهتون:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام.

به این دلایل که

ممنون دوست عزیز:icon_gol:

ممنونم از نظرات همه دوستان و همچنین شما

:icon_gol:من پست اول رو با اجازه آناهیتای گل اصلاح کردم

فقط عکسی باشه که دوستان خودشون گرفتن

ممنونم از توجهتون:icon_gol:

ممنون سیما جونم.

آقا ما میخواستیم دست بچه ها باز باشه. باز نگن این موضوع سخته..پارک از کجا بیاریم و این چیزا:w58:

کار خوبی کردی سیما جون.

بله مسابقه ما اصن عکس اینترنتی توش جا نداره.:whistles:

واستا ببینم چرا عکساتونو نفرستادید ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:179:

• Like 5
لینک به دیدگاه

:banel_smiley_4:

چرا عکساتونو نمیفرستییییییییییییییییییییییییییییییید؟ها؟:w74:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...