مهندس.. 189 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ سلام. تو این کشور همه جا میگن ازدواج سنت پیامبره. انگار قبل پیامبر تو کل دنیا همه سوشال فرند بودن، بچه ها حاصل دوست دختر دوست پسری بوده. شما فکر میکنین ازدواج سنت کیه؟واقعا یه سنت مقدسه؟ 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۲ سلام.تو این کشور همه جا میگن ازدواج سنت پیامبره. انگار قبل پیامبر تو کل دنیا همه سوشال فرند بودن، بچه ها حاصل دوست دختر دوست پسری بوده. شما فکر میکنین ازدواج سنت کیه؟واقعا یه سنت مقدسه؟ فکر کنم چون که پیامبر اسلام بر این امر توصیه و تاکید میکرده و سیره و راه و روش پیامبر بوده،بخاطر این میگن سنت پیامبر اسلامه و منظور این نیست که پیامبر اسلام پایه گذاری کرده. من یه جایی خونده بودم که ازدواج حاصل از تکامل روابط زن و مرد هستش . بطوری که در اجتماعات اولیه انسانهای نخستین،زنها و مردها بدون تملک با هم آمیزش میکردن.با تکامل زندگی اجتماعی این آمیزش بصورت گروهی تبدیل شد یعنی یک گروه زن متعلق به یک گروه مرد بودن و مردان این دو گروه اجازه نداشتن با زنهای گروه دیگر آمیزش کنن و در این صورت جنگو دعوا راه میوفتاده.بعدش گروه ها کوچکتر میشه و حتی در دوره ای به گروه هایی کوچک با تعداد زن و یا مرد نامساوی تبدیل میشه(مثل مردهای چند زنه) و در سیر تکاملی به صورت ازدواج و رسمی در میاد . البته تاکید میکنم که من این مطلبو بصورت تفننی خوندم و یک نظریه هستش و از اعتبار و درستی و نادرستیش خبر ندارم. 2 لینک به دیدگاه
مهندس.. 189 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ فکر کنم چون که پیامبر اسلام بر این امر توصیه و تاکید میکرده و سیره و راه و روش پیامبر بوده،بخاطر این میگن سنت پیامبر اسلامه و منظور این نیست که پیامبر اسلام پایه گذاری کرده. من یه جایی خونده بودم که ازدواج حاصل از تکامل روابط زن و مرد هستش . بطوری که در اجتماعات اولیه انسانهای نخستین،زنها و مردها بدون تملک با هم آمیزش میکردن.با تکامل زندگی اجتماعی این آمیزش بصورت گروهی تبدیل شد یعنی یک گروه زن متعلق به یک گروه مرد بودن و مردان این دو گروه اجازه نداشتن با زنهای گروه دیگر آمیزش کنن و در این صورت جنگو دعوا راه میوفتاده.بعدش گروه ها کوچکتر میشه و حتی در دوره ای به گروه هایی کوچک با تعداد زن و یا مرد نامساوی تبدیل میشه(مثل مردهای چند زنه) و در سیر تکاملی به صورت ازدواج و رسمی در میاد . البته تاکید میکنم که من این مطلبو بصورت تفننی خوندم و یک نظریه هستش و از اعتبار و درستی و نادرستیش خبر ندارم. اول بحث بهتره بیاییم ازدواج رو تعریف کنیم. شما به چی میگی ازدواج؟ اینکه صرفا مرد و زنی پس از خواندن خطبه عربی یا به زبونی دیگه همبستر شدن اسمش ازدواجه؟ یا یه پدیده زمان بر همراه با شناخت و عشقه؟ دوست دارم بدونم کدوم یک از ازدواج های پیامبر شما این ویژگی هارو داشته.یه ماجرای عشقی رو مثلا بگین.یه جا 30 سال خانم کوچیکتره یه جا 20 سال بزرگتر بقیه هم که واسه قبیله و قدرت بوده، یه عده هم کنیز بودن. 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۲ اول بحث بهتره بیاییم ازدواج رو تعریف کنیم.شما به چی میگی ازدواج؟ ازدواج کردن یعنی همسر گزیدن-زوج شدن-پیمان زناشوئی بستن. ازدواج نوعی قرار گذاشتن و یا پیمان بستن برای برقراری ارتباطه. نیاز به برقراری ارتباط و آمیزش در انسانها و سایر جانوران با جنس مخالف در سرشت و نهاد اونها وجود داره و ماهیت آفرینش اونهاست و این نیاز در مراحلی بسیار شدید و افسار گسیخته هستش.پس برقراری این ارتباط تقریبا ناگزیره ،ضمن اینکه ثمره این ارنباط بوجود آمدن فرزنده که احساس مسئولیت نگهداری و بزرگ کردن فرزند در زوج احساس میشه و احتمالا سیر تکاملی و قانونمند این ارتباط تبدیل به ازدواج شده. ازدواج یک نماده :یعنی نمایش دهنده و اعلام کننده ارتباط زن و مرد هستش. ازدواج یک رسم و سنته :یعنی از زمانهای بسیار دور مرسوم شده و هنوز هم بقیه مطابق همون رفتار میکنن. ازدواج یک عرف و بعضا قانون هستش : یعنی جاری شدن عمل ازدواج در طول دوران تاریخ ،اونو به یک عادت و عمل پسندیده و متداول و گاها بصورت قانون تبدیل کرده. اینکه صرفا مرد و زنی پس از خواندن خطبه عربی یا به زبونی دیگه همبستر شدن اسمش ازدواجه؟ یا یه پدیده زمان بر همراه با شناخت و عشقه؟ پدیده و شیوه ازدواج کاملا به فرهنگ و تعالیم فرهنگی یک جامعه بستگی داره . رفتار و پیروی کردن در حیطه فرهنگ یک جامعه برای افراد همون جامعه بسیار عادی و عین عقل و منطق هستش.بنابراین ممکنه در ی جامعه با لغات عربی پیوند دو نفر برقرار بشه و در جوامع دیگه به گونه های دیگه. دوست دارم بدونم کدوم یک از ازدواج های پیامبر شما این ویژگی هارو داشته. یه ماجرای عشقی رو مثلا بگین.یه جا 30 سال خانم کوچیکتره یه جا 20 سال بزرگتر بقیه هم که واسه قبیله و قدرت بوده، یه عده هم کنیز بودن. ازدواجهای پیامبر اسلام در حیطه فرهنگ جامعه و آموزه های زمان خودش بوده مضافاً بر اینکه پیامبر اسلام خودش پایه گذار و ابداع کننده یک شیوه و راه و روش زندگی و اعتقادی با تعداد زیادی پیرو بوده. پس در اصل داشته طبق رسوم منطق خودش رفتار میکرده. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده