نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ نه ولی خانومااااااااا رو خوب میشناسم. میدونم اگه اراده کنن عصبی کردن آقایون کار سختی براشون نیس. آفرین خوب اومدی ، دقیقا همینطوره 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ گناه دارن:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ بله دیگهههخانومای محترمشون اعصابشون رو Shift+Delete میکنن حتما حقشونه....:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ حتما حقشونه....:icon_razz: من دیگه حرفی ندارمممم 4 لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ حتما حقشونه....:icon_razz: نه حالا همشون 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ من دیگه حرفی ندارمممم اگه حرفی داشتی.جای تعجب داشت 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ من دیگه حرفی ندارمممم معلومه نه حالا همشون اتفاقا همشون... حال کل کل ندارم.. 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ همون قدر که مردارو میشه اذیت کرد خانومارو هم میشه... من هیچوقت شوهرمو اذیت نمیکنم.... 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ همون قدر که مردارو میشه اذیت کرد خانومارو هم میشه...من هیچوقت شوهرمو اذیت نمیکنم.... افرین نازی اونام حقشونه... 4 لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ معلومه اتفاقا همشون... حال کل کل ندارم.. نههههههههههههههههههههههههه ، همه نه 4 لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ همون قدر که مردارو میشه اذیت کرد خانومارو هم میشه...من هیچوقت شوهرمو اذیت نمیکنم.... میشه ولی شوهرا اینکارو نمیکنن ، بخاطره خودشونم شده اینکارو نمیکنن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ نههههههههههههههههههههههههه ، همه نه :vahidrk:داد نزنی دیگه ها... بازم میگم همشون همشون همشون همشون همشون همشون همشون همشون 2 لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ :vahidrk:داد نزنی دیگه ها... بازم میگمهمشون همشون همشون همشون همشون همشون همشون همشون اصلا من کاری به شماها ندارم ، شوهره من حقش نیس اصلن اینطوری نیس بنده خدا ، بی انصافیه میگی همشون 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ اگه حرفی داشتی.جای تعجب داشت معلومه اتفاقا همشون... حال کل کل ندارم.. :97: 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ اتفاقا همشون... حال کل کل ندارم.. :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ اصلا من کاری به شماها ندارم ، شوهره من حقش نیس اصلن اینطوری نیس بنده خدا ، بی انصافیه میگی همشون :97: تو چنین بحث هایی. کلی حرف زده میشه نه جزیی.. و گرنه باید جنبه شنیدن باشه.. بازم میگم. همشون.... علی لبو خوردی قرمز شدی.. 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ افرین نازیاونام حقشونه... حقشون نیست آدما که نباس با هم لجبازی کنن زن باس هرچی شوهرش میگه بگه چشم... این اعتقاده منه 3 لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ تو چنین بحث هایی. کلی حرف زده میشه نه جزیی.. و گرنه باید جنبه شنیدن باشه.. بازم میگم. همشون.... علی لبو خوردی قرمز شدی.. اتفاقا دقیقا چون بحث کلی هست میگم ، همه خوب یا همه بد نیستن عزیزم 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ اینم یه ترفندی هس برا عصبی کردن آقایون....البته اگه این حرفاتون به طنز هس...... ولی زهی خیال باطل!!!!!ما تو این موارد بسیار خنده رو هستیم.........بگید!!!! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ تو چنین بحث هایی. کلی حرف زده میشه نه جزیی.. و گرنه باید جنبه شنیدن باشه.. بازم میگم. همشون.... علی لبو خوردی قرمز شدی.. حقشون نیستآدما که نباس با هم لجبازی کنن زن باس هرچی شوهرش میگه بگه چشم... این اعتقاده منه یاد بیگیرین به این میگن زن زندگییی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده