Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ بادمجون بم آفت نداره بابا این آقایون همه از هم بدتر وبی خیال ترن 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ دختر رویاهای من باید دقیقا همین تکنیکا رو به کار ببره بعدش منم بهش پاتک بزنم بعدش هی تلافی کنیم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ چی داغونه؟ اشتباه تایپی بود منظورم اعصاب داغون بود:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ چی چی صب؟؟ اعصاببببببببببببببب 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ اینقدر کل کل نکنین!!! بابا اصن قبول . . . . . . . شما هم بلدین مردا رو روانی کنین 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ باشه بلدین قبول من هم قبول میکنم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ آخ جون ما بردیم .:w14::w14::w14: کلا ما برنده هستیم . 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ آخ جون ما بردیم .:w14::w14::w14: کلا ما برنده هستیم . برا روانی کردن آقایون بله... 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ آخ جون ما بردیم .:w14::w14::w14: کلا ما برنده هستیم . ولی دوست دخترمون با ما خیلی خوبه ها با من هم مهربونه این از این میشه تیکه کلام ما مردا:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ اشتباه تایپی بود منظورم اعصاب داغون بود:icon_pf (34): استارتر ومسخره میکردید 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ استارتر ومسخره میکردید من غلط بکنم بخواهم کسی را مسخره بکنم 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ من غلط بکنم بخواهم کسی را مسخره بکنم بلانسبت بابا همون سر به سر منظورم بود 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ بلانسبت بابا همون سر به سر منظورم بود حالا دیگه 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۲ مردا همیشه عصبی و داغون غیر قابل تحملن نیاز نیست ما کاری بکنیم 1 لینک به دیدگاه
نیکا- 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ مرسی آفا جون ، جالب بود ،کی گفته اینجوریه ، من دستپخت شوهرم خوشمزه تر از ماله منه ، وقتایی که خونه باشه خودش درست میکنه ، البته زیادم خوب نیست اینم بدشانسیه ، آبروم میره ، وقتی اون درست میکنه همه تعریف میکنن ولی دمش گرم نمیگه خودش درست کرده همه چی به اسم من تموم میشه :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ احتیاج به عصبی کردنشون نیست. چون ذاتا عصبی هستن.. 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ احتیاج به عصبی کردنشون نیست. چون ذاتا عصبی هستن.. بله دیگههه خانومای محترمشون اعصابشون رو Shift+Delete میکنن 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ بله دیگهههخانومای محترمشون اعصابشون رو Shift+Delete میکنن خیلییییییییییییی زوده برای جبهه گرفتن پسریم. بذار ازدواج کنی.حساب کار دستت میاد 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ خیلییییییییییییی زوده برای جبهه گرفتن پسریم. بذار ازدواج کنی.حساب کار دستت میاد یه جور میگی انگار ازدواج کردیییاااا:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ یه جور میگی انگار ازدواج کردیییاااا:icon_razz: نه ولی خانومااااااااا رو خوب میشناسم. میدونم اگه اراده کنن عصبی کردن آقایون کار سختی براشون نیس. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده