safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ شما الان از كجا شروع كردين. لطفا از همون هل جواب بدين هلیم اشتباه نکنید با دو تا ه و ح نوشته میشه 2 لینک به دیدگاه
safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ لهستان ای که گفتی یعنی چه؟؟ ... آخر کدوم کلمه ل و ه داشت 1 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ هلیم اشتباه نکنید با دو تا ه و ح نوشته میشه هليم از كجا اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من گفتم لهيم كه اشتباه بود 2 لینک به دیدگاه
safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ هليم از كجا اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گفتم لهيم كه اشتباه بود دقیقا بگو از کجا شروع کنیم مگه نگفتی اوش هل داشته باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ ای که گفتی یعنی چه؟؟... آخر کدوم کلمه ل و ه داشت کلمه هل بیایید از لهستان شروع کنیم 1 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ هليم از كجا اومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من گفتم لهيم كه اشتباه بود اقا از لهستان شروع کنیم 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ دقیقا بگو از کجا شروع کنیم مگه نگفتی اوش هل داشته باشه؟ نه عزيز دلم. مجيد گفته بود هل(از اونايي كه تو چايي ميريزن) حالا شما لطف كن بقيشو بگو مرسي 2 لینک به دیدگاه
safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ کلمه هل بیایید از لهستان شروع کنیم نامدار 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ دریا ایا در پرسش به کار میرود 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ ایا در پرسش به کار میرود داداشي شما قبلا هم آيا رو بعنوان پاسخ گفته بودي لطفا يه چيز ديگه بگو 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ داداشي شما قبلا هم آيا رو بعنوان پاسخ گفته بودي لطفا يه چيز ديگه بگو ایناز اسم دخترانه است 2 لینک به دیدگاه
safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ ایناز اینم قبلا گفته بودید یکی دیگه... 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ اینم قبلا گفته بودید یکی دیگه... ایثار 2 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ آقا پس جواب منو حساب نكنيد مجيد يه چيز جديد بگو 2 لینک به دیدگاه
safura abdi 586 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ آقا پس جواب منو حساب نكنيدمجيد يه چيز جديد بگو راسپینا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده