Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام به همه دوستانبا توجه به شرایط امروزی کشور ما خیلی فرق نداره که شهردار را مردم انتخاب کنند، دولت منصوب کنه و یا شورای شهر تعیین کنه...! اما چرا؟ دلیلش اینه که به قول اون ضرب المثل معروف از کوزه همان تراود که در اوست. مردم ما حکم کوزه رو دارند و آنچه نتیجه انتخاب اونهاست در حقیقت همان ترواش جامعه است. اصولا مردم ما در انتخابات متاسفانه متاسفانه اصلا درست انتخاب نمیکنند...برخی هم که الکی ژست روشنفکری میگیرند (به اشتباه) و اصلا در انتخابات شرکت نمیکنند...حالا از شون بپرس دلیلت چیه میزنه به کوچه علی چپ که اصلا ربطی به بحث نداره. اصل اساسی برای داشتن یک جامعه (شهر) سالم این هست که در درجه نخست: مردم با درک مساله مسولیت اجتماعی، به هنگام انتخاب اعضای شورا درست انتخاب و گزینش کنند. اگر این مرحله با دقت و مسولانه صورت بگیرد، مطمئنا کسانی به شورا راه خواهند یافت که متخصص و به اصطلاح کار بلد هستند. و در صورت ورود این افراد به شورا، قطعا آنها نیز در تصمیمات خود (از جمله انتخاب شهردار) درست عمل خواهند کرد. بله دوستان به نظر من در درجه نخست خود ما شهروندان مقصریم در مشکلات موجود. و تا این روند یعنی احساس مسئولیت در میان شهروندان اصلاح نشه...تا قیام قیامت هم بقیه مسائل درست نخواهد شد. خب الان این شرایطمون هست. به نظرت راهکارش چیه؟ کلاً انتخاباتی انجام نشه؟ چه واسه شورا چه شهردار یا ...؟ واسه همین گفتم شرایط سیاسی و فرهنگی کشور لحاظ بشه. قرار نیست یه الگوی آرمانی که تو ذهنمون هست رو بگیم. یه الگو باشه کاملاً منطبق با شرایط ایران و مردمش 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ من نگفتم که این روش لزومن تو ایران بهتر جواب میده! منظورم این بود که مدل جالبیه ویژگی مهمی هم که داره جدا کردن اون فضای سیاسی از تصمیم گیرهای شهری هست که در قالب دو پست مدیر شهر و شهردار تعریف شده است. به نظر شما مردم ما به اون بلوغ و آگاهی فکری رسیدن که از بین چن تا کاندید واسه شهرداری قادر به تشخیص بهترین باشن؟ کلیت حرفتونو قبول دارم ولی فک میکنم خیلی بدبینانه به قضیه نگا میکنین خب چطور به اون بلوغ و آگاهی فکری رسیدن که میتونن پستهای خیلی مهمتر و کلیدی تر از شهردار مثلاً رئیس جمهور یا نماینده های مجلسو انتخاب کنن؟ خب مدل شورا - مدیر شهر هم که گفتی باز باید اون آگاهی لازم رو داشته باشن تا اعضای شورایی که انتخاب میکنن اعضای شایسته ای باشن. 5 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ خب چطور به اون بلوغ و آگاهی فکری رسیدن که میتونن پستهای خیلی مهمتر و کلیدی تر از شهردار مثلاً رئیس جمهور یا نماینده های مجلسو انتخاب کنن؟ خب مدل شورا - مدیر شهر هم که گفتی باز باید اون آگاهی لازم رو داشته باشن تا اعضای شورایی که انتخاب میکنن اعضای شایسته ای باشن. عالیییییییییییییییییییییی بود به هر حال هر روشیو انتخاب کنی یک مشکلاتی داره دیگه مگر اینکه همونجور که آرانوس گفت کسایی که به نحوی حالا وارد شهرداری شدن و به اندازه کافی تجربه پیدا کردن از توی اونا بشه یکیو انتخاب کرد دقیقاً همونی بود که تو ذهنم بود به نظر منم تو شرایط فعلی ایران این روش میتونه بهتر باشه و تا حدودی هم میتونه باعث جلب اعتماد بیشتر مردم نسبت به شهرداری هم بشه. اعتمادی که الان به شدت پایینه خب این اعتماد پایین سر دراز داره حتی تو همین روش هم که طرف از خود افراد با تجربه توی شهرداری انتخاب بشه مشکل اینه که به هر حال ورودش به سیستم با یک باند بازی بوده حالا طرف اومده یه چند وختی سرش گرم بوده به تجربه اندوزیو و تخریب شهر، تازه دستش اومده که باید چیکار کرد چیکار نکرد! تازه این میخاد بشه مرجعی برای شناسایی کاندید مناسب 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ عالیییییییییییییییییییییی بودبه هر حال هر روشیو انتخاب کنی یک مشکلاتی داره دیگه مگر اینکه همونجور که آرانوس گفت کسایی که به نحوی حالا وارد شهرداری شدن و به اندازه کافی تجربه پیدا کردن از توی اونا بشه یکیو انتخاب کرد خب این اعتماد پایین سر دراز داره حتی تو همین روش هم که طرف از خود افراد با تجربه توی شهرداری انتخاب بشه مشکل اینه که به هر حال ورودش به سیستم با یک باند بازی بوده حالا طرف اومده یه چند وختی سرش گرم بوده به تجربه اندوزیو و تخریب شهر، تازه دستش اومده که باید چیکار کرد چیکار نکرد! تازه این میخاد بشه مرجعی برای شناسایی کاندید مناسب نه دیگه منظورم این نبود که اون چیزی که تو ذهنم بود اینکه یه سری شرایط درست حسابی لحاظ بشه بعد اعضای شورای شهر کسایی که افراد شایسته ای که اون شرایط رو دارن معرفی کنن و در آخر مردم شهر از بین اون نفرات، بهترین رو انتخاب کنن. این دیگه تجربه تو شهرداری و این چیزا توش دخیل نیست شاید اگه سابقه خوبی داشته باشه یا سابقه نابود، به عنوان یه معیار گذشتن از فیلینگ شورای شهر باشه. وگرنه درنهایت انتخاب نهایی با خود مردم هستش 5 لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ به نظر من مدل شورایی، مدل بسیار کارآمدی میتونه باشه...اگه شرایطی که در پستهای قبل گفتم لحاظ بشه. این مدل فکر کنم مدل رایج در بسیاری از کشورهای جهان هست و پیشینه تاریخی به قدمت کل تاریخ داره. حالا اگه این مدل تو ایران جواب نمیده...ایراد از مدل نیست...ایراد از ماست. 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ به نظر من مدل شورایی، مدل بسیار کارآمدی میتونه باشه...اگه شرایطی که در پستهای قبل گفتم لحاظ بشه. این مدل فکر کنم مدل رایج در بسیاری از کشورهای جهان هست و پیشینه تاریخی به قدمت کل تاریخ داره. حالا اگه این مدل تو ایران جواب نمیده...ایراد از مدل نیست...ایراد از ماست. اینکه کاملاً درسته یه مدل خیلی خوبه و خیلی جاها هم استفاده میشه. اما مهم همون سازگاری مدل با شرایط ایرانه قضیه همون بومی گرایی و سازگار کردن با شرایطی که هست، که تو خیلی چیزا تو کارای طراحی و برنامه ریزی و .... باید رعایت بشه، تو مدل های مدیریتی هم لازمه که باشه. 4 لینک به دیدگاه
ghazal_abs 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۲ به نظر من مردم باید باید برای انتخاب شهردار رای بدن ؛ نه اینکه شورای شهر انتخاب کنه...این که دیگه اسمش شهردار نیست !!!! اونی که شورا انتخاب میکنه در اصل مدیر شهر هست..در واقع ما شهردار نداریم ! 3 لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ به نظر من مردم باید باید برای انتخاب شهردار رای بدن ؛ نه اینکه شورای شهر انتخاب کنه...این که دیگه اسمش شهردار نیست !!!! اونی که شورا انتخاب میکنه در اصل مدیر شهر هست..در واقع ما شهردار نداریم ! البته این مدل، مدل بسیار ایده آلی هست...اما در کشورهای معدودی مورد استفاده قرار میگیره. به نظر من لازمه استفاده از این مدل چند چیز اساسیه: نخست استقرار یک دموکراسی واقعی؛ و دوم، داشتن انتخاب کنندگانی فهیم، تاکید می کنم فهیم. به همین دلیل چون این دو شرط و شروط دیگری که من به اونها اشاره نکردم، در بسیاری از نقاط دنیا کم رنگ یا اصلا رنگی نداره، خیلی نمیشه به این مدل دل خوش کرد. مدل شورایی که در بالا به اون اشاره شده، شاید مدل بسیار ایده الی نباشه، ولی بیشتر جواب میده...یعنی خروجی و کارآیی اون برای بسیاری از شهرهای دنیا بهتره. حالا شما یک لحظه به این مساله بیاندیش که در همین مدل بسیار ساده تر، مردم ما چقدر دچار اشتباه میشن...چه برسه به مدل انتخاب مستقیم... و اما یه سوال دارم از شما: تفاوت شهردار با مدیر شهر چی هست که شما به اون اشاره کردید؟ 3 لینک به دیدگاه
ghazal_abs 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۲ البته این مدل، مدل بسیار ایده آلی هست...اما در کشورهای معدودی مورد استفاده قرار میگیره. به نظر من لازمه استفاده از این مدل چند چیز اساسیه: نخست استقرار یک دموکراسی واقعی؛ و دوم، داشتن انتخاب کنندگانی فهیم، تاکید می کنم فهیم.به همین دلیل چون این دو شرط و شروط دیگری که من به اونها اشاره نکردم، در بسیاری از نقاط دنیا کم رنگ یا اصلا رنگی نداره، خیلی نمیشه به این مدل دل خوش کرد. مدل شورایی که در بالا به اون اشاره شده، شاید مدل بسیار ایده الی نباشه، ولی بیشتر جواب میده...یعنی خروجی و کارآیی اون برای بسیاری از شهرهای دنیا بهتره. حالا شما یک لحظه به این مساله بیاندیش که در همین مدل بسیار ساده تر، مردم ما چقدر دچار اشتباه میشن...چه برسه به مدل انتخاب مستقیم... و اما یه سوال دارم از شما: تفاوت شهردار با مدیر شهر چی هست که شما به اون اشاره کردید؟ مدیر شهر یه سری محدودیت ها داره یعنی هرچی بهش مین باید بگه چشم!!!!! و وابسته به حذب سیاسی هست و باید حتما تو اون جناح شورا باید باشه تا انتخاب بشه !!! اما اختیارات شهردار مثل رئیس جمهوره ؛ اختیاراتش و قدرش بیشتره و بیشتر میتونه به مردم کمک کنه و چون با رای مستقیم مردم انخاب میشن؛دیگه لابی تو کار نیست !!! 2 لینک به دیدگاه
raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۲ مدیر شهر یه سری محدودیت ها داره یعنی هرچی بهش مین باید بگه چشم!!!!! و وابسته به حذب سیاسی هست و باید حتما تو اون جناح شورا باید باشه تا انتخاب بشه !!! اما اختیارات شهردار مثل رئیس جمهوره ؛ اختیاراتش و قدرش بیشتره و بیشتر میتونه به مردم کمک کنه و چون با رای مستقیم مردم انخاب میشن؛دیگه لابی تو کار نیست !!! سلام....تقریبا تو بیشتر کشورهای جهان اعضای شورا یه نفر رو انتخاب می کنند که همه به اون شهردار میگن...جایی من ندیدم به کسی که اعضای شورا اون رو انتخاب میکنن عنوان مدیر شهر داده بشه...یه چند نمونه مدیر شهر رو مثال بزنید تا این بخش تاریک ذهن من و یا شاید تعداد دیگری از دوستان روشن بشه...سپاس 1 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۲ سلام به همه ی شما دوستان همتون گفتید که شهردار از طرف مردم انتخاب بشه درست اما من با توجه به وضعیتی که شهرخودمون داره (خوسف)ودارم روخیابوناشاش راجه به یکی از درس هام بااستفاده از کتاب راهنمای طراحی فضاهای شهری در ایران آقای پاکزاد کار میکنم اصلا اصول شهرسازی رعایت نشده که هیچ وبلکه زیر پاهم گذاشته شده وبه نظرمن یه شهردار باید 100%یه شهرساز باشه نه مثل شهردارشهرمون کهمعلوم نیست رشته آبیاری گیاهان زیردریایی خونده که هیچ فکری به حال شهر نمی کنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده