raypuor 1027 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام و احترام برای یه کاری قصد دارم تا چگونگی توزیع جمعیت یک شهر در سطح محلات را به صورت سه بعدی نمایش بدم. یه نمونه عکس دارم که برای شما هم آپلود کردم. به نظر شما با چه برنامه ای میشه این کار رو بهتر انجام داد؟ 4 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام و احترام برای یه کاری قصد دارم تا چگونگی توزیع جمعیت یک شهر در سطح محلات را به صورت سه بعدی نمایش بدم. یه نمونه عکس دارم که برای شما هم آپلود کردم. به نظر شما با چه برنامه ای میشه این کار رو بهتر انجام داد؟ با GIS فکر کنم میشه دیگه 3 لینک به دیدگاه
0 raypuor 1027 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ برنامه دیگه ای رو نمیشناسی.... آخه با spatial analysis جی آی اس زیاد کار نکردم... 2 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ برنامه دیگه ای رو نمیشناسی.... آخه با spatial analysis جی آی اس زیاد کار نکردم... نرم افزار ویژه خاصی نمیشناسم دیگه. 3دی خود اتوکد هم میشه فکر کنم. ولی تو اون ارتفاعاشو باید دستی اعمال کرد دیگه. 2 لینک به دیدگاه
سوال
raypuor 1027
با سلام و احترام برای یه کاری قصد دارم تا چگونگی توزیع جمعیت یک شهر در سطح محلات را به صورت سه بعدی نمایش بدم. یه نمونه عکس دارم که برای شما هم آپلود کردم. به نظر شما با چه برنامه ای میشه این کار رو بهتر انجام داد؟
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده