afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ بادمجان از آندسته ترهباري است كه اسم و لقب فراوان دارد و خاطرخواه نيز. يكي از اين نامها مرغ سياه بينفس است كه از قضاي روزگار بسيار بامسماست. اين غذاي سريع و خوشمزه با مبلغي ناچيز و صرف زماني اندك آماده ميشود و مانند بیشتر خوراكهاي گيلاني مزهاي به يادماندني دارد. مواد لازم براي 4 نفر: بادمجان ريزقلمي: 8 تا 12 عدد نعناع و جعفري: 300گرم، ساطوري شده آبليمو يا آبغوره: يكچهارم پيمانه روغن مايع: به ميزان لازم نمك و فلفل: به ميزان لازم روش تهيه: 1. بادمجانها را پوست كنده و نمك بپاشيد تا تلخآب آن خارج شود، پس از حداقل 30 دقيقه، آنها را شسته، خشك كرده و سرخ كنيد. 2. 6 قاشق غذاخوري روغن مايع را در يك قابلمه متوسط داغ كرده و نعناع و جعفري را 8دقيقه روي شعله متوسط تفت دهيد، سپس بادمجان را اضافه كرده و با 2پيمانه آب جوش 30دقيقه بپزيد. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با كته سرو كنيد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده