not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ شفای همهی بیماران؛ امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ ایشالا زود زود خوب میشه. لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امیدوارم هر چه زودتر رفع کسالت بشه لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ امیدوارم نام برده مذکور و همه بیمارانی که در این بیمارستان ها شب رو صبح میکنم و صبح رو شب خدا شفاعشون بده به حق خودش.... لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو امید وارم خیلی زود خوب بشه لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ آخی عزیزم انشالله زوده زود حالش خوب بشه منم براش 100 تا صلوات نذر میکنه. کاش به قصد شفای علیرضا جون خانوادش صدقه بده.من خیلی به نیتی که پشت صدقه دادن هست اعتقاد دارم چون خیلی از بلا هارو دور میکنه امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ ایشالااا که هرچه زود تعر خوب میشه لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ ایشالا که زود حالش خوب میشه و همون علیرضای 3ساله شیطون میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده