Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ علم آبزیپروری کتاب جامع “علم آبزیپروری” به معرفی این صنعت میپردازد. تمام جنبههای این رشته درحالرشد را از تاریخچه آن، تعاریف گیاهان و حیوانات آبزی و تغذیه آنها، پوشش میدهد. همچنین پوششی جامع از اقتصاد، بازار و مدیریت این صنعت و همچنین بیمارییهای حیوانات و گیاهان آبزی ارائه میدهد. ویرایش سوم کتاب “علم آبزیپروری” آخرین روشهای تولید، انواع گونهها، پیشرفتهای صورتگرفته در تکنولوژی، گرایشها و آمار این صنعت را پوشش میدهد… برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۳ با سلام کتاب علم آبزی پروری را نمی توانم دانلود کنم لطفأ مرا راهنمایی کنید. 2 لینک به دیدگاه
کیجا 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ ممنون از زحمتی که کشیدید ولی منم نمیتونم دانلود کنم 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ با سلام کتاب علم آبزی پروری را نمی توانم دانلود کنم لطفأ مرا راهنمایی کنید. ممنون از زحمتی که کشیدید ولی منم نمیتونم دانلود کنم با سلام به دوستان عزیز لینک قبلی متاسفانه از بین رفته و قابل دانلود نیست این ebook را از لینک زیر دانلود نمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع :آتی بوک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده