دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ سلااااااااااام دوستان اين مقاله ياد ميگيريد که چگونه به صورت دستي در فتوشاپ گوشههاي عکس را برگردانيد. مانند عکس زير: 1. باز نمودن تصوير تصوير مورد نظرتان را روي يک پسزمينه(Background) با رنگ سفيد باز کنيد؛ يعني طوري باشد که لايه تصوير شما روي يک لايهي ديگر که رنگش سفيد است باز باشد 2. استفاده از Warp ابزار Rectangle Selection tool انتخاب کنيد؛ کليد Shift را نگه داشته و از گوشهي تصوير به سمت داخل به اندازهي يک مربع انتخاب کنيد. کليد Ctlr+T را بزنيد تا قسمت Transform فعال شود سپس کليک راست کرده و Warp را انتخاب کنيد. حال با موس مربع کوچک گوشهي تصوير را گرفته و به سمت داخل بياوريد و اين حالت را OK کنيد. 3. انتخاب قسمت برگشته با Pen باید بتوانید با استفاده از ابزار Pen (خودنویس) بخشی از تصویر که برگشته است را انتخاب کنید. اگر با ابزار Pen آشنایی ندارید، به آموزش زیر مراجعه نمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر فکر میکنید کار با ابزار Pen سخت است، میتوانید با ابزارهای انتخاب و با دقت این کار را انجام دهید. (هر چند به زیبایی کار با ابزار Pen نخواهد شد) 4. دادن افکت Gradient Overlay به گوشه در پالت Layers روی لايهاي که با ابزار Pen ایجاد شده است کلیک راست کنید، Blending Options را انتخاب کنید و يک افکت Gradient Overlay به آن بدهيد: (زاويهي افکت را خودتان تنظيم کنيد) 5. دادن افکت Drop Shodow به تصوير در انتها لايهي تصوير را انتخاب کرده و از بخش Blending Options يک افکت Drop Shodow طبق تصوير زير به آن بدهيد: (اين تنظيمات براي همهي تصاوير ثابت نيست و شما ميتوانيد با تغيير آنها بهترين نتيجه را انتخاب کنيد) منتظر حضور گرم شما هستیم 27 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ به من چه خو سوالم خیلی سطحی و بیخودِ مهم اینه ک سوالِ مگه نه دخترِ باران؟ اگه گفتی این پس زمینه سفید رو چگونه ایجاد کنیم اولِ اولش اصن؟ 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ به من چه خو سوالم خیلی سطحی و بیخودِ مهم اینه ک سوالِ مگه نه دخترِ باران؟اگه گفتی این پس زمینه سفید رو چگونه ایجاد کنیم اولِ اولش اصن؟ آره عزیزم ببین شما اول یک صفحه جدید ایجاد کن(منوی file سپس گزینه new حالا تو این قسمت علاوه بر وارد کردن طول و عرض صفحه رنگ صفه رو هم سفید انتخاب کن. بعدش تصویر مورد نظرتو کپی کن بنداز روی صفحه ای که ایجاد کردی توی پالت لایه ها سمت راست پایین دو تا لایه داری یکیش همین صفحه سفید هست یکی هم همین تصویر مورد نظرت حتی اون لایه زیرین که صفحه ای سفید هست میتونه 1 تصویر باشه اوکی؟ 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ بالاخره موفق شدمممممم با تشکر فراوان از دختر باران 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ من گزینه ی Gradient Overlay پیدا نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ lal[/MENTION];1314937]من گزینه ی Gradient Overlay پیدا نمیکنم سلام..روی لایه راست کلیک کنید blending option یه کادر باز میشه که gradient overrly بینشون هست هرچند من دعوت نشدم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ سلام..روی لایه راست کلیک کنید blending option یه کادر باز میشه که gradient overrly بینشون هست هرچند من دعوت نشدم مرسی جواب دادی دعوت کردم کهههههههه اسمت توی لیست دعوتی ها هست نگاه کن 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ مرسی جواب دادی دعوت کردم کهههههههه اسمت توی لیست دعوتی ها هست نگاه کن نیست عیب نداره به خوبیه خودم و خودت و حافظ میبخشمت لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ نیست عیب نداره به خوبیه خودم و خودت و حافظ میبخشمت خب دیگه میخواستی دفه قبل ازم تشکر کنی اون memarبوده با تو فرق میدارد:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده