قاصدکــــــــ 20,153 ارسال شده در 12 اردیبهشت 1389 How to Get What You Want By : Zig Ziglar Live Seminar Publisher: Simon & Schuster ISBN-10: 0743537262 Description: Irrepressible, enlightening -- and extraordinarily successful -- here's Zig Ziglar presented live during one of his electrifying public seminars. This master motivator has adapted his proven techniques for everyone's use -- and endless benefit. Runtime : 61 minute Size: 13.6MB (Download Server: 4Shared Format: Mp3 Archive Type: RAR) 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 12 اردیبهشت 1389 سلام.میشه بیشتر در موردش توضیح بدید؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
قاصدکــــــــ 20,153 ارسال شده در 12 اردیبهشت 1389 سلام.میشه بیشتر در موردش توضیح بدید؟ سلام فلويد عزيزم مطلب خاصي جهت توضيح فكر نمي كنم داشته باشه .. يه سخنراني هست از آقاي زيگ زيگلار مربوط به مباحث راونشانسي و موفقيت و نيل به خواسته ها ( شايد تجاري ) در پايين هم مي توني تصوير خود ايشون رو مشاهده كني . و در ضمن سخنراني كاملا به زبان اصلي خودش هست 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 12 اردیبهشت 1389 سلام فلويد عزيزم مطلب خاصي جهت توضيح فكر نمي كنم داشته باشه .. يه سخنراني هست از آقاي زيگ زيگلار مربوط به مباحث راونشانسي و موفقيت و نيل به خواسته ها در پايين هم مي توني تصوير خود ايشون رو مشاهده كني . و در ضمن سخنراني كاملا به زبان اصلي خودش هست ممنون.من دارم دانلود میکنم.بعدا نظرمو میگم.سخنرانیهای دکتر مجد هم جالبه.اون رو هم گیر آوردید گوش کنید 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال