moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به دوستان عزیز نسخه دیگری از نشریه مهراز رو با کمک دوستان عزیز آماده کرده ایم البته به دلیل مشکلاتی که بوجود آمده بود با تاخیر در سایت قرار داده شده که از دوستان عزیز پوزش میطلبیم. منتظر انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان در مورد این شماره از مجله هستیم در این شماره میخوانید آب انبار در معماری خانه در معماری ایران(پس از اسلام) گفتگو با دکتر مهدی حجت معرفی کتاب مبانی طراحی ساختمانهای بلند معری کتاب معماری در دل ماست برجهای کج جهان 4 روش مناسب برای دکور اتاق خواب طراحی داخلی از یک کافه در لندن چیدمان میز پذیرایی مناسب فصل تابستان و... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 25 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ سلاااام. خسته نباشییید توش شماره مجله رو 5 زده بود. مگه این شماره، ششمین شماره نیست؟ 10 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون آقا مصطفی ؛ خیلی عالی بود از بقیه دوستانی هم که کمک کردن تشکر میکنم 9 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سلاااام. خسته نباشییید توش شماره مجله رو 5 زده بود. مگه این شماره، ششمین شماره نیست؟ بله ششمین شماره هست احتمالا آقا مصطفی اشتباه زدن شماره پنجم 9 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ خب بالاخره این شماره هم اومد:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دست همگی درد نکنه:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ دست همگی درد نکنه...:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها همگی خسته نباشید خدا قوت 9 لینک به دیدگاه
moseu 955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان دستتون درد نکنه.آره در باره شماره نشریه هم از همه دوستان معذرت خواهی میکنم اشتباه از طرف من بوده. موفق و پیروز باشید. 8 لینک به دیدگاه
shiba farad 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به همه من جدیدا وارد سایت شدم یکی از مقالات رئ داونلود کردم ولی فکر کردم که نرم افزار مخصوصی لازم داره. میخوام بگید چطور میشه مقاله رو ببینم؟ 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ سلام به همه من جدیدا وارد سایت شدم یکی از مقالات رئ داونلود کردم ولی فکر کردم که نرم افزار مخصوصی لازم داره. میخوام بگید چطور میشه مقاله رو ببینم؟ سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی ، مجله رو دانلود کنید و با نرم افزار winrar اون رو اکسترکت کنید و با برنامه پی دی اف میتونید مشاهده اش کنید دانلود مجله 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ دستت درد نكنه مصطفي جان خيلي عالي بود 3 لینک به دیدگاه
moseu 955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ سلام از تمام دوستانی که لطف کردند و وقت گذاشتند این نشریه رو مطالعه کردند تشکر میکنم امیدوارم که با کمک شما دوستان عزیز شماره یعدی این نشریه پر بارتر باشد 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۳ چرا دیگه معماری نشریه نداد ؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان لینک مشکل داره؟ من نمیتونم دانلود کنم. لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ نه من تونستم دانلود کنم.مشکلی نداره. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده